America (184)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, multumesc mult de tot. Dragul lui mama drag!
De ieri a mai descoperit o forma de a spune ca ma iubeste. De obicei imi spune ca ma iubeste pana la soare si la stele si la luna si inapoi. Aseara pe langa asta, mi-a spus si "i love you double". Mor de dragul lui.
Se vede ca azi sunt picata in cap dupa el, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da! se vede !!! la mai multe report card uri de felul asta va dorim!
Poate si niste poze?! sa vedem si noi baiat smart si mama mandra. BRAVO! sa nu plangi acolo...ah.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Carmen, felicitari pt report card! Si numai de astea sa aveti si in anii care vin!

Buflea, eu am urmarit Top Chef si ma bucur ca a castigat Michael, era favoritul meu de la inceput. Mi-a placut si Brian, dar Kevin nu as fi vrut sa castige. Si eu ma gandeam ce mandra tre' sa fie mama lor cu asa baieti frumosi si talentati ..pacat ca putea castiga doar unul, lui Brian nu cred ca i-a picat prea bine, mai ales ca el tot zicea ca doar daca castiga se justifica timpul petrecut departe de familie..

Mergi la inceput

Corina, poze inca nu am. Zilele astea astept sa-mi vina noul computer de la Dell (mi-l schimba pe cel care il am, ca e varza) si pun poze. Nu am mai reusit sa pun poze din septembrie, si din lipsa de timp, dar nici computerul nu mai recunoaste softul de la camera foto si nu mai incarca pozele. Asta e, o sa pun curand.
De plans am plans aseara, nu rau, dar tot am dat ceva apa la soricei de emotie si bucurie. Acum sunt doar euforica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Ziua buna la americance...si nu numai
Am si eu o intrebare-V-o mai amintiti pe Gabriela Parasca din Arizona,impuscata de sot acum 2 ani,in decembrie?
Aveti cumva noutati despre copiii ei?
Sunt in tutela bunicilor sau a rudelor din partea tatalui.M-a impresionat f mult povestea la vremea respectiva.
Stiu ca erau cateva fete din Arizona care cunosteau situatia.
Multam frumos pt informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea eu nu am urmarit Top Chef.. in schimb eram cu Biggest Looser.. pe cativa aproape ca nu ii mai recunosteam in felul in care aratau.. desi am vazut atatea sezoane, dar tot ma uimeste sa ii vad la final..

Carmen felicitari lui Eric!

Nadina eu nu stiu de cazul asta.. bine eu sunt si mai noua pe aici..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Felicitari, Miere! Ma bucur mult pt tine.

Felicitari si lui Eric, o face pe mami fericita!

Mergi la inceput

Aseara Eric i-a scris prima scrisoare lui Santa. Va pun un link mai jos sa o vedeti. Am pus-o la geam si dimineata era asa de mirat ca a venit Santa si a luat scrisoarea. Acum sa merg la cumparaturi.
Uite linkul cu scrisoarea lui catre Santa Claus:

http://community.webshots.com/album/575875638bXVakH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor la multi ani micutilor sarbatoriti...

raluca ce fete scumpe ai! sa-ti traiasca, sa fiti sanatoase...

philip, ai 2 baieti frumosi foc..sa-ti traiasca si tie, sa fiti sanatosi!

miericica, bravo! lasa ca e bine... nu mai sta cu inima indoita...stiu ce simti (eu plangeam noaptea si nu mai puteam dormi cand aveam oferta de la spitalul visurilor mele in mana!), acum inca e dependent de tine, in jur de 2 ani, 2 jumate se rup ei si tu, ca mama, vei fi pregatita "sa-l lasi"... doare al naibii de rau sa vezi ca te striga si plange dupa tine...sfatul meu: adu-o pe mami a ta, vei fi mai relaxata si bunii o sa fie si ea fericita si implinita si aidanutu' va fi la fel, plus ca o sa aibe parte aproape de toata atentia si iubirea...care i-o oferi si tu acum...asa ca nu vor fi schimbari mari pt el... apoi nu te mai simtii vinovata, faptul ca te duci la munca sa aveti banuti sa traiti, nu te face o mama rea, ci una buna... tot pentru copil o faci, plus ca nu vrei sa ajungi o epuizata psihic, incuiata in casa cat ii ziulica de lunga si numai in tipete de copil... o gura de aer proaspat iti face bine si tie si lui aidan...

cu GC nu tine de avocat, cat tine de categoria in care se incadreaza ficare. Sunt 3 mari categorii: EB1, EB2, EB3
astea determina foarte mult timpul in care se proceseasa si se primesc actele... am prieteni de 10 ani in state, tot de atunci asteapta GC... am o prietena care s-a fofilat si a resusit sa se incadreze in prima categorie EB1, in 6 luni a primit GC... noi stam de 6 ani in state si nici acum nu am resuit sa-l primim... sunt multe aspecte, nu tine de avocat in mod direct...
sunt multe de spus pe tema asta...dar nu e un proces usor sau rapid...decat daca castigi loteria poate...

mirela, sanzi nu am mai vorbit cu voi de mult fetelor, mi-e dor de voi...

va pup si va urez un weekend frumos si plin de bucurii...

P.S a nins si la noi chiar in seara de Mos. Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana mersi, dar circumstantele sunt de asa natura incat 80% e sigur ca Aidan va merge la cresa. Mai vedem.

In cazul nostru, intarzierea cu GC s-a datorat strict avocatului si firmei angajatoare pt ca au gresit de doua ori niste chestii, care au prelungit timpul de asteptare pt ca procesul a trebuit reluat de la zero, e vorba de anuntul postat in ziar.

Ce mai fac piticii tai?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput