Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bubu...vrem poze cu decoratiunilepe care le-ai facut................

si eu lipsa de calciu, beau laptic, mi-e 6.3 si valoarea normala incepe undeva de la 8.2
a zis dr ca daca iau vitamine, am zis ca iau centrum de 2 ori pe sapt, a zis ca e ok sa nu mai iau si calciu..............

ma duc in pat...........ca sunt cam prost dispusa............
revin,,,,,,,,,,,,,,
sper sa nu umpleti capitolul pana atunci

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am fost azi la medicul de familie pt retzeta, concediu si rapelul la vaccinul antitetanos si deja a inceput sa ma doara locul, parca prima data nu a fost reactzia chiar asha de rapida . Plus ca ma cam supara si spatele sau rinichiul stang, nici nu stiu exact ce ma doare dar e destul de nasol...off...si tipa cu patutzul nu mai suna (stau calare pe telefon de ieri) si m-a amanat deja o saptamana...ma enerveaza neseriosii de numai...

bubu_bu Daca doctoritza apuca sa scrie azi vreo hartie cu data de 03.12. n-o sa-ti mai poata da tie cu 02.12. Dar daca e vorba de concediul de sarcina si lauzie si nu e prima luna nu conteaza data.

cris_mario Ca sa scrii colorat copiaza cuvantul in interiorul formulei, de exemplu [ red ]cuvant[ /red ].

mariucasara Mersi pt raspunsul privind scurgerile...si eu am niste scurgeri mai galbui,. dar asta de cand am intrat in trimestrul III si diferentza fatza de restul perioadei e ca sunt mai consistente...de aia vroiam sa stiu ce sa urmaresc.

nicolcriss Am luat lenjeriile de la un magazin cu produse pt bb-lushi din Constantza...vand in special produse marca "douceur", dar lenjeriile nu le-am gasit pe site (oricum sunt "made in china"). Uite astea sunt.

tanaion Ofera mai multe avantaje Biogenis fatza de CordBlood dar sunt si mai scumpi. Si eu am facut cu ei contract...ce e super e ca lucreaza non-stop, deci daca nasteti de revelion sigur vine un reprezentant de-al lor sa ia kitul, ceea ce nu asigura toate firmele si timpul pana la procesare este foarte important. Si eu am beneficiat de discount 50% pt bb2 si inca un discount de nu stiu cat pt ca am platit tot in avans, in total 6000 ron...urmeaza sa mai platesc din anul 2 pt stocare 210ron/an.

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

ma scuzati de suspansul in care v-am tinut....
da a venit mobila, suntem extraordinar de multumiti de ea, o sa adaug pozele in cateva minute sa o vedeti si voi, ca ati trait alaturi de mine supararea...macar sa vedeti pentru ce ma agitam
va multumesc mult de tot pentru suport
si mai am o veste buna, am fost azi dimineata la dr, se pare ca bebe a mai crescut a ajuns la 2,6 de la 2,4, lichidul tot putin e, nu are legatura cu cat beau eu, si ma mai duc marti, incearca sa traga sa implinesc 38 saptamani ca sa nu fie bebita prematur...asta insemnand pe 13 decembrie...deci pe 14 cel mai probabil va fi operatia, ma rog sa nu fie nevoie mai devreme.
in rest, stiu ca mai trebuia sa raspund la cate cineva dar nu mai stiu cui si ce, si nici u mai gasesc...
ieri nu am mai intrat ca a fost si soacra sa ma ajute, si aia cu mobila si am fost franta si mi s-au umflat rau picioarele de la atata stat in picioare si trebaluit atatea zile, dar acuma gata m-am linistit si stau mai mult in patut.

sa va uitati la semnatura la lucruri bebe e mobila lui si e si sifonierul nostru si sa imi spuneti daca va place.
andrelina asa repede vine acasa? ma bucur dar imi e si groaza...ca te trezesti cu mogaldeata aia in brate acasa si nici nu stii ce sa ii faci :)
pup pe andrelina si pe micul patriot

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

elefantica de poze si vesti,parca ne zisese si cris.dogarel...dar nu conteaza asta....este un frumos si un dulce..off si ce bine ca azi pleaca acasa..le urez multa sanatate amandurora

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cristies cred ca ai inteles un pic gresit. Eu stiu ca trebuie sa-i dau sa pape din 3 in 3 ore dar e liniste in salon eu la asta ma refer. As vrea sa vb de rezerva pt ca am inteles ca daca platesti rezerva sta bebe mai mult cu tine. Dar avand in vedere ca nasc natural (speeeer) nu stiu cat tine faza cu rezerva. Si la un spital in care sta bebe cu tine, nu esti sg mai sunt 2-3-4 mamici. Si bebeii plang. Si plang.. Eu la asta m-am referit. Sper ca ati inteles .. Eu desi am dormit azi-noapte mi-e f somn. Am visat urat (un bebe mic care facuse caca si trebuia sa-l schimb, statea cu scutecul in mana si nu stiam ce sa fac cu el, si bebele se tot uratea, uuff .. si cred ca era fetita. Am inteles ca nu e bn sa visezi fetite), Sotul meu a fost la un priveghi iar bebele meu s-a zbatut toata noaptea, niciodata nu a fost asa. Deci sper ca am reusit sa fiu coerenta.

Va puuup si ma bucur f tare pt andre.lina ca vine acasa si tareee duuuuuuulce bebe patriot.

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

ofe si eu tot asa voi incalzi bibe..asa am procedat si la Mario si a fost ok

Karmen ms ...da al mine mergea inainte,dar nu mai merge de ieri de knd intru pe Dc de pe mozila nu de pe internet explorer..o sa incerc si de pe expl sa vad daca asta este cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nikole la mami curajoasa. Ma gandeam eu ca vrei natural... nu stiu de ce. Auzi, poti sa refuzi perfuzia? Si ce contine? Eu am tot auzit de fete care vroiau perfuzii si nu li se dadeau de asistente nesimtite... dar sa nu le vrei... Ce stii tu si noi nu?

33+

cristies , da, vreau natural, daca tot am mai nascut asa o data si s-au desfacut deja oasele p-acolo, ma gandesc ca ar trebui sa-mi fie un pic mai usor acum. Cu perfuziile, sunt sigura ca fetele se refereau la perfuzii cu calmante, nu cu oxitocina, cum am avut eu. Perfuzia consta in general dintr-o jumatate de litru de ser fiziologic in care se introduc diverse medicamente in functie de situatie. Mie nu mi-a zis nimeni ca-n perfuzie am oxitocina (am aflat mai tarziu din raportul cu analize venit de la aia cu celulele stem) si chiar nu inteleg de ce au simtit nevoia sa-mi dea asa ceva in conditiile in care eu aveam dilatatie 8 cand am ajuns in sala de nasteri. Stiam ca oxitocina se da pentru a ajuta un travaliu care nu progreseaza, ori io mai aveam nitel si nasteam. Plus ca dup-aia mi-au facut un relaxant muscular, pentru ca din cauza nenorocirii de medicament aveam niste contractii asa puternice (nu mai spun cat de dureroase!) ca le-a fost frica sa nu mi se rupa colul.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Alexutzza am priceput acum cu partea stg .
Larisel la un copil cu tot cu reducerea cu cardul e mai scump cam cu 5 mil...
Lylika ce ma bucur ca ti-a venit mobila si esti multumita de cum arata. Bine ca te-ai linistit si cu bebe.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+

Mergi la inceput

larisel ce tapiti astia,Doamne numai cretini in tara asta sper sa iti aduca patutul la timp ...stiu cum s afac ca sa colorez cuv,dar nu merge,ininte mergea,akm nu stiu dc nu mai merge

lilika se pare k a meritat asteptarea...e suuperba mobila,mai ales a lui bebe e belea,culorile sunt superbefelicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

ma scuzati de suspansul in care v-am tinut....
da a venit mobila, suntem extraordinar de multumiti de ea, o sa adaug pozele in cateva minute sa o vedeti si voi, ca ati trait alaturi de mine supararea...macar sa vedeti pentru ce ma agitam
va multumesc mult de tot pentru suport
si mai am o veste buna, am fost azi dimineata la dr, se pare ca bebe a mai crescut a ajuns la 2,6 de la 2,4, lichidul tot putin e, nu are legatura cu cat beau eu, si ma mai duc marti, incearca sa traga sa implinesc 38 saptamani ca sa nu fie bebita prematur...asta insemnand pe 13 decembrie...deci pe 14 cel mai probabil va fi operatia, ma rog sa nu fie nevoie mai devreme.
in rest, stiu ca mai trebuia sa raspund la cate cineva dar nu mai stiu cui si ce, si nici u mai gasesc...
ieri nu am mai intrat ca a fost si soacra sa ma ajute, si aia cu mobila si am fost franta si mi s-au umflat rau picioarele de la atata stat in picioare si trebaluit atatea zile, dar acuma gata m-am linistit si stau mai mult in patut.

sa va uitati la semnatura la lucruri bebe e mobila lui si e si sifonierul nostru si sa imi spuneti daca va place.
andrelina asa repede vine acasa? ma bucur dar imi e si groaza...ca te trezesti cu mogaldeata aia in brate acasa si nici nu stii ce sa ii faci :)
pup pe andrelina si pe micul patriot

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

FOARTE DRAGUTA MOBILA!!!! IMI PLACE MULTTTTT!!!

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput