America (184)
Raspunsuri - Pagina 19
sinzi_ana spune:
La multi ani copilasilor!!!! (Buflea si Pumba scuze de intarziere)
Irina, toate se vor aranja!!!!
Am fugit...am treaba la niste e-coli
am uitat sa spun ca va invidiez de mor pentru zapada!!! ma uit la poze cu jind!!!
Ciuf, la voi cum e?
mihutza11 spune:
Miere felicitari pt job!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
buflea spune:
Mihutza, Pumba - ati vazut Top Chef ?
N-a iesit Brian cu care tineam eu, a iesit frate-sau ...
Mi s-a parut o decizie buna - per ansamblu, frate-sau mi s-a parut mai sigur pe el, era si mai agresiv ce e drept, dar cred ca tot sezonul a fost cu jumatate de pas in fata lui Brian ...
Bai dar ma gandeam la mama lor - ce bucurie, sa ai doi baieti, amandoi good looking, amandoi seriosi, amandoi talentati si amandoi atat de competitivi. Chapeau ! ! !
corinadana spune:
Miere felicitari ptr slujba!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
io tooot vreau sa ti scriu sa ti schimbi semnatua, da ?
am vazut pozele, steti toate 3 frumoase foc
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Carmenbr spune:
Ca veni si randul meu sa ma laud. Ne-a venit si noua primul report card. Perfect pe toata linia, exceptand bine-nteles “listen and follow rules”, unde e doar bine, nu perfect. Asta e, mai crestem.
Si am primit si invitatie, Eric o sa ia si un award, nu stiu pentru ce insa. Vedem martea viitoare. Sunt asa de mandra de el, de nu mai pot, imi pocneste inima de bucurie.
buflea spune:
Bravo Carmen ... iti spun eu, copiii inteligenti nu sunt mamaliga - le merge mintea, repede, si la buna si la rele.
Cer multa atentie dar si ofera multe satisfactii
blackpanterro spune:
Carmen, felicitari lui Eric!
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"