America (184)
Raspunsuri - Pagina 18
miereamara spune:
Offf, inca nu m-am dezmeticit!
Parca nu ma pot bucura, cand ma gandesc ca trebuie sa plec de lanaga Aidan. Cu toate asta am fost norocoasa sa pot sa ii fiu alaturi in primul an de viata, nu toata lumea are privilegiul asta.
In fine, asta este, trebuie sa profit la maxim de cele trei saptamani ramase, da tot ma buseste plansul:((
Serviciul e la 10 minute de casa mea, am daycare in campus, pot sa merg in pauza de masa la el, lucrez cu niste oameni minunati, ar tb sa vad partea plina a paharului, nu?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
pumba spune:
miere- dai de baut!
vacante platite, la 10 minute de casa ,cunosti mediul ,felicitari,capul sus!
am impresia ca e mai fericita pisica de job, decat esti tu.
liris spune:
Miere eu zic ca tu te-ai nascut sub un semn norocos. ai cistigat loteria, ai acum un job care cel putin din descriere, este un dream come true. felicitari!!! este pozitie de assistant prof. deci?
deci o aduci si pe mama ta si-l duci si la daycare pe micut?
ce bine trebuie sa te simti.
eu am aflat cu putina vreme in urma ca din cauza ca greencardul nostru de abia de 2 sapt se proceseaza, desi suntem veniti de doi ani si la vremea asta, cu ceea ce am venit noi, trebuia sa-l avem deja, dar deh chestii de avocati priceputi , eu voi trece de pe viza L2 pe H2 B, fara drept de munca .
ruxij spune:
Felicitari Miere!! Sa fie intr-un ceas bun si mult succes de acum inainte!! Ma bucur f. mult pt tine. Sunt sigura ca Aidan se va acomoda repede la gradinita. Acum cu racelile o sa mai fie problema o vreme totusi, dar trec si astea, trebuie facute pana la urma oricum. Ti-ar trebui un back-up insa pt. situatii de imbolnavire. Mai buna ar fi mama dc ar putea veni.
Liris, din ce a spus miere, eu cred ca trebuie sa fie o altfel de pozitie, nu assistant prof. Assistant Prof. necesita doctorat, iar interviul dureaza doua zile si include seminar public si alte activitati.
Ramona J spune:
Felicitari Miere pentru job!
Daca vine repede mama ta o sa fie OK. Ar fi bine sa treceti peste flu season anul asta, ca inca-i micut Aidan pentru daycare.
Data trecuta uitasem sa scriu ceva, acum iar nu mai stiu ce era. Sigur vroiam sa felicit pe cineva, scuze ca sint atit de aiurita. It's old age!
miereamara spune:
Nu, nu este assistant prof.Eu am doar master, nu am phd.
Este program coordinator, adica ma ocup de admiteri la undergraduate, graduate, invatamant la distanta, coordonez mai ales partea asta cu invatamantul la distanta si tot ce tine de orientare, graudare, etc.
Eu as vrea sa ajung la accounting, dar tb sa iau niste cursuri si apoi vreau sa imi dau certificarile pt CPA si sa mai fac niste training suplimentar pe research administration.
miereamara spune:
Liris, dc vine mama, nu il mai duc la daycare. Dar va trebui sa il pun pe o lista de asteptare, uneori timpii de asteptare sunt f mari, chiar si 6 luni si e bine sa ai un plan de rezerva.
Ce mai face pitica? Nu ne-ai mai spus nimic de ea.
Sory pt problemele cu viza, si Luc asteapta de mai bine de un an jumatate dupa gc si nici nu a trecut de prima etapa, tot din cauza avocatilor a avut niste intarzieri...