Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Fata mea s-a culcat (som de frumusete) la ora asta. La cat sa ma astept sa adoarma pentru somnul de noapte? :(((((

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

marea dezbatere...vai noua!!

in loc sa ma uit la ei, am reusit in sfarsit sa ma uit la filmuletul cu boboceii!! avem niste bobocei superbi!!! sa ne traiasca!

spuneti-mi si mie va rog cum activez pm. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mda, si eu ma uit la Marea confruntare!!!........hmmm.....

abe cred ca din profilul personal. CRED!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica felicitari Cipanului pentru curaj , lapte de vaca ii dau si eu cu cereale sau cu alte chestii

Abe si Crina mananca mancare de a noastra, rareori ii mai fac special . Din profilul personal, intri la editare, reintroduci parola si de acolo activezi pm-ul

300, Anda vrea sa mearga la disco?

In mod normal stiam si eu ca dupa 1an au voie miere, acu nu stiu dc zic ca nu ar fi voie...oricum la dulciuri facute in casa (la anumite pun miere) pun ori zahar ori miere...diverse teorii

da...avem si noi tv pe marea confruntare

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mai e vreun bobocel care nu spune nici un cuvant cu sens?
Gruia lalaie el pe limba lui, insa nu rupe nimic, nici macar 'mama'

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula nu iti face griji, o sa vorbeasca Noi doar caca si cah zicem cu intentie uneori mai zice mamama tatata dar nu cred ca stie si ce inseamna cand spune Intelege insa multe cuvinte si comenzi ( ca se le zic asa ) daca ii zicem noi, dar el inca nu are chef sa spuna nimik

Ramo 12 noaptea te coafeaza ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nerantula maria zice tata de mai mult timp, dar de vreo doua saptamani a inceput sa zica mama, caca si papa. nu iti face probleme, nu cred ca-i ingrijorator ca nu zice nimic inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara nici nu stiu cu ce sa incep july SA FIE INTR-UN CEAS BUN, MULTA SANATATE TIE SI LU' BB 2 deja din ce in ce mai mute gravi SUUUUUPPPERRRR

BABYTZA palatul tineretului, este acelasi cu cel al copiilor???

NERANTULA nu fi suparata nici noi nu zicem cine stie ce mama, tata (lu' tata ii zice tot mama, ptr. ca asa sa obisnuit sa zica toata ziua) la fel ca si babytza, incelege si executa anumite comenzi dar altceva nimic

NAUSICA felicitari cipanului, cred ca a inteles ea ceva de nu a plins asa mult lapte de vaca, ii dau fara sa vreau ,ca dimineatza nu ii place ce ii fac ei de mancare si mananca din cerealele mele

Pitica mea face din ce in ce mai tare kk se pare ca a fost de la o mancare pe care i-am dat-o si nu imi dau seama care.....pina acum i-am dat lapte fara lactoza, nu stiu daca sa continui inca o cutie, sau sa ii dau normal???

As vrea sa stiu si eu care mai ungeti copii dupa baie?? si cu ce??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

nerantula maria zice tata de mai mult timp, dar de vreo doua saptamani a inceput sa zica mama, caca si papa. nu iti face probleme, nu cred ca-i ingrijorator ca nu zice nimic inca.

Abe, dar cand zice 'tata', chiar il striga pe taica-su? La fel, 'caca' inseamna ca si face, 'papa' ca vrea sa manance?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna,

Babymom, ne intalnim, cum nu! Mi-ar face mare placere sa ne balacim impreuna :)
Asta ne-a convins sa mergem acolo, sa facem baie inconjurati de zapada!

Nocom, super ca ai terminat cu cadourile! m-ai inspirat si pe mine si am cumparat 1 cadou din 10

wow July Morning! Sa fie intr-un ceas bun!!! Parca nu te anuntase-i in lucru?

Nushulica hai ca esti de coma Si ce te-ai mai stresat

Angelynna lui Mihnea i-a dat homeopata paragrippe (pe langa alte bilute). Il gasesti la farmacie, lui i-a prins bine. Multa sanatate! Nu poti sa ii faci aerosoli? T-as recomanda reteta magica cu suc de gutuie si suc de lamaie, chiar functioneaza

Babytza lucrezi doar cateva zile sau de acum inainte ramai pe program part-tiem? Targ de cosmetice zici? Super! Vezi sa nu iti lasi salariul pe acolo

Ramo eu am mai folosit ophtamesone (siimplu, nu ophtamesone N care are si antibiotic) si colargol (usuca mucii f. bine, pe asta ni l-a dat si homeopata la ultima raceala)

ma bag si eu la mare confruntare. Ca tot nu stiu cu cine votez

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput