Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 13
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mama_si_pisa Oricum, īn urmatoarele rānduri va trebui sa mai īnchiriem un prieten, caci n-o sa mai avem cu cine lasa pisicile (avem doua) si ne vor mai trebui un rānd de brate. Avem noroc de un copil bun, dar stiu ca suntem si usor plecati cu sorcova... Dar, asa zarghiti ne vom creste puii. Mamica lui Simon (19.09.2009) |
Pentru pisici randul in plus de brate? Pai le luati cu voi sau cum?
Ma bucur ca ne-ai ajuns din urma. Ai asudat ce ai asudat tu pe drum, dar uite ce pas saltaret ai acum.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
monica_dicut spune:
Buna dimineata, poftiti la
RAlu off, nici nu stiu ce sa-ti spun. Mai bine mai vezi inca un doctor. Ma gandesc poate ca fiind prematur are o sensibilitate. Zic si eu... nu stiu. ma gandesc la voi .
CAt despre otita eu faceam foarte des cand eram mica, in special vara cand ma duceam la innot. La doua saptamani tot intrerupeam pana am intrerupt de tot. DAr la mine nu era cu complicatii, tin minte ca imi baga ulei cald in urechi si imi tinea prosoape calcate cu fierul, de tratament nu imi amintesc iar de operat sigur nu am fost operata. CUm am intrerupt innotul cum au trecut. MA gandesc poate o fi foarte sensibil si o intra apa la baita...
Pupicesc dulce.
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
anamaria1979 spune:
Iulika, mi-a placut bradutul tau foarte frumos! Abia astept sa facem si noi unul. Cred ca o sa optam pentru unul artificial ca este mai comod si ecologic in acelasi timp. Colajul cu Bruce este super mi-a placut la nebunie. O sa incerc si eu sa vad cum pacalesc oracaitorul.
Nela sa nu uit. Felicitari pentru curcan. Am salivat efectiv cand l-am vizionat. Va rog mai putine poze cu haleala ca daram frigiderul care este gol acum la sfarsit de saptamana. In weekend face soata aprovizionarea serioasa.
Raluca_u sanatate multa lui Stefan. Imi pare rau ca a facut iar otita. Nu stiu poate sa incerci si la alt medic sa vezi ce iti spune.
Cred ca iti este greu saracuta mamica..
Mada frumusica mai esti. Am vazut poze dragute de la botez.
Dana sper sa-ti incarci bateriile ca sa te poti bucura la timp de craciun cu cei doi baietei.
monique02 spune:
Buna dimineata,
M-am intristat cand am vazut mesajul de la Raluca_U. Ne gandim la tine si ne rugam sa se faca bine micutul Stefan. Ma gandesc ca ar putea fi doua posibilitati, ori nu s-au vindecat otitele anterioare ori problema sa fie de altundeva cum ziceau fetele cu alaptatul la orizontala care poate duce la otita. De ex sotul meu facea foarte des otita cand era mic din cauza deviatiei de sept. O a doua opinie de la un alt medic ar fi de asemenea de ajutor.
danangie spune:
RALUCA_U multa sanatate lui Stefanel. Nici nu vreau sa ma gandesc ce dureri acolo...Si Alessio a facut o otita la 10 luni....ca recidiveaza...nu stiu...ori tratamentul facut nu a fost deajuns...ori e Stefanel sensibl. Ce tratament ai facut? Banuiesc ca i-ai dat antibiotic......cat timp? Off....nici nu vreau sa ma gandesc cat suferi....
Vedeti.....si mie imi este rusine cand vad asemenea mesaje.....si ma gandesc....n-are decat sa planga de colici, de mofturi...dar nu de boala....
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
lutoniana spune:
Buna dimineata fetelor.
Pentru unele ca pentru Ralu_u sigur nu este. Nu-mi mai vine sa zic nimic cand citesc si nu-mi vine sa cred ce incercata a fost si ea si Stefanut....pe care probabil ca il si doare.
Imi pare tare rau, sa revina atat de repede ?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Raluca_u buna fetelor sunt disperata - lui stefan i-a perforat iarasi timpanul acum pe la 3. de dimineata ma intorc in spital. cu ce am gresit eu, sau ce se intampla cu el imi e imposibil sa stiu. caut un raspuns si sper sa il gasesc cumva - daca ati mai auzit de asa ceva - 3 otite in 4 saptamani, dati-mi un semn. nu mai inteleg nimic. se zice ca dr la care mergem, sef sectie orl budimex, dr gheorghe este f bun, dar pot sa nu ma gandesc ca poate fi si eroare medicala? sau problema e mai grava si e de la stefan? sau eu gresesc cu ceva in modul cum am grija de el? rugati-va pentru noi si de data asta si fiti langa noi. va pup Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006) Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Doamne Doamne ai grija de Stefanel! si mamicutei lui, da-i putere!
Raluca scumpa, ceva nu-i bine si ti-ai dat si tu seama..banuiesc ca puiul a primit tratament antibiotic..poate ar mai trebui ceruta o parere;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
citat din mesajul lui NelaM Asa, asa, ca si pe noi ieri ne-a tot ars focul creator... vorba Danei, o sa ne facem toate colaje Oricum este buna aplicatia, ma pun sa descopar si eu cum se fac filmuletele acelea, ca nu e idee rea sa le bag pe gat cunoscutilor de sarbatori! Vor, nu vor, treaba lor, eu imi fac advertising la margelata... ptiu, ce oportunitate!Asa, si cu picassa, vedeti ca aplicatia de web (aceea pe care ne postam pozele) are o optiune (care se poate accesa si prin gmail) de security care daca o activezi, nu permite descarcarea pozelor, chiar daca albumul este public. Adica este posibile numai vizualizarea, asta in cazul in care nu doriti sa descarce oricine pozele de pe albumele publice. |
ce draguta esti
imi place semnatura
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
AM vorbit acum cu raluca_u. SPunea ca se pare ca Stefanut are un defect anatomic la urechiusa, trompa interna este mai mare si atunci cand inghite se duce mult din laptic/saliva/mucozitati in urechiusa si de aceea face puroi. Nu se dreneaza cum trebuie. Solutia este sa faca o operatie sa i se introduca niste tubulete care sa dreneze aceste lichide. PRoblema este ca doctorul nu a mai facut astfel de operatii la copilasi atat de mici si va mai dura putin pana vor putea sa ii faca aceasta operatie. Trebuie sa se mai documenteze.
Acum ii tine din nou in spital, pe antibiotic iar draga mamica era tare trista si palngea. M-a impresionat foarte tare. NU prea mai poate rezista sa vada puiul cu dureri. Ea saraca a trecut si cu Adinuta prin dureri si spitale... off ce o fi in sufletul ei.
Sa ne rugam sa fie bine si sa se rezolve o data toate problemele
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei