Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Tanaion spune:
Cris_dogarel ce cadouri frumoase si multe
Eu daca nu ma deplasez am mari pb cu cadourile anul acesta
Cu Mos Nicolae m-am descurcat ca am comandat pe internet. Toma anul acest a inceput engleza (e la soala germana si pana acum ne-am axat pe germana) si a vazut la un coleg CDuri de la Magic English si i-a scris lui Mos Nicolae ca asta vrea. Asa ca i-am comandat colectia care are si o carte inclusa. Si i-a luat sotul niste bomboane de pom. Si sotului i-am luat tot o carte, mi-ar fi placut sa fie si altceva, dar se recompenseza Mos Nicolae la anul.
Acum sa vad cum ma descurc cu Mos Craciun.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel cristies, poate psihologul ala nu se referea la cadourile pentru cei apropiati, ci pentru..outsideri. sau poate era doar "wishful thinking" la el. eu o sa iau un pulovar d-ala mai subtirel ptr sot, ca isi doreste de la o anumita firma (gant). ii plac materialele de la aia si culorile. asa ca nu si-ar lua oeicum, ca au niste scoruri.... de tre s aastept sa intre pe oferte, dupa 12 decembrie, dupa cum zicea tanti azi. sper sa mai gasesc alea de mi-au facut cu ochiul.... ana vrea susprize de la mos, asa ca am luat monopoly ala de ii curg balele la el cand merge la o prietena si apoi isi confectioneaza acasa din coli de hartie banii, etc (frate, ala chiar e o gramada de cartoane care costa 130 lei!!); i-am mai luat o trusa de lucrat coliere, bratari, etc (face la orele de "art" la scoala si e " in the mood"). o rochitza de la baby expo, rosu cu bordura din fulgi de zapada albi, mari. astea pentru craciun. (sa mai ia si mamaia si bunica, nu?). de Mos Nicoale: globuri de cioco, de imprastiat in toate ghetele, cercei mai lungi, ca asa vrea acum domnisoara, sa atarne si sa faca bling-bling in ureche(am gasit suflati cu aur la melimelo, cu tortiza si pietricele lila, la 30 lei), markere pentru tabla de la ikea, ca ea se joaca de-a profa si ii trebuie un set pe luna, un penar Herlitz mobilat si utilat pt fete mai mari, ca avea cu Winnie si... a expirat. AA si ghetutzele de lac de la miniprix(alea de va ziceam ca mi-as fi luat si eu de faine ce sunt. pt tati am reusit sa iau telefon. nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar ii trebuie (daca e doar util, se pune?), ca asta de-l are da semne de oboseala. si bomboane de cioco amara (preferata lui), umplute cu coniac dilema: are multe ghete: ce-i mai pun? (in alti ani era mereu cate o mica sex-toy, dar acu', daca nu pot s-o probam ce fac? vaai, trimit romanul..... scuze Cris, 32+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 7 sapt.!! |
Cris.dogarel ce de cadouri ai cumparat, unul mai frumos ca altul. Cred ca abia astepti sa vezi chipul Anei cand a descoperi surprizele ei.
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alicredo spune:
daca tot suntem la capitolul cadouri....imi spuneti si mie pls un parfum barbatesc care miroase a barbat? ptr sotul meu....ca mos niculae ii aduce un sort de bucatarie ca il merita din plin la cat a gatit in ultimele 7 luni
30+
cris.dogarel spune:
nu am precizat ca din toate cele de fapt azi am luat numai telefonul si cerceii. plus sondat piata ptr mosul pt tati. restul, tot iau de vreo 2 luni, de cand va intrebam si pe voi ce va doriti. in general nu-mi place sa le las pe toate in decembrie si sa cheltui muuuult in luna asta.din calculele mele de pana acum ma incadrez cam in 500 lei in total (daca fac si aia de la gant o oferta ...serioasa). e bine, ca s-au dus cu tzaraita si nu am simtit chiar asa...
larisel, pai ce doamne iarta-ma cadouri sa le mai faci tu alor tai, cand o sa aiba cele mai frumoase daruri aduse de tine pe lume si dospite cu atata grija si... pregatite cu zestre faina si mami competenta. TU trebuie sa fii cea coplesita de cadouri de Craciun si fetele voastre, ca, deh, e primul lor Craciun
nikole, asa m-am gandit si eu, sa iau totusi si sa folosim cand se termina embargourile. daca nu gasesc ceva asa, "manual si dedicat unilateral", asa o sa fac. insa nu stiu daca au mai vazut aia din sexshopuri gravide in luna a 8-a. sa nu creada ca e vreo noua moda perversa
Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui elena_iulia Cris putem aduce si noi ghetutele la tine? Elena 33+ cu Iustin |
am facut greseala sa ii luam anei 2 perechi cizme normale, 1 de ghete si ghetutele astea de vin tot de la Mos. Si ei i se pare ca trebuie pusi si adidasii (3 perechi). Have mercy!!!
poze
AMR 7 sapt.!!
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui alicredo daca tot suntem la capitolul cadouri....imi spuneti si mie pls un parfum barbatesc care miroase a barbat? ptr sotul meu....ca mos niculae ii aduce un sort de bucatarie ca il merita din plin la cat a gatit in ultimele 7 luni 30+ |
eu sunt fan for ever de Farenheit, de la Dior. si tocmai asta spun despre el: miroase a barbat
poze
AMR 7 sapt.!!
cris.dogarel spune:
acum, daca tot suntem la capitolul, va cer si eu o idee: vreau sa mergem la ai mei de craciun; ce sa le duc? asa le-as da niste bani sa isi ia ei ce au nevoie, cand au nevoie, dar...nu se poate ca Mosul sa aduca bani la noi, ca o lasa pe ana perplexa
poze
AMR 7 sapt.!!
mariucasara spune:
Eu sunt in pana rau de idei de cadouri de Craciun. Sara va primi 1-2 dvd-uri Disney dublate in Romana dar in rest habar am. Astept sa mai veniti cu idei poate ma inspir si eu.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
elena_iulia spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel acum, daca tot suntem la capitolul, va cer si eu o idee: vreau sa mergem la ai mei de craciun; ce sa le duc? asa le-as da niste bani sa isi ia ei ce au nevoie, cand au nevoie, dar...nu se poate ca Mosul sa aduca bani la noi, ca o lasa pe ana perplexa Cris, 32+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 7 sapt.!! |
poate gasesti ceva care sa le fie util, noi anul trecut le-am luat un prajitor de paine si au fost foarte incantati.
Elena 33+ cu Iustin