Aspirante cu vechime "medie" (45)
Raspunsuri - Pagina 4
monica_dicut spune:
POze cu zgatia am la semnatura sub numele lui. SUnt chiar unele de azi ![]()
Caiformia zici haa?? Vreau si io sa emigrez. Mi s-a pus mie pata acu vreo luna ca ma gandeam ca in romanica nu prea am ce viitor sa-i ofer copilului asta...
Asa ca in afara de bebe mai am si alte indeletniciri 
Bey, as bea un Baileys de nu mai pot 

Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Arianna_M spune:
Mamaaaa...da ce ati mai scris ![]()
Ursulino.....nu te mai upsai atat ![]()
Moni....am incercat sa vad pozele cu Dragos si mi se deschide total aiurea....imi aparuse un bebel negru 
...........si cine te tine sa nu bei ????....nu iti da voie Dragos ???![]()
Oana.....Arde...unde sunteti ???
Lupta cu kg !
monica_dicut spune:
Hmmm
ciudat, ca eu cand dau click intra in pozele mele. Nu stiu de ce. Iti dau linkul pe mess cand ne mai vedem 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
oanaiacovita spune:

Oana multumesc de strigare, dar ca si Moni ma simt ciudat sa intru si sa zic despre mine cum sunt cand va vad pe voi cat va chinuiti. Sa stii ca doare, poate nu va vina sa credeti.
Noi am intrat in medical ca ne supara niste contractii care nu au ce cauta chiar de acum si speram sa fie bine ca mai avem ceva pana sa ajungem la termen. Avem si o anemie severa pe care incercam sa o corectam de ceva timp si nu reusim si daca nici dupa tratamentul de acum nu isi revine hemoglobina, pe 18 ne interneaza pentru perfuzii. Noi speram totusi ca si statul acasa ne ajuta si nu trebuie sa ajungem in spital ca nu vrem.
Bebe creste, ne uimeste in fiecare zi cu ce face prin burtica la mami si asteptam si noi Sarbatorile.
Moni cred ca sunt parolate pozele ca nici eu nu le vad.
Si chiar as vrea sa va vad si eu.
Cu messul, nu ma bag ca eu acum ca sunt acasa stau pe mess dimineata, seara cand vine sotul mai stau cu el, mai citesc pe forum.
Pupici la toate fetele (unul special pentru Crisa sa nu mai fie supi) si sunt in umbra si eu va iubesc pe toate, si va tin pumnii sa treceti si voi prin momentele astea unice.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
mvb spune:
Oana mi-a fost dor de tine...cand am vazut semnatura ta si cat de mare e Eric nu mi-a venit sa cred ce repede trece timpul...mai este un pic si vine minunea in familia voastra
.....sa te odihnesti si o sa treaca repede si usor si cele 11 saptamani cate au mai ramas
sa stiti ca si eu deschid de cateva ori pe zi topicul si va citesc, insa nu prea scriu, pt ca nu prea am ce....poate dupa sarbatori![]()
o seara minunata va doresc la toate
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
oanaiacovita spune:
Monica te astept cu vestea cea mare cat mai repede si sunt convinsa ca de data asta vei avea un bebe sanatos si voios.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vrmoana spune:
Ia uite ce de lume noua a aparut la noi.
Oana bine ca ai intrat in concediu. Ai grija de tine si de bebe, odihneste-te, fa ce-ti place. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
vias spune:
Buna fetelor 
ma bucur tare mult sa vad ca ati inceput sa scrieti ca altadata..
Si eu sunt cu un colicios dupa mine, nici eu nu ma plang, ma bucur de fiecare clipa langa minunea mea, care apropo o puteti vedea la semnatura ![]()
In rest suntem bine, crestem ...dar din pacate timpul nu mai este acelasi.
va pup si va doresc sa ramaneti fara timp de forum, din aceeasi cauza ca si mine! ![]()
![]()
![]()
![]()

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut POze cu zgatia am la semnatura sub numele lui. SUnt chiar unele de azi Caiformia zici haa?? Vreau si io sa emigrez. Mi s-a pus mie pata acu vreo luna ca ma gandeam ca in romanica nu prea am ce viitor sa-i ofer copilului asta... Asa ca in afara de bebe mai am si alte indeletniciri ![]() Bey, as bea un Baileys de nu mai pot ![]() ![]() |
Pozele nu le pot vedea ca daca apas spune ca tre sa ma ''loghez''..so vezi mata care-i treaba!
Da, California..am ales pentru ca am o buna prietena..acolo pe langa LA...si-a luat casa anul trecut si vreau s-o vad:) apoi vreau sa vad San Francisco...am alta amica din facultate in Las Vegas si vreau sa zac si pe-acolo vreo 2 zile...si...vreau sa mai vad San Diego..si pe-acolo.Radu ar fi vrut in insule iar sa zaca in apa si sa doarma:)) insa mersi nu mai vreau! Mi-a ajuns am venit cu virusul de-acolo!
Stai fata la tine acasa si potoleste-te cu emigratul..aici ce cacat sa faci? Crezi ca aici e mai bine ...s-a imputit treaba si in America...nu mai e ce era acum 10-20 de ani! Asa patesc eu mereu cand ajung undeva intr-un loc laudat , ciuciu se sparge ..ce crezi ca aici ai ce sa-i oferi? Sa-l dai la o scoala ca lumea iti trebuie cel puin 30-40.000 pe an...de facultate ma refer..ceva mai saracut asa..ca daca vrea medicina, avocatura sau altceva pregatesti 150.000 pe an..doar scoala..plus altele..si apoi toate dandanalele de platit eu ma gandesc cu groaza..ce-o sa fac daca o sa am..copil..ca imi mai spun unii bai tu esti disperata dar..pune de-acum deoparte sa-l dai la scoala..ca daca nu vrei sa mearga cu toti nespalatii la scoala tre sa-l dai la scoala privata..si tot asa.Da acum o sa-mi sara in cap...multe si o sa-mi spuna ca daca vrea sa invete poate sa invete oriunde.Nu e asa!
Asa ca mai gandeste-te pana sa emigrezi!
Te pupa mama!
Si ma bucur ca ai scris!
Crisoasa!
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Ursulino.....nu te mai upsai atat |
da de ce sa nu ma upsai? Nu zicesi ca ti-e a bori:)))))))))))))) Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww nu oi avea vreunul mic in burta!
Ntz, Ntz, nTZ
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png