America (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

La Multi Ani sarbatoritilor!

Multumesc de info, fetele. A fost destul de clar ce ati spus.

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Pe de alta parte, postul asta ar fi o usa deschisa pt altele. In economia actuala, sa prinzi un post la universitate, wow, e foarte vanat, mai ales in conditiile in care s-a redus personalul si acolo. Nu stiu...ma mai gandesc.

Parerea mea e sa iei jobul cu universitatea daca ti se ofera, apoi iti este mult mai usor sa gasesti altul in interior mai bine platit.
Un pic de experienta in resumeul tau e buna oricand. Plus ca nu-ti mai platesti asigurarea medicala si poti sa faci cursuri pe banii lor
Daca stai suficient de mult cu ei, il trimiti si pe Aidan pe gratis la scoala. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea ce frumos ai povestit! dar eu tare as vrea sa vad si poze, ca nu am vazut niciodata poze cu voi..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:

Situatia financiara din momentul asta nu imi mai da voie sa stau acasa nici macar un minut!

Adriana depinde, poti sa astepti 4 luni cum a fost in cazul asta, poti sa astepti doua saptamani, sunt foarte multi factori implicati in procesul de recrutare.

Pe de alta parte, postul asta ar fi o usa deschisa pt altele. In economia actuala, sa prinzi un post la universitate, wow, e foarte vanat, mai ales in conditiile in care s-a redus personalul si acolo. Nu stiu...ma mai gandesc. Beneficiile sunt f bune, as avea 22 de zile de concediu/an plus inca 14 de sarbatori legale (da, sunt 14, nu mi-a venit sa cred), program f flexibil, as putea sa lucrez si de acasa uneori, plus ca sunt f familiarizata cu oamenii de acolo, ca doar am studiat in departamentul respectiv. Plus ca au tuition reinbursement, adica imi platesc pana la 6 credite pe semestru si cum eu as vrea sa iau niste cursuri pt CPA, ar pica la fix.

In cazul asta, nu mai sta ... mi se par avantajele mai mari decat dezavantajele. Dar eu nu am inteles, ei ti-au oferit jobul si tu nu stii ce sa faci sau crei sa ai raspunsul pregatit in caz ca ti-l ofera ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, bafta sa iasa asa cum vrei tu.

Buflea, Polux - uite ca am revenit cu lista cu cele 16 frequency words. Aseara insa am primit un alt test de la scoala si am vazut ca Eric a avut de scris vreo 7-8 propozitii cu mult mai multe cuvinte decat cele de aici. Deci, m-am declarat neinteleasa, eu nu mai inteleg nimic.

I, see, my, like, a, to, and, go, is, here, for, have, said, the, play, she, are, he.

Polux, vad ca si Eric incepe sa isi dea drumul la citit. El citeste acum din carticele stage 1 si e tare mandru de el.
Diseara ii scrie lui Mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele am primit asta de la Oana C. E super!! E un mesaj video de la Santa pt copii, pui numele copilului, unde locuieste, ce vrea de craciun si ce a facut bun tot anul, sunt chestii prescrise in drop down menu si alegeti. Apoi puneti poza copilului si cand Santa deschide cartea poza lui/ei va fi acolo!

http://portablenorthpole.tv/home/

Eu i-am facut lui Aidan si abia astept sa ii vad reactia :)

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Carmencita, cati ani exact are Eric ?

Si cum a invatat sa citeasca cuvintele alea - pur si simplu i le-ai pus in fata in fiecare zi si l-ai pus sa le repete ? Asa se invata cititul in tara asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor,
eu cu obsesia mea.. (Ruxij, Ciuf si citeva fete mi-au mai raspuns, dar nu duc lipsa de un reminder. )
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146023

Merci anticipat daca va bagati in discutie.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Bicule, spune-mi si mie, din lista aia de wrap-uri, pe care-l recomanzi? Da-mi detalii ca la gradinita, ca trebuie sa cumpar unul si nu vreau sa dau gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

Situatia financiara din momentul asta nu imi mai da voie sa stau acasa nici macar un minut!

Adriana depinde, poti sa astepti 4 luni cum a fost in cazul asta, poti sa astepti doua saptamani, sunt foarte multi factori implicati in procesul de recrutare.

Pe de alta parte, postul asta ar fi o usa deschisa pt altele. In economia actuala, sa prinzi un post la universitate, wow, e foarte vanat, mai ales in conditiile in care s-a redus personalul si acolo. Nu stiu...ma mai gandesc. Beneficiile sunt f bune, as avea 22 de zile de concediu/an plus inca 14 de sarbatori legale (da, sunt 14, nu mi-a venit sa cred), program f flexibil, as putea sa lucrez si de acasa uneori, plus ca sunt f familiarizata cu oamenii de acolo, ca doar am studiat in departamentul respectiv. Plus ca au tuition reinbursement, adica imi platesc pana la 6 credite pe semestru si cum eu as vrea sa iau niste cursuri pt CPA, ar pica la fix.

In cazul asta, nu mai sta ... mi se par avantajele mai mari decat dezavantajele. Dar eu nu am inteles, ei ti-au oferit jobul si tu nu stii ce sa faci sau crei sa ai raspunsul pregatit in caz ca ti-l ofera ?

Da, tocmai am primit oferta telefonica, marti ma duc sa vorbesc cu dean-ul si sa semnez actele. Au marit si salariul cu aproape un sfert in plus fata de cat oferisera initial.

Asa ca am spus da! Sper sa nu-mi para rau, avem o gramada de chestii de rezolvat, daycare sau o aducem pe mama...ar trebui sa incep pe 4 ianuarie.

Anyway, dau de baut, mi-am gasit job!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, felicitari.

Adriana, am si eu un PM de la Oana, nu sunt sigura ca de asta e vorba, ca nu am avut deloc timp sa ma uit. Oana, scuze!
Dar e tare misto ce spui tu acolo, il fac si eu acasa pentru Eric.

Doris, Eric are 5 ani si jumatate (e nascut in iunie). Nu stie chiar toate cuvintele, se mai impiedica la cele din 4 litere, dar le citeste si pe alea. Insa vad ca la cele din 3 litere nu are treaba. Citeste carticele cu cuvinte din 3 litere destul de usor, aproape fluent. Sincer, in septembrie cand a inceput scoala nu stia atat de multe. El stie cum se pronunta si cum se citeste fiecare litera si le pune together. Si da, cred ca ei de fapt memoreaza visual cuvintele.

Mergi la inceput