Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 6
madalina84 spune:
Fetele multumim din suflet pentru complimente
LUTO sa sti ca am zis ca daca nu am fost mireasa si nici nu stiu daca o sa fiu,sa ma gatesc la botezul baiatului,sa ma dantuiesc cat pot demult si sa nu uit ziua asta niciodata
Acum nu prea mai semanam ca doua gemene dar tot ne-a mai ramas ceva...baiatu meu e un lungan,si acuma rade cu chiote,se uita in jurul lui si la maimutoii de pe lenjerie cand il pun pe burtica,il am si filmat si poze o sa le pun.
Botezul a fost minunat,nu m-am putut abtine sa nu plang cand sa terminat ceremonia,eram fericita ca D-zeu mi-a dat o asa minune
Apropo de uitatul in oglinda,eu am oglinda la sifonier si a fost imposibil sa nu se uite piciu in ea pana la botez,stiam ca nu e bine dar cu voi am aflat si de ce...bine ca nu sunt superstitioasa
Referitor la suculet,am zis sa-l incerc usor usor,sa vad cum reactioneaza,nu ii dau in fiecare zi,vorba ellenutei am timp.
Piciu meu a fost mai agitat de la botez incoa,sper sa revina la sentimente mai bune,mai ales ca ne reluam programul dinaintea botezului ca a fost atata agitatie si lume multa incat sa zapacit si el
va pupic dulcic
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 4mykids Am gasit ceva ce mi-a starnit amintiri placute uite aici puiut Iulia la 1 an si 3 luni ; Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! |
Foarte frumusica fetita ta. Sa iti traiasca. La multi ani fetitei pt maine si cat mai putin deranj in casa ca sa aiba mama timp de forumeala. (scuzati casa-fonia)
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE
lutoniana spune:
Lasand oglinda de o parte am sa va spun eu ce patesc. Indiferent unde-l pun pe Davidelu...gaseste el ceva sa se uite...peste cap. Daca sta pierdut cu privirea catre geam il intorc ca sa priveasca drept si el peste 5 minute casca ochii la becuri sau la tavan in partea opusa...tot peste cap..... Uneori isi da asa capul pe spate si se uita atent ....si eu iar il intorc ca sa priveasca inainte, in directia in care pofteste si el iar se suceste
Mai nou cand sta langa mine pe canapea vad ca trage cu ochiul si la laptop....si stiu ca nu-i bine
Dar nu ma las, il mut si-l intorc pana invata si el sa se uite frumos, drept, inainte catre viitor.
Sunt sigura ca se plictiseste sa se uite in acelasi loc ....dar cat entertainment ii pot si eu oferi ???
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
Oare pe unde umbla Liliachia noastra ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
monica_dicut spune:
Luci eu incerc sa-i atrag atentia cu diverse jucarii zornaitoare ca si el se uita peste cap. NU mai spun cum intoarce capul dupa tasu . Mai nou vad ca a inceput sa fie atras de jucarii si sa le apuce usor usor cu manuta . SUnt foarte atractive urechile galbene ale lui Dumbo si vad ca in special culoarea galbena il atrage.
Apropos de oglinda, am pus poza la semnatura cum rade in oglinda . NU va mai spun ca eu l-am pus la oglinda de la inceput, habar n-am avut de superstitii . Acum asta este, ce sa fac?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
4mykids spune:
Si pe Isabella am prins-o uitandu-se dupa mine peste cap , dar am vazut ca o deranjeaza si revine la privirea in lateral sau in fata;
Multumim fetelor pentru complimentele adresate Iuliei, acu stiu de ce ma apucat nostalgia , maine e ziua ei si face 6 anisori , nu mai e fetita mica si dulce din poza, e o frumoasa dominsoara cu pretentii de domnisoara, dar nu-i nimic ca o am pe Isabella si o sa ma bucur din plin de toate etapele frumoase ale primilor anisori;
Iulia si-a scris aseara singurica 30 de carduri de Craciun pentru colegii de clasa, (aici inainte de Craciun au o cutie postala unde pun toate cardurile si la sfarsitul zilei sunt impartite la copii pentru care sunt).Imi pare rau ca nu voi putea face poze la Christmans Play(legea nu permite) ar fi fost superb sa vedeti ce scene au pregatit puiutii dar am sa fac cu Iulia la sfarsit imbracata in ingeras.
Isabella doarme ca un pisic mic in leagan asa ca fug sa vad in ce stadiu e camera Iuliei.De gatit azi nu gatim , luam de la restaurantul Indian, asa ca avem o seara linistita.
No si daca tot trece ziua Iuliei si Mos Niculas, ce o sa-i iau de Craciun Iuliei ca mi s-au epuizat de tot ideile.In fine mai am timp sa ma gandesc.
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Dana15 spune:
Seara buna dragelor!
as vrea sa o intreb si eu pe Ioanna, :cum si-a dat seama medicul ca este vorba de o imaturitate laringiana?!? plange intr-un anume fel puiul?!
claudia tiii ce frumushatza de fetita! ca o papusica arata Iulia in poza aceea! cu obrajori si par cretzuliu! sa aveti distractie placuta maine!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Aici vedeti cu ce m-am ''ocupat'' eu..nu se vad luminite ca suntat atat de frumoase dar o så va bag si o poza pe intuneric ..e superb..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Aici vedeti cu ce m-am ''ocupat'' eu..nu se vad luminite ca suntat atat de frumoase dar o så va bag si o poza pe intuneric ..e superb.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
..mda...ma declar total invidioasa si pe colaj si pe brad
Trebuie sa ma mobilizez si eu cumva sa fac ceva productiv ca nu mai tine
Te pup cu mare drag Obelixo ambele sunt minunate !!!
monica_dicut spune:
Deci cum se fac colajele astea??? Ca io nu gasesc pe nicaieri
Iulika foarte frumos. Brucu e minunat. Mai povesteste-ne ce a mai facut.
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte