Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

eu stiu cris.dogarel si cristies ca in Dragon preturile sunt belea,dar eu merg al cumparaturi seara cand vine sotul de la serviciu....in dragon ce program au???stie cnv?

cristies,foarte interesant cadoul ptr sot...eu numai asa fac imbin utilul cu placutul oricand si ptr oricine...asa st eu mai practica din fire...dar nu inteleg faza cu culorile???sunt cam si nu stiu la ce te referi

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Cu firefoxul si explorer-ul. Ca poti scrie colorat... Ma gandeam sa scriem pe prima pagina ca poate mai sunt fete care nu inteleg de ce nu merge sa scrie colorat...

Si eu in dragon nu am fost decat sambata dimineata si stiu ca e deschis cam pana la ora 13 (adica incep ei sa stranga).

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

offf vad ca vorbiti de "depozitarea" lucrurilor de bebei..la mn e mai complicat....caci akl unde vreau sa le pun sunt acum hainele lui Mario(adica in servanta de la dormitorul nostru)..si nu prea stiu,ma gandeam sa le duc pe ale lui mario la mami in camera(nemaifiind tatal meu,cam bate vantul pe akl in ditamai sifonierul) si sa le pun pe ale bebelinei in servanta..offf,mai vdm ca eu inca nu le-am spalat/calcat/pregatit ptr asezat,caci la mn este prea devreme,am tmp dupa sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hai ca bag mancarea la cuptor si ma apuc de calcat, ca iar am umblat creanga toata ziua.
Si poate fac si orez cu lapte.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Am sters-o pe linioara (nu mai stiu cine ne-a atras atentzia mai demult) ca aparea de 2 ori la februarie. Cine mai doreste modificari sa zica daca tot sunt logata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

mariucasara cat a fost carutul?
Scuze daca ai scris dar eu uit

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

A costat 1600 de lei. Nu mi s-a parut mult pentru ca are si scaunel de masina si landou care se pot monta pe sasiu in afara de caruciorul sport.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies,da ai dreptate,scz....

alexutzzza te duci la kidex,se duce cineva?eu una nu ajung sigur

am vbt acum cu andrelina si spunea ca re emotii cu adaptatul acasa..nu am vrut sa o retin,dar cu siguranta cand va avea timp ne va scrie ea...spunea ca nu a mai dormit o ora intreaga de pe 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu vreau modificare
nasc la euromedica, baia mare, sasaran mircea..........

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Am fost si l-am vazut pe bebic si e bine are cam 2 kg, s-a invartit in pozitie regulamentara dar .... are circulara

A nascut cineva natural cu circulara????

Elena 33+ cu Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Am sters-o pe linioara (nu mai stiu cine ne-a atras atentzia mai demult) ca aparea de 2 ori la februarie. Cine mai doreste modificari sa zica daca tot sunt logata.

Si eu vreau sa imi stergi medicul si spitalul de pe prima pagina ca m-am reorientat dar nu zic nimic ca nu se stie...
Mulumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Am fost si l-am vazut pe bebic si e bine are cam 2 kg, s-a invartit in pozitie regulamentara dar .... are circulara

A nascut cineva natural cu circulara????

Elena 33+ cu Iustin

Eu! Cu circulara simpla de care nu s-a stiut pana nu a scos fi-mea motul. A fost ok. A stat 10 minute la oxigen si a avut apgar 7 la nastere si 9 la 5 minute.

Mergi la inceput