Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

aylin, mersi pentru info despre tampoane, neaparat o sa iau si eu comprese sterile de pus peste ele.

lorex, la cursul de puericultura pe care l-a facut sotul meu, pediatra le-a zis ca ea a avut un caz in care un copil a fost vindecat de leucemie cu celule stem, dar nu din astea stocate, ci folosite imediat dupa recoltare la nasterea fratelui lui. Ea mai zicea ca numai pentru cazul asta si recomanda parintilor sa stocheze celulele stem, dar acum stiu si eu, oare or mai fi la fel de bune dupa nu stiu cati ani de conservare? Si eu sunt destul de sceptica.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Buna dimi fetele!

Am intrat asa un pic sa va spun ce am gasit aseara la HelpNet: set de la Avent ce contine sterilizatorul cu aburi pt cuptor cu microunde, pompa de san manuala, 2 biberoane de 125 ml, 2 biberoane de 260 ml, 2 tetine cu un orificiu (0m), 2 tetine cu 2 orificii, 2 capace si 40 de tampoane de sani. Setul costa 395 ron.

Voi ce ziceti e rentabil?

Nu stiu motivul exact , dar fetele de pe aici spuneau ca nu e recomandat sterilizatorul pt microunde.
Din cate imi imaginez eu...e legat de folosirea microundelor, care oricum nu e sanator nici pt ce incalzesti, nici pt simplul fapt ca atunci cand functioneaza emite radiatii (de ex.stiu ca nu e recomandat sa stai langa el cand merge, mai ales gravidelor).
Si inca ceva mai stiu ca nu e bine sa incalzesti in recipiente de plastic pt ca emite dioxina, o substanta cancerigena.
A, si mai e aspectul legat de incalzitul neuniform al continutului biberonului...

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Lorex eu nu voi incalzi biberoanele in microunde, le voi incalzi la bain marie. Mi se pare mai ok, chiar daca dureaza un pic mai mult.

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

ANDRELINA , sa-ti traisca feciorul, e frumusel foc ! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Iar Tudor Andrei mi se pare un nume f frumos si potrivit pentru un bebe patriot!

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

cris_mario, ai fost o frumoasa la cununie. Casa de piatra si multa fericire!
A, nici eu nu pot scrie cu bold sau colorat, desi am inchis si redeschis DC de vreo 2 ori

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna..............dimineata.................

desi nu am dormit de la 3 pana la 7.......dar.........na treaca mearga..............

multumim frumos pentru felicitarile voastre..dr a zis ca e normala greutatea lui, la varsta lui..............

ceea ce ma mira e ca daca inmultesc femurul cu 7..imi da 49.........are deja 49 de centimetri???????? conform tabelului sagetutzei.........

BUN VENIT ACASA, BEBE PATRIOT, SA FII SANATOS SI SA O FACI FERICITA PE MAMI!!!!!!!

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

cristies, ba da, Elevitul are calciu. Daca ti-a iesit Ca mic, cel mai bine mergi pe ce ti-a recomandat dr.

Ofe, mie mi se pare scump setul, vorba alezutzzei, costa prea mult dat fiind ca are inclus un sterilizator pentru microunde si nu unul cu aburi. Sterilizatoarele cu aburi de la Primii Pasi sunt foarte bune, iar pompa de san o poti cumpara separat, daca vei constata ca ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ofe eu stiu ca la chico au sterilizator electric la 150 RON la ei pe site, dar poti sa te uiti sa vezi daca il mai gasesti si altundeva.

32+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

.....altceva ce am aflat de la matusi-mea (medic pediatru) ea lucrand in sinaia sinaia oras mic e si un fel de neonatolog se duce mereu si la maternitate si apoi vede nou nascutii periodic si mi-a zis ca toti nou nascutii pe care i-a vazut cu pielea f uscata de la unii se si cojea si a intrebat parintii ce folosesc cik parintii foloseau baby oil jonson so...ea din practica a ajuns la concluzia sa recomande schimbarea acestui produs. A zis ca nu ar sti sa-mi spuna exact care e cel mai bun dar atata ea unde a vazut piele f uscata a intrebat si raspunsul e invariabil jonson, deci NU jonson. Eu cred ca o sa incerc cat mai mult cu naturale (masline, migdale la baitza si dupa baitza) si daca mai e nevoie de altele o sa iau Bubchenu ala de il lauda fetili

daca mai imi amintesc ceva , revin
Daca azi la cafea mai aflu ceva iar...revin

32+ Yannis

alexutzzza, si eu am auzit ca n-ar fi prea bune produsele Johnsons pentru copii. Eu o sa merg pe Bubchen sau Klorane.

Mergi la inceput

Nikole eu sincera sa fiu am fost mirata sa aud treaba cu jonsonu. Eu folosesc f mult Jonson numa cu uleiu de la ei ma demachiez, dar intradevar daca nu folosesc si o crema de fata , fatza e uscata. Pielea ramane uleioasa asa cat are uleiu pe ea da nu se hraneste niciodata in profunzime, cum dispare uleiu ala care pluteste p piele pac! uscat! si apoi, un detaliu important, io nu sunt bebelus Merci de Klorane nu stiam ca au si de bebelusi

KIDEX feteleeee! se duce cineva la kidex? a fost cineva? stie cineva cat e biletu?

32+ Yannis

Mergi la inceput

gata am gasit chiar la ei pe site
Informatii vizitatori
Program vizitatori

03-05 decembrie: 10:00 - 19:00
06 decembrie: 10:00 - 18:00

Pret bilet: 5 ron/persoana - accesul gratuit pentru copii
Vizitatorii vor folosi parcarea B(poarta B)
Pret parcare: 1RON/ora

Care ar trebui sa fie poarta B? dinspre Sofitel? Cine stie/se duce sa-mi zica si mie plzzzz

32+ Yannis

Mergi la inceput