Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Lorex eu iau utrogestan si no spa pentru mentinere, sa nu se declanseze contractii, avand in vedere ca voi face cezariana. Multumesc pentru pontul cu magazinul de langa Cotnari, chiar am sa ma duc sa-l caut.
Dastefa doctorita mea este Diana Popovici si cred ca voi naste la Elena Doamna, daca nu e gata Arcadia.....
Urat ca intr-un centru universitar cum se da Iasul nu avem si noi o maternitate privata ; nu zic din snobism dar am o problema mare cu spitalele si cu nesimtirea multor din personal, nesimtire pe plan profesional.

Voi iesencelor la ce doctori mergeti si unde?

32+

Da, din pacate stiu din surse sigure ca Maternitatea Arcadia nu va fi deschis in nici un caz pana in martie, so...mi-am luat gandul..

Eu merg la Dr.Mihalceanu Elena, de la Cuza-Voda.Daca stiti ceva despre ea sa-mi spuneti.
Poate cu ocazia asta trec fetele si in listuta!

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ma duc si eu la bucatarie sa pregatesc papica ca trebuie sa ajunga si sotul meu....si vreau sa inaugurez si storcatorul primit la cununie...sa vad daca face sucul bun

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Am fost si l-am vazut pe bebic si e bine are cam 2 kg, s-a invartit in pozitie regulamentara dar .... are circulara

A nascut cineva natural cu circulara????

Elena 33+ cu Iustin

Si eu, tot cu circulara simpla, stiam de ea de la ultima eco, facuta cu vreo doua zile inainte. Fii-mea a fost ok, n-a stat deloc la oxigen, Apgar 10.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

beatrice, mariucasara, lorex Am facut update la listutza.

Am trecut la linkurile cu liste si pe cea postata de emanuelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cristies, poate psihologul ala nu se referea la cadourile pentru cei apropiati, ci pentru..outsideri. sau poate era doar "wishful thinking" la el. eu o sa iau un pulovar d-ala mai subtirel ptr sot, ca isi doreste de la o anumita firma (gant). ii plac materialele de la aia si culorile. asa ca nu si-ar lua oeicum, ca au niste scoruri.... de tre s aastept sa intre pe oferte, dupa 12 decembrie, dupa cum zicea tanti azi. sper sa mai gasesc alea de mi-au facut cu ochiul....

ana vrea susprize de la mos, asa ca am luat monopoly ala de ii curg balele la el cand merge la o prietena si apoi isi confectioneaza acasa din coli de hartie banii, etc (frate, ala chiar e o gramada de cartoane care costa 130 lei!!); i-am mai luat o trusa de lucrat coliere, bratari, etc (face la orele de "art" la scoala si e " in the mood"). o rochitza de la baby expo, rosu cu bordura din fulgi de zapada albi, mari. astea pentru craciun. (sa mai ia si mamaia si bunica, nu?). de Mos Nicoale: globuri de cioco, de imprastiat in toate ghetele, cercei mai lungi, ca asa vrea acum domnisoara, sa atarne si sa faca bling-bling in ureche(am gasit suflati cu aur la melimelo, cu tortiza si pietricele lila, la 30 lei), markere pentru tabla de la ikea, ca ea se joaca de-a profa si ii trebuie un set pe luna, un penar Herlitz mobilat si utilat pt fete mai mari, ca avea cu Winnie si... a expirat. AA si ghetutzele de lac de la miniprix(alea de va ziceam ca mi-as fi luat si eu de faine ce sunt.
pt tati am reusit sa iau telefon. nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar ii trebuie (daca e doar util, se pune?), ca asta de-l are da semne de oboseala. si bomboane de cioco amara (preferata lui), umplute cu coniac dilema: are multe ghete: ce-i mai pun? (in alti ani era mereu cate o mica sex-toy, dar acu', daca nu pot s-o probam ce fac?

vaai, trimit romanul..... scuze

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Mariucasara, Nik0le multumesc de raspunsuri , sper sa fie bine si la noi, medicul a spus ca nu e motiv de cezariana dar .... paranoia e mare.

Elena 33+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cristies, poate psihologul ala nu se referea la cadourile pentru cei apropiati, ci pentru..outsideri. sau poate era doar "wishful thinking" la el. eu o sa iau un pulovar d-ala mai subtirel ptr sot, ca isi doreste de la o anumita firma (gant). ii plac materialele de la aia si culorile. asa ca nu si-ar lua oeicum, ca au niste scoruri.... de tre s aastept sa intre pe oferte, dupa 12 decembrie, dupa cum zicea tanti azi. sper sa mai gasesc alea de mi-au facut cu ochiul....

ana vrea susprize de la mos, asa ca am luat monopoly ala de ii curg balele la el cand merge la o prietena si apoi isi confectioneaza acasa din coli de hartie banii, etc (frate, ala chiar e o gramada de cartoane care costa 130 lei!!); i-am mai luat o trusa de lucrat coliere, bratari, etc (face la orele de "art" la scoala si e " in the mood"). o rochitza de la baby expo, rosu cu bordura din fulgi de zapada albi, mari. astea pentru craciun. (sa mai ia si mamaia si bunica, nu?). de Mos Nicoale: globuri de cioco, de imprastiat in toate ghetele, cercei mai lungi, ca asa vrea acum domnisoara, sa atarne si sa faca bling-bling in ureche(am gasit suflati cu aur la melimelo, cu tortiza si pietricele lila, la 30 lei), markere pentru tabla de la ikea, ca ea se joaca de-a profa si ii trebuie un set pe luna, un penar Herlitz mobilat si utilat pt fete mai mari, ca avea cu Winnie si... a expirat. AA si ghetutzele de lac de la miniprix(alea de va ziceam ca mi-as fi luat si eu de faine ce sunt.
pt tati am reusit sa iau telefon. nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar ii trebuie (daca e doar util, se pune?), ca asta de-l are da semne de oboseala. si bomboane de cioco amara (preferata lui), umplute cu coniac dilema: are multe ghete: ce-i mai pun? (in alti ani era mereu cate o mica sex-toy, dar acu', daca nu pot s-o probam ce fac?

vaai, trimit romanul..... scuze

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Uau, cris, ce de-a cadouri, bravo, ai fost harnicuta si sunt sigura ca destinatarii o sa se bucure de ele! In special Ana, ca primeste mai multe, nu de alta. Sex-toy, ha? Poti s-o iei pentru la anu', n-o sa tina etern interdictia asta... si pe urma... o sa aveti de recuperat, nu? (io cu asta ma consolez).

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel foarte tare ce ai luat tu akl..si sunt o multime pe bune...mie asa mi se pare...offf tre' sa-mi pun si eu neuronul la contributie

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

cristies Nu stiu daca douceur e din Constanta, dar la magazinul de care ziceam eu comercializeaza in special produse douceur (carucioare, patutzuri, scaunele etc.) dar si altele. E foarte dragutz caruciorul pe care l-ati ales...la fel si pretzul. Dar mie nu mi-ar fi bun pt ca intentzionez sa-mi petrec ceva timp la tzara si pe hartoapele alea cu rotzile astea micutze cred ca l-as face praf in 2 zile.

cris_dogarel Super cadourile...eu cred ca nu ma bag anul asta la cadouri...punga e goala...

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ce fete curajoase auzi, cum vor ele sa nasca natural si fara anestezie!!!
Of, fetele...ma bucur ca dezbatem problema celulelor stem, si eu sunt destul de reticenta...multi bani...nu stiu ce sa zic...nu am pe nimeni in jur care sa fi facut chestia asta...da poate mama lui nicolecris are dreptate.ca si in cazul povestit de tine nikole...dar oare exista probabilitatea sa nu fie compatibile?

Alexutza, multumim de informatii.Sa ne mai spui ce mai auzi.

Lillyka, am vazut mobila si e super!!

Vivi, asa imi pare de rau cand aud ca nu poti dormi, poate te ajuta DD sa te mai poti odihni macar din cand in cand, si sa duci sarcina cat mai departe iti doresc.Ti-a psus dc la cate saptamani o sa nasti.Ca stiu ca trebuie mai devreme.Nu stiu nimic de roco...sper sa fie bine.....chiar m-ai ingrijorat pt ea...

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput