Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula ce tot ai cu Gruia mama?!?!!? Ha?!?!?! Vrei o Lasa domne copilul in pace!!!! Cand o sa inceapa sa vorbeasca va zice multe cuvinte noi in fiecare zi!!!

Tu nu sti cu ce sa te mai stresezi!?!?!? Hai, ia de aici niste si niste , du-te si iubeste-ti baiatul si altfel LASA-L IN PACE!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Mai e vreun bobocel care nu spune nici un cuvant cu sens?
Gruia lalaie el pe limba lui, insa nu rupe nimic, nici macar 'mama'

Gruia, farama de steluta

radu spune doar mamamamamamama mamimamimami si dadi-dadi... nu m-am prins daca e cu sens

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Nerantula ce tot ai cu Gruia mama?!?!!? Ha?!?!?! Vrei o Lasa domne copilul in pace!!!! Cand o sa inceapa sa vorbeasca va zice multe cuvinte noi in fiecare zi!!!

Tu nu sti cu ce sa te mai stresezi!?!?!? Hai, ia de aici niste si niste , du-te si iubeste-ti baiatul si altfel LASA-L IN PACE!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Da' nu-i fac nimic, nu-s ingrijorata, era un sondaj in scop statistic doar. E dulce rau asa cum e el, nu-l vreau altfel, il iubesc oricum ar fi, doar is curioasa cum mai e pe la altii :)
La fel, as putea sa va intreb, si o fac, daca mai sunt si alti bebelusi care se catara pe mamica lor in fiece clipa aproape, care lasa balta tot ce fac si ii sar in brate, cand o vad dupa putina vreme de absenta, care o privesc de parca tot universul e cuprins in bratele ei .. ?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

M-am plictisit de marea confruntare...

Andy_g, noi nu ne cazam in Bai, ca doar stam la 5 min. de mers cu masina, asa ca n-ar avea sens, dar mergem la balaceala ori la International, ori la Crisana, la piscina exterioara. Ambele sunt renovate de curand. Parca totusi mai fain e la International, asta daca ma refer si la cazare. NU recomand strandul Apollo si piscina de la hotelul Termal, pt. ca sunt supra aglomerate si eu am "cules" de fiecare data de pe-acolo tot felul de golomoaze.

Paula, voi unde o sa stati?

Ramo, cand Dragos a avut nasul infundat, acum de cand e "mai mare", eu i-am pus Olynth pediatric nediluat, un singur puf, sau Vibrocil nedil., cate o pic.

Miere, eu i-am dat, chiar cu putin timp inainte de a implini 1 an, ori pe tartina cu unt, ori in maglavaisul de branza. Apropo de asta, pt. ca nu-l pot face sa manace oua, am inventat un nou fel de administrare: galbenus crud amestecat cu branza de vaci si 2 lingurite de miere - ii place tare mult.
Eu nu cred in teoria ca mierea ar fi interzisa pana la 3 ani.

Ange, sanatate Crinutei si tie putere!!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

July, felicitari din tot sufletul!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Ma bucur mult, mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

M-am uitat si eu la confruntare...ce-am inteles e ca oricare iese totul va fi numai lapte si miere
Nerantula dar intelege "comenzi"? Baietelul unei prietene a vorbit mult dupa 2 ani, intelegea tot dar zicea numai iiiiii. Acum e in clasa a 2-a si e un copil super inteligent,cel mai inteligent din scoala.So,don't worry!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Dragos spune unele cuvinte cu sens altele... fara, in chinezeasca lui. Mai rau e ca, daca nu-l ghicesti ce vrea, se infurie si... chiuie de-ti sparge timpanele.
Dintre cele pe care le inteleg: mama, tata, papa, apa, caca (dupa ce a facut si insotit de un gest tare haios - se trage de scutec de parca-ar vrea sa-l smulga de pe el), alo, Aia = bunica, Aaa = Victor, hii-ta pa-ti-ta = ma dau huta (inainte zicea fara "h"), papucu', ni-no ni-no!, brrr = masina si... cam atat. Mai nou, de vreo 2 zile, adica, zice taa-tii, dar asta e din cele la care inca nu le stiu sensul. Am mai observat ca incearca sa imite, ca intonatie si ritm, cuvintele pe care i le spunem noi, dar sta mai rau cu dictia .

Victor stiu ca a inceput mai tarziu decat Dragos sa zica cuvintelele astea de inceput, adica pe la 1 an si 3 luni,.

LE: mai mi-am amintit - ha-ha = cainele, pii = pisica. Gata, asta-i tot vocabularul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Paula la targ e debutul

Lavinia ciupercile de cand se dau ? Ca eu i-am dat ieri . Am facut o mancarica si am pus si un sfert de ciperca ( vorbesc de cele mari albe )
Iar azi a testat putina inghetata Mi-ar fi luat cu japca castronul din mana

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nerantula tata striga de mai mult timp tintit, mama zice doar cand are ceva, papa zice si la apa, iar caca zice cand face caca sau pipi si la muuuuulte altele pt ca la ea mai toate "cuvintele" incep cu "ca".
fiecare cu stresul ei pana acum vreo doua saptamani, maria mea, uneori plangea cand o luam din bratele bonei!!! si nu-s o mama rea, jur!! acum vrea doar in brate la mine si asta ma face cea mai fericita mami!

babymom, multumesc de raspunsul cu mierea, voi incepe si eu sa-i dau.

babytza, succes cu job-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nausica pup Cipanul curajos si tin pumnii sa nu faceti nicio reactie

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput