Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Gata, am gasit

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

vroiam sa mai spun o vorba ca mi-am amintit...stiti ca eu stau mai prost cu memoria....
Mada scriai mai devreme ca nu ai fost mireasa si poate nu vei fi....eu zic sa nu te pui cu soarta si sa continui sa fii vesela, joviala, placuta si sentimentala asa cum te stim noi si nu ai de unde sa stii ce iti va oferi viata.
Esti o femeie frumoasa si cu multe calitati ca sa crezi ca nu ti se va "intampla" si fericirea unei familii.
Eu iti doresc tot binele din lume si ma bucur ca facem parte din acelasi grup de mamici si foste burtici.
Pentru mine cel putin esti ca un exemmplu ...cand sunt doborata...ma gandesc la tine cat de curajoasa esti si imi dau 2 palme sa-mi revin din smiorcaiala.

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Seara buna dragelor!
as vrea sa o intreb si eu pe Ioanna, :cum si-a dat seama medicul ca este vorba de o imaturitate laringiana?!? plange intr-un anume fel puiul?

atunci cand este mai agitat face ca si cum ar fi alergat mult si respira greu pe gura. si scoate si niste sunete. nu stiu cum sa explic mai bine! ca si cum ar respira pe gura cu sunet nu face mereu asa... cand era micut facea aproape mereu acuma sunt zile cand nu face deloc.

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Moni pai biata Obelixa noastra draga nu mai povesteste ce face Bruculica de teama sa nu ne smulgem noi astealalte parul din cap ca odorurile noastre nu fac la fel
Hai Obelixo, te rugam, mai zi-ne ce face capitanul nostru de batalion.
E adevarat ca avem o printesa in frunte (apropos, pe unde umbli Sabina mami ?) insa Bruculica este mai voinic si daca ne spui si noua una alta...stim ce sa ne asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Luci eu incerc sa-i atrag atentia cu diverse jucarii zornaitoare ca si el se uita peste cap. NU mai spun cum intoarce capul dupa tasu . Mai nou vad ca a inceput sa fie atras de jucarii si sa le apuce usor usor cu manuta . SUnt foarte atractive urechile galbene ale lui Dumbo si vad ca in special culoarea galbena il atrage.

Apropos de oglinda, am pus poza la semnatura cum rade in oglinda . NU va mai spun ca eu l-am pus la oglinda de la inceput, habar n-am avut de superstitii . Acum asta este, ce sa fac?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

eu cand dau click ma trimite la pagina mea de picasa... nu reusesc sa vad

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

nici pozele de la Iulika nu le vad

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Selenico cred ca se intampla asta daca esti logata pe contul tau de gmail. Si eu cand vreau sa lucrez ceva in Picasa imi zice ca nu poate ca e adresa lu' Adi deschisa permanent.....asa ca o inchid pe a lui, si apoi pot deschide orice. Incearca si tu
(cred ca nu se intelege nimic dar ....e scuzabil, mi-e foame si nu are cine sa-mi dea si mie tzatzica...sau macar o fripturica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iulika, ce frumos e colajul! De brad nu mai zic, m-a motivat sa ma apuc de cumparat decoratiuni.

Si pana la urma cum se face colajul asta?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

nu sunt logata pe gmail, dar am reusit sa le vad pana la urma...cred ca era prea accesat in mom ala
am un ginere, sa-mi traiasca! tre sa ma apuc si eu de facut colaje, ca tare bine arata, pana la urma cu programul acela picasa l-ai facut?

Luci faci si tu ca mine, cand ma rog de Ebru sa nu planga, sa ma lase si pe mine la baie, ca eu nu am pampers pe mine

ma duc sa vad daca merge si linkul de la Monica..

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Iulika, ce frumos e colajul! De brad nu mai zic, m-a motivat sa ma apuc de cumparat decoratiuni.

Si pana la urma cum se face colajul asta?

de Natalia (03.09.09)

este o aplicatie picasa de la google, se descarca in computador...maine ma apuc si eu de "creatie"

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput