Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai sa continuam atunci mai fetelor pai vedeti ca puteti face si o chestie minunata ca un videoclip, tot in Picasa.
Selectezi pozele, incarci o melodie, spui cum vrei sa-ti apara/dispara fotografiile si iese o minune, ca un filmulet pe care il poti trimite pe mail cadou de Craciun,la rude si cunostinte .....
Succes si "pofta buna"

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Moni pai biata Obelixa noastra draga nu mai povesteste ce face Bruculica de teama sa nu ne smulgem noi astealalte parul din cap ca odorurile noastre nu fac la fel

ce fain este bradul Iulika!! si colajul cu Brucu dragutul! este clar..toate o sa ne facem acum colaje din astea
sa ne povestesti ce mai face flacaul, ca eu una m-am lecuit..a mea este cea mai desteapta, frumoasa si haioasa! crapa pipota-n mine de mandrie!

Luci ce semnatura frumoasa aveti doamna!

merci ioanna pentru lamurire!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

..a mea este cea mai desteapta, frumoasa si haioasa! crapa pipota-n mine de mandrie!

Luci ce semnatura frumoasa aveti doamna!

ai o atitudine pentru care te pup si te felicit, nici ca al meu nu-i niciunul....cu ochi albastri,mari, frumosi, istet, jucaus si cuminte ...sa-l pupe mami pe el
Pai, Danuta, de colaj nu aveam chef...asa ca am pus si eu macar de-o semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

multumim fetelor

Eu am downloadat Picasa3 si apoi am gasit acolo colaj..si am vazut ca sunt mai multe pipuri..ori iti face dintr-un album ori alegi tu pozele så le måresti rotesti si multe altele..

si Brucu nu face prea multe..ziua nu doarme mai deloc..noaptea le rupe..cand e peburta nu ii place deloc si de nervi se impinge in fatå daca il mai enervez oleak o ia de-a busilea(nu chiar!)..parca s-a mai linistit nu il mai gasesc in sens opus in patut sau poate ca il aud eu destul de repede..daca nu il aud atunci are de muncå probabil isi pierde si rabdarea si urlååå de foame..e si måråit si zåmbåret si ff vioi..nu ar sta si el linitit neam..ce-i drept nu mai stau cu el asa mult in brate ca deh la alea 8 kile ale lui må rupe de shale..

AA si se uita foarte atent la luminitele de la bradut sunt mici si nu clipesc ..face o mocusoara cand se uita la el ridica din sprancene..

Må duc så ii fac baita revin..cred

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna fetele sunt si eu o proasptata mamica de la nov dec , un baietel de 3 sapt , indraznesc sa apelez la experienta voastra de mamici avansate

ii dau lui bebe exclusiv san si vreau sa o fac mult si bine, dar de cateva zile s-a facut cam puturos suge 10 minute laptele ala de inceput si adoarme, il trag de toate cele si nimik, doarme o ora si se trezeste evident de foame si iar ii dau titi, imi pun ac de siguranta la sutien sa stiu din care a supt, dar practic imi lasa sanul negolit. Are momente din zi sau noapte cand suge pana la sfarsit dar 1-2 ori.

ce ma sfatuiti?

bebe are deja colici infacol-ul nu bun, de azi incepuram cu debridat sa vedem

multumesc

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

buna fetele sunt si eu o proasptata mamica de la nov dec , un baietel de 3 sapt , indraznesc sa apelez la experienta voastra de mamici avansate

ii dau lui bebe exclusiv san si vreau sa o fac mult si bine, dar de cateva zile s-a facut cam puturos suge 10 minute laptele ala de inceput si adoarme, il trag de toate cele si nimik, doarme o ora si se trezeste evident de foame si iar ii dau titi, imi pun ac de siguranta la sutien sa stiu din care a supt, dar practic imi lasa sanul negolit. Are momente din zi sau noapte cand suge pana la sfarsit dar 1-2 ori.

ce ma sfatuiti?

bebe are deja colici infacol-ul nu bun, de azi incepuram cu debridat sa vedem

multumesc

draga raluci in primul rand sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare si voinic.
Cu alaptatul...stii tu, fiecare face cum crede, ce a citit, ce a inteles, ce vrea...etc
EU i-am dat lui Davidutu meu cat a vrut ce-a vrut. Doar 2 zile am incercat sa-i fac program la mancare si am esuat ca plangea de rupea casa in doua si nu puteam sa-l privesc in halul acela.
Ideea de baza este sa incerci sa-i da sa pape cat mai mult ca sa doarma ulterior cat mai mult. Daca nu merge acum, nu-i bai va veni si vremea aceea. Fiul meu si-a facut singur program si nu oarecum ...ci unul minunat (ma numar printre mamicile care dorm toata noaptea )
Deci eu zic sa-l lasi asa dar pe cat posibil sa-l ridici sa ragaie,sa-l tragi usor de urechiusa....diverse metode ca sa nu adoarma. Si inca ceva, sa nu faci toate astea cand deja e adormit....ci inainte....cand se pregateste sa inchida ochisorii.
Iti doresc mult succes cu alaptatul si daca ramai tare pe pozitii se prinde si Andrei ca trebuie sa pape mai mult.
Ahhh...daca poti, la urmatoarea masa da-i din acelasi san...ca sa ia si lapticul cu nutrienti...dar eu stiam ca acela care tine de sete e mult mai putin, nu tine 10 minute...asa ca nu te speria.

PS - daca stii ceva de Duamna Andre zi-ne si noua, a ajuns acasa ?

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Multi pupici la fete si baietei, toti dovlecei. Am citit si eu vreo 4-5 pagini de la voi ca mai mult n-am curaj. A fost de ajuns sa simt atata bucurie in cuvintele voastre, cum povestiti de puiuti... Si noi suntem bine, am mai fost plecati pe la buni la Corabia, ca acolo ne plimbam muuult si este aer curat. Azi am facut vaccinul de 4 lunite si am fost cumintei, nu am plans decat putin. Stim sa spunem multe vorbite si radem mult (dar nu prea rad cu voce, asa cu pofta, sau o fi prea devreme??). Avem sesiuni de discutii lungi de peste o ora uneori. Ne ridicam caputurile si radem unul la celalalt, studiem fratiorul,vorbim cu el..., ii mai bagam manuta in ochi, ne rostogolim de pe burtica pe spate. Ne uitam cam mult la tv, dar stam tare cuminti cand ne uitam la filme. Si noi ne uitam peste cap, mereu gasim ceva interesant acolo. Nu prea urlam, foarte rar. Colici nu mai avem, dar ne partzaim....rau de totNoaptea dormim de la 21 la 3 (sau la 1), apoi o tura de 3 ore de somn si inca una de 2 ore. Pe la 7-8 dimneata face ochisorii mari si incepem discutiile. Dupa o ora, o ora jumatate facem un somnic de vreo ora. In rest, program liber ales. Au o singura tura mai mare de somn ziua, de vreo 2 -3 ore. In rest, mai atipesc cate o ora, o jumatate de ora. Afara dorm, in general, atat cat ii tin. Cum i-am luat din carut, cum s-au trezit. IN rest, mami s-a vaccinat azi pentru gripa noua, ca sa ne dea si noua anticorpi, Luca l-a lovit pe tati in ochi cu manuta si tati are ochiul rosu si il doare...Dar rezista eroic ca e de la fi-suMa bucur ca sunteti asa active si mi-e dor de voi. Va mult de tot

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lutoniana - sarumana de raspuns, trebuie sa reusim pana la urma

felicitari pt bebe cuminte si noptile linistite

de andre nu stiu inca nimik, ma uit si va zic

as vrea sa stau mai mult pe la voi daca ma primiti

Mergi la inceput

sa ne traiesti mimiko te imbratisez si pe tine si pe flacai si ma bucur ca ai intrat un pic pe la noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

as vrea sa stau mai mult pe la voi daca ma primiti

sigur ca te primim numai ca trebuie sa fii pregatita ca aici se fac chefuri, mistouri, poante, se mananca multa ciocolata....e foarte fain la noi
Trebuie sa ne spui cate ceva despre puiutul tau, ce mai face, ce mai zice....fetele vor sari pe tine ca vor sa vada poze ....
Daca esti pregatita pentru toate astea esti binevenita

Mergi la inceput