Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

kea felicitari pt dintisor Si eu astept cu emotie primul dintisor al lui David.

Bianca faina excursia. Sunteti o familie foarte frumoasa Abia asteptam si noi urmatoarea iesire.

Revin iarasi la subiectul zilei: eu as dormi muuuult mai bine singura si sa va explic de ce: noi 2 dormim pe un pat destul de mare (Pisik este acelasi care il aveti si voi in camera Anei), insa David se tot cuibareste in mine, iar eu, de frica sa nu-l strivesc, ma tot deplasez spre margine. Asa ca spre dimineata eu dorm pe-o parte, dar la margine (daca m-as intoarce as cadea - ceea ce s-a si intamplat odata), iar David doarme langa mine. Cealalta jumatate a patului este goala O sa-l rog pe Cristi sa ne faca o poza intr-o dimineata sa vedeti cat de caraghiosi suntem. Si ma cam chinui...Mi-as dori sa doarma in patutul lui, insa el doarme muuult mai bine cu mine.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ultima sedinta foto

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Tare sexos tziparu' lu' mami cum sta cu labutele goale

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, KEA

NOVUS, noi am renuntat la camera pt noi ca sa ii facem ei camera. Momentan, cat nu sunt socrii acasa dormim in dormitorul lor (viitor al nostru, Doamne-ajuta), dar cat sunt ei acasa dormim in sufragerie si ne tot mutam precum tiganul, strange canapeaua, desface canapeaua. De sarbatori am decretat ca dormim la Ana in camera, chit ca nu ne vrea (ca Alexandru Lapusneanu)

KEA, noi avem un baby-phone de la Avent (de capatat, ca altfel nu dadeam atatia bani pe el) si receiverul de la bb e rotund, asa ca eu il pun pe marginea patutului, intre patutu si perete pt ca sta. Nu trebuie sa il pui chiar la capul copilului, poti pune o masuta mai joasa langa patut (sau un scaunel mic), astfel incat sa nu il poata vedea Keutu. Nu stiu, imi dau si eu cu parerea.

Tare as mai dormi si eu cu Ana, dar ce sa ii fac daca e independenta? Lasa ca pe la 2 ani o sa sara peste noi in pat si nu o sa mai scapam

Apropos de copii rasfatati si incapatanati si mie mi-e groaza. Eu ma mai intalnesc in parc cu cateva mamici (si o bunica) cu fetite de 1 an. Vreau sa va zic ca unele din fetite au inceput sa aiba faze din alea cu aruncat pe jos, fara sa fie rasfatate, ori, in extrema cealalta bruscate. Nu, mamele si bunica sunt foarte ok, se poarta frumos, vorbesc frumos, nu tipa, dar nici nu le lasa sa faca tot ce vor. Si cu toate astea mai au faze cu urlat si aruncat pe jos.

Si povestea mai scary este a unei prietene bune de a mea, care are un baietel de 1 an si 5 luni. E terminata, nu stie ce sa ii mai faca. Musca oameni in parc, bate copii, strica in casa, arunca, sparge, mananca lucruri gen sapun, etc., se repede la tot ce nu are voie, trage de fire, prize, etc., mereu trebuie sa il ia de undeva, sa fie non-stop cu mana si gura pe el. A incercat totul. cand vorbeste frumos vorbeste singura, nici nu o baga in seama. Cand tipa nu are nicio treaba. A ajuns sa il pocneasca peste maini, peste gura (nu sunt de acord, dar na, relatez si eu), urla 5 minute si o ia de la capat. Cand o aud povestind ma apuca groaza si ma intreb daca si unde o fi gresit ea, desi ma cam indoiesc ca pot sa gresesti grav pana la 1 an si 5 luni. Ok, la un copil de 2-3 ani inteleg, dar unul asa mic...

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hehe, l-am admirat pe Cezar cu "meniul" pe mutritza, dragalas foc, si pe Raru baiat mare si voinic si ma tot mir: parca acum se plangea muma-sa ca sta ca funia-n sac, nu?:P
Bianca, ai pus poze din calatorie? Vreau sa-l vad pe Vladimir excursionist.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

da da da

ma scuzati

priviti poze

http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/GermaniaNov09#

pt ca nu sunt denumite iata explicatiile:
- allianz arena din munchen
- o camera de hotel din stuttgart
- rasaritul din nurnberg
- strazile din nurnberg, niste monumente
- in parc in frankfurt
- somn in masina in drum spre amsterdam
- poze de la marea nordului
- panorama din koln
- domul din koln
- la restaurant, in masina, carutul cel nou si cam gata restul din avion

WOW ce ochi minunat de albasrii are

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si de o luna tot vreau sa intreb mamicile care au copii la care li s-a schimbat culoarea ochisorilor, in cat timp s-a produs schimbarea. Adica cat a durat perioada asta de tranzitie de la albastru la...caprui de ex. Mie inca inainte de 7 luni ale copilului mi se pare ca i se schimba culoarea ochilor. A trecut mai bine de o luna jumate si nu-s caprui. Lumea ii vede albastri, asa ii vad si eu in general, dar parca nu mai sunt albastru curat. Parca e un albastru mai tulbure, nu stiu cum sa spun. ma lamureste si pe mine cineva?

Keutu cheliutu

Si lui David i se schimba culoarea ochilor. Nu sunt caprui, dar nici albastrul care a fost...Eu nu cred ca o sa-i ramana albastri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ELA,

KEA, si Anei i s-au schimbat ochisorii, adica nu mai sunt albastrul ala clar, da nici caprui nu s-au facut. Sunt un albastru-verde-gri, cameleonici in functie de vreme, cu ce e imbracata, daca are ochii limpezi, daca plange, etc. Sunt superbi, as vrea sa ramana asa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

N-a mai ramas nimeni pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bianca, frumoase pozele si familia voastra !!

Vad ca se discuta despre AP, va zic si eu parerea si principiile mele: sunt conectata la nevoile copilului dar cu o limita pt a nu transforma copilul intr-un razgaiat si fitzos ! Da,nu o las sa planga pe zambarici ca sa-si dezvolte glasciorul , doarme cu mine in pat ca asa vreau eu sa o simt aproape, o tin in brate cand vrea dar nu la nesfarsit, etc,etc dar toate astea au o limita si trebuie sa stie ca sunt reguli, recompense,pedepse aici se exclude bataia din start, bine toate astea la vremea lor cand le va pricepe,cu toate ca unele lucruri le intelege bine de pe acum si stie sa le foloseasca

Imi iubesc enorm copilul si as face orice pt el dar cu toate acestea viata mea nu se rezuma doar la copil. Si vreau sa-l cresc in asa fel incat sa nu ajunga un impiedicat care nu stie sa se descurce singur sau mai rau un fitzos cu nasul pe sus care comanda ce are nevoie si parintii se executa ca na trebuie sa-i fie bine copilului . Urasc sa vad copii care se taraie pe jos si urla nu plang in magazine pana parintii nu cumpara tone de jucarii sau dulciuri, chiar asta vara am asistat la o faza de genul asta in fata unui magazin unde un baietel racnea la mama si bunicul care stateau drepti si cu capul plecat, ca de ce nu i-au luat masinuta cand a cerut-o prima data si nu acum , vanzatoarele mi-au zis ca e un copil caruia nu i-a lipsit niciodata nimic din ce si-a dorit si ca vesnic face circ

Deci sper sa reusesc sa-mi cresc si educ copilul in asa fel incat sa se descurce in viata si sa se bucure de placerile ei, nu neaparat materiale

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Foarte bine punctat! Bravo!!!

Eu zic ca cea mai buna cale e cea de mijloc, nici non-stop cu gura pe el si tinut din scurt si apostrofat la tot pasul "NU face aia!, NU te atinge de cealalta!, NU ai voie aici! etc" (caci atunci rabufneste cand se strang prea multe frustrari, sau si mai rau face in exces exact ce ii era interzis), dar nici sa nu stii ce face copilul tau...

Adica eu o sa-i arat calea (de ex: trebuie sa aiba o activitate extra-scolara ca sa nu piarda vremea in fata TV, trebuie sa faca o facultate, trebuie sa se aseze la casa lui cand va fi vremea etc), dar ii las lui alegerea ce vrea in viata (ce hobby?, ce facultate?, ce femeie?). Eu voi incerca sa-i inoculez principiile de baza, ce e bine si ce e rau si sa-l sustin cu tot ce pot eu (cu un sfat, cu un ajutor, cu un ban) ca sa nu devieze de la drumul cel bun.

Dar acum cat sunt mici e clar ca trebuie sa existe un sistem de reguli, valabile pentru toata lumea, de limite pe care nu are voie sa le depaseasca, de pedepse (nu bataia!, trimis la colt, privatiune de dulciuri/jucarie) si recompense (nu o jucarie noua pentru cea mai banala chestie!, ci lauda si sa se simta stimulat cand esti mandru de el ca a reusit ceva).

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara!!!

Bianca faina excursia. Sunteti o familie foarte frumoasa Abia asteptam si noi urmatoarea iesire.

Revin iarasi la subiectul zilei: eu as dormi muuuult mai bine singura si sa va explic de ce: noi 2 dormim pe un pat destul de mare (Pisik este acelasi care il aveti si voi in camera Anei), insa David se tot cuibareste in mine, iar eu, de frica sa nu-l strivesc, ma tot deplasez spre margine. Asa ca spre dimineata eu dorm pe-o parte, dar la margine (daca m-as intoarce as cadea - ceea ce s-a si intamplat odata), iar David doarme langa mine. Cealalta jumatate a patului este goala O sa-l rog pe Cristi sa ne faca o poza intr-o dimineata sa vedeti cat de caraghiosi suntem. Si ma cam chinui...Mi-as dori sa doarma in patutul lui, insa el doarme muuult mai bine cu mine.

Si Giulia asa doarme, mai rau e ca daca ar dormi cu mine toata noaptea ar cauta sa suga! Unicele dati cand mai dormeam( pe la 3-4 luni) impreuna era dupa amiaza, cand ea dormea cu sanul in gurita si eu ma uitam la ea!Asa ca am preferat sa o alaptez noaptea din sezut si dupa aia sa o pun in patut...pt mine asa a fost mai comod si este in continuare!
Dar abia astept sa sa se faca mai mare sa doarma cocolos in bratele mele!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara!!!

Si Giulia asa doarme, mai rau e ca daca ar dormi cu mine toata noaptea ar cauta sa suga! Unicele dati cand mai dormeam( pe la 3-4 luni) impreuna era dupa amiaza, cand ea dormea cu sanul in gurita si eu ma uitam la ea!Asa ca am preferat sa o alaptez noaptea din sezut si dupa aia sa o pun in patut...pt mine asa a fost mai comod si este in continuare!
Dar abia astept sa sa se faca mai mare sa doarma cocolos in bratele mele!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Uite cine bantuie pe-aici

David doarme acum in patut, asa ca pofit si eu (macar jumatate de ora) si ma intinf in tot patul.

Am fugit la somn.

Noapte buna!!!!

Mergi la inceput