Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
bulinanico79 spune:
aylin multumesc de raspuns. Despre vaccin si eu am citit ca ar fi riscant pt gravide ...stam cuminti si speram sa nu fie probleme, desi sotul meu este medic stomatolog si intra zilnic in contact cu pacienti de tot felul.
Sarcini usoare in continuare va doresc la toate si nastere usoara si la termen.
Nico 30+
Beatrice1982 spune:
AVETI O VITEZA............fetelor...................
de sincer........citesc zeci de pagini, si abia raman cu ceva in cap...............
abia astept sa vina andrelina acasa............
sper ca bebe tudor sa fie cuminte, si sa o lase pe mami sa e mai povesteasca un alta..................
nu stiu ce am mai vrut sa scriu..........
Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Neataaaaaaaaaaa!!! Am venit doar sa va dau niste vesti minunate insotite de niste poze ... bebe patriot se duce cu mamica lui acasa azi ...iar aici mai puteti sa admirati niste poze proaspete Eu inca nu am apucat sa citesc din urma ...ma straduiesc acum, dar nu cred ca voi reusi ca azi o zi super plina ...asa ca va pup pe toate si va doresc o zi super !!! Elena, 31+ Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Elefantica merci mult pt pozele cu bebe Patriot si vestile calde despre ei.
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Tanaion spune:
Alexutzza, mi-a zis o prietena ca sterilizatorul de la Chico i s-a strict forte repede, ca nu-l recomanda. Acum nu stiu ce sa zic, poate a avut ea ghinion...
Si referitor la pusul bebelului pe partea stanga, cred ca totusi nu-l putem pune numai pe partea asta ca i se turteste asimetric capusorul. Toma cand era bebelus si de pa la 2 luni cred cand reusea sa se inrtoarca nu vroia sa adoarma decat pe o parte, mi-a zis dr ca asa era obisnuit din uter. Si mi- zis sa-l pun si pe partea cealalalta ca i se turteste caapul si ca sa nu se poata intoarce sa-i pun ceva in spate care sa-l sustina.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
Tanaion spune:
Adrelina si bebe Tudor Andrei te asteptam acasa!!!
Elefantzica multumiim pt pozee. E asa de dulce.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
danyelana spune:
citat din mesajul lui bulinanico79 Scuze ca dau buzna si eu ...v-am mai citit dar aveti un ritm...nu tin pasul nicicum desi am aceeasi varsta a sarcinii ca voi. Eu sunt o graviduta prin Fiv si am activat mai mult acolo. Am si eu doua intrebari daca stie cineva si nu va suparati de interventie: 1. Care sunt analizele care ar trebui facute la intrarea in trimestrul III? 2. Stiti cumva daca vaccinul impotriva virusului A/H1N1 poate fi administrat si la femeile gravide? Am vazut la stiri azi dimineata ca o gravida in 32 de sapt. a murit si m-am cam socat. Dr. mea de familie zice ca singurul risc este ca virusul fiind nou nu se stie cum afecteaza fatul...si ca in caz de infectare trebuie facuta cezariana de urgenta si ar trebui sa fie ok dar ....Eu stiu ce sa zic? E o isterie generala si nici nu mai stim ce sa facem sa ne protejam puiutii, si nu numai. Nico 30+ |
Bulinanico79, bine ai venit printre noi.
In legatura cu vaccinul pt gripa A, mie gine mi-a spus sa-l fac (de fapt gravidele sunt considerate grup cu risc si li se recomada vaccinarea). Mi-a spus ca nu sunt riscuri pt bebe ci pt mine, poate mai tarziu, nu se stie sigur. Asa ca eu am preferat sa nu-l fac. Fiecare face cum considera.
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Ma bag si eu in discutia de sterilizatoare. Cum am de gand sa alaptez (ca si multe dintre voi) nu am de gand sa-mi iau toate accesoriile pentru hranit artificial inainte sa am nevoie de ele.
Chiar daca probabil o sa dau mai mult pe ele atunci si o sa iau ce-mi pica in mana, macar stiu ca o sa le folosesc. Verisoara mea a facut cadou o gramada de produse sigilate pentru ca nu a avut nevoie de ele.
Si Alexutzzza e adevarat cu carutul. Ca si hainutele ramane mic. DAR, pentru ca e si un mare dar... eu n-am stat in carut de la 1 an si un pic. Asa ca... depinde si la asta.
Nikole la mami curajoasa. Ma gandeam eu ca vrei natural... nu stiu de ce. Auzi, poti sa refuzi perfuzia? Si ce contine? Eu am tot auzit de fete care vroiau perfuzii si nu li se dadeau de asistente nesimtite... dar sa nu le vrei... Ce stii tu si noi nu?
33+
cris_mario spune:
Doamne ce viteza aveti.....am dormit si eu putin si akm ce-mi vad ochii cateva pagini ....dar sincer ma bucur ca este activitate
Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cristies si cris.dogarel eu nu cred ca stie mosul de criza..ptr ca am fost atunci de sf Andrei in real si erau niste preturi criminale la jucarii...sa ne spuneti si noua ce luati cadouri ca sa ne dati idei k eu st
aaa si am luat atunci de la real ptr bebica mea un set de 5 piese mov:pantalonasi,bluzita,body,salopetica,baveta la 25 lei
Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Tanaion Alexutzza, mi-a zis o prietena ca sterilizatorul de la Chico i s-a strict forte repede, ca nu-l recomanda. Acum nu stiu ce sa zic, poate a avut ea ghinion... Si referitor la pusul bebelului pe partea stanga, cred ca totusi nu-l putem pune numai pe partea asta ca i se turteste asimetric capusorul. Toma cand era bebelus si de pa la 2 luni cred cand reusea sa se inrtoarca nu vroia sa adoarma decat pe o parte, mi-a zis dr ca asa era obisnuit din uter. Si mi- zis sa-l pun si pe partea cealalalta ca i se turteste caapul si ca sa nu se poata intoarce sa-i pun ceva in spate care sa-l sustina. Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+ |
Mia nici mie nu-mi place ala de la chicco, de 3 ori l-am luat in mana si tot de 3 ori am sfarsit prin a NU_L CUMPARA! Am zis ca ma duc la Mothercare sa vad sterilizatoarele lor (au niste pachete speciale ptr mothercare niste branduri speciale) sa vad ce contin, bine vb lu cristies am de gand sa alaptez dar na iau casa fie... si sa vad ca de regula alea de la mothercare aveau seturi mari cu tone de biberoane Ala de la avent cu un sterilizator si 2 bibe si perii e perfect e si bun si ai exact cat iti trebuie ca...sa fie acolo in caz de...dar singuru dezavantaj e PRETUL! offf Si apoi io ma refeream sa il pui pe stanga un pic dupa ce papa sa il asezi in pat pe stanga 20-30 de min dupa aia il intorci nu treb sa stea o vesnicie pe stanga.
cristies asa stiam si eu ca dupa un an si ceva multi copii refuza sa mai stea in carucior de aia stau si ma gandesc daca sa iau 3in1 ieftin plus unu sport smecher mai incolo sau sa iau de la inceput 3in1 ul viselor mele (mai ales in ideea ca e brand mai bun mai solod nu se strica si ma tine si la al doilea si al treilea bebe caca Doamne Doamne e bun cu mine) si asta e imi fac treaba cu el pana la sfarsit si cand nu-mi mai fac treaba...bb nu mai sta in carutz si gata!
32+ Yannis