Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

July, FELICITARI! Sa fie sanatos! Wow, cate gravidute avem!
Nocom, ce jucarii frumoase ai cumparat!
Ange, multa sanatate Crinei! Si eu i-am dat miere dupa un an.
Babytza, andy_g, multa bafta la joburi!

Eu am fost azi cu Eliza la control si are 9,300 kg! Asta in conditiile in care acum o luna slabise si avea 8,600! Deci si-a facut efectul tratamentul si a recuperat! Nushulica, eu nu puteam sa-ti raspund, cazul nostru nu poate fi luat in considerare ca termen de comparatie
Eliza e si o fire neastamparata, nici prin cabinet nu avea deloc stare, chiar m-a intrebat dr daca e tot timpul asa si i-am spus ca da. A zis sa nu ma mai mir ca nu pune prea mult pe ea, daca are atata energie
De vreo 2 zile iar nu mai prea mananca, doar aseara a mancat ca sparta paste cu sos de cascaval a la Nocom

Intrebare: Voi ce le mai dati de mancare la micul dejun?

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bitza sigur ca poti , daca era vreun secret nu scriam nimik aici Am inceput o colaborare cu o tipa care este unic distribuitor pe Bucuresti al acestor produse.
La targ avem si noi stand pentru prezentarea produselor.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anca, imi pare rau ca te chinuie amgdalele!

300, sa va treaca repede mucisorii aia!!

stiati ca la Sensiblu, daca cumperi pe 20 ale lunii ti se dubleaza punctele din ziua aia?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 nu vreau sa ma invinovatesc insa ...nah...acum ma simt mai bine sufleteste

dupa atatea granule homeopate plus miere cu lamaie si alte cele (plus aspirat) se pare ca nu mai tuseste asa de rau...o spun dardaindu-mi...

Stiu ca nu tre sa fac comparatie cu ce s-a intamplat acum 1an ... atunci era mai mica si nu puteam sa ii administez medicamente ca si acum dar tot raman cu teama asta nenorocita

ma rog...sa mai spun si altceva in afara de mucii lui fi-mea

am terminat in sfarsit mancarea si spalatul

maine in mod normal aveam zi de parc cu fetele...nu stiu ce sa fac, poate o fi mai frumos si iesim afara

azi am fost la sor-mea la scoala...joia viitoare au serbare pt mos craciun si nicolae, au roluri care tre sa le interpreteze si poezii de invatat

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

FELICITARI JULY !!!!! MOOOOAMA, SE INMULTESC MAMICILE GRAVIDUTE BRAVO MAMICILOR PENTRU CURAJ!!!!!

JULY, ITI DORESC O SARCINA FRUMOASA SI USOARA, UN BEBE PERFECT SI INTELEGERE INTRE SURORI!!!! caci da, eu cred ca va fi fetitza. Desi cand am inceput sa scriu acest mesaj ma gandeam ca nu simt nimic, nu stiu INCA ce va fi, iar apoi imi tot venea sa scriu cu roz ... Asa ca, m-am decis!!!

Eu maine ma duc la giuli la targ pe la 12 - 12.30. Mai vine cineva in jurul acelei ore?? Facem coada la standul ei si ne facem ca cumparam (sau chiar sa o facem!!) sa se adune lumea si sa ni se alature??? Giuli, esti pregatita pentru vanzari masive??? Vezi ca venim!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lavida felicitari pt bilant, e normal sa nu mai i0a in greutate atata timp cat nu sta locului

va multumesc inca o data pt suport, nu fac nominalizari caci as uita pe cineva mai mult ca sigur, insa tare bine imi faceti

Claudinna chiar nu stiam faza asta cu punctele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

July, ce veste minunata! Sa fie intr-un ceas bun!

Azi am facut si noi, in sfirsit, vaccinul de 1 an. A plins putin de tot Cipanu, apoi nu stia cum sa scape de masaj si de comprese ca sa se joace. Ne-a zis doctorita sa trecem urgent de la Nan 2 la Junior. Si ne-a sfatuit sa continuam, macar dimineata si seara, cu formula. Lapte de vaca sa-i dam in timpul zilei, cu cereale sau sub diverse alte forme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumesc mult tuturor fetelor, sunteti grozave.
Si io m-am emotionat toata

alina bine ca ai specificat ca 2 cu fi'mea cu tot, ca ma luase cu calduri

Nocom Eu vin maine la targ, asta daca nu ma ploua/ninge. Vin cu artileria grea: fi'mea, plus preety si gogosarul si inca o prietena. Tot pe la 12 sper sa ajungem.

babytza Targul asta pe unde e, ca venim si acolo

Apropo de targuri, uitati-va pe site-ul Muzeului Taranului Roman, este si acolo un targ de Mos Nicolae, duminica au chiar piesa de teatru pt copii. Eu voi incerca sa ajung si pe acolo.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

babytza Targul asta pe unde e, ca venim si acolo

La Palatul Tineretului

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

300 eu folosesc Pivalone si Humex apa de mare

lavida noi stam foarte prost cu mancatul, am senzatia ca maria vrea numai mancare de oameni mari asa ca din pacate nu mai vrea niciodata fructe cu iaurt sau brazica. si atunci incercam asa: omleta cu diverse legume maruntite, omleta cu cascaval, paine cu cascaval, orez cu mar la cuptor, paine cu unt si cu gem facut in casa, ou fiert cu paine, cereale

si daca tot suntem la capitolul mic dejun, de ce nu au voie copii peste 1 an miere? ca parca si eu asa stiam, ca dupa 1 an se poate si ma gandeam sa incerc, poate ii place

nocom ajung si eu la targ tot cam pe la ora aia. poate reusesc sa va si recunosc

Mergi la inceput