Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Eu o sa contabilizez ca tot sunt acasa. ![]() Oana 27+ Eric Nicholas AMR 12+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Ai zis tu si-n mesajul de mai sus... dar na!

Eu iti trimit PM... imi rezerv dreptul de vot secret :)) nu de alta dar cred ca motivatia noastra aici nu sta in dezbaterea unei astfel de probleme; ne-au adunat aici bucuriile si emotiile create de minunile din burtici.
Oana pt ca ai intentii laudabile intotdeauna!Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Votez si eu pt iepurasi pt ca e cel mai de sezon.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
CoriMami spune:
Buna seara,
mi-e mi-ar place sa fim burtici de ghiocei sau de toporasi :)
Copii nostri aduc primavara, vor fi delicati si frumosi si totodata vestitori ai unui nou inceput.
Pup
25+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
freedelia spune:
Noapte buna -- fug la culcare!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
bordeancavio spune:
freedelia,
meric mult de tot. esti o scumpa. mi-a facut asa de bine sa citesc sfaturile tale. si chiar o sa incerc sa stii. 

si eu cred ca prin comunicare si vorba buna se rezolva lucrurile, nu prin certuri si imbufnari. cred ca a fost un moment din ala, mai naspa, cum se intampla la nervi, sau in cazul meu fiind mai sensibila. plus ca daca ma simt mai rau, sau stau mult in casa/pat, in per asta sunt mai irascibila. bine, ca e trecator. doar de 2 ori am patit pana acum in sarcina, si vad ca mi-a si trecut destul de repede, adica dupa o zi.
deh, nu se poate totul roz.
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ina_3040 spune:
fetelor, legat de numele odiseei am vazut ca unora nu le place comparatia cu animale, insecte sau flori.
ca sa ajut si eu la confuzia generala
propun numele de "Burtici cu (prunci) nazdravani" ca prea suntem una si una (ba bebe e cu picioarele in col, ba cu capul in jos ca liliacul, ba grasut, ba prea slabut)
organizam un vot mare pe 6 decembrie? ![]()
Ina
23+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
CoriMami spune:
Vad ca in graba mi-a scapat si o greseala la "mi-e".
Asta e...daca ma gandesc numai la mancare. Azi incerc chipurile sa fiu mai cumpatata...dar deja am mancat tort de ciocolata de 2 ori...in cumpatarea mea...
In alta ordine de ideei, lamuriti-ma si pe mine cat dureaza sangerarea dupa nastere. Eu imi imaginam ca o zi doua mai tare, apoi ca un ciclu.
Si difera daca e cezariana sau nastere naturala?
Ooof, ce ne asteapta..dar si ce bucurii
25+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
dayanara spune:
cori la naturala poate sa tina si o luna sangeraraea, la cezariana nu stiu
oana eu am doua preferinte fluturasi si iepurasi, daca trebuie neaparat una, am sa ma decid
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Hai ca tocmai cand ma pregateam sa plec am zis sa mai dau un refresh
.
Sangerarile dupa nastre difera de la femeie la femeie. Poate si in functie de cum avea femeie respectiva ciclul -- nu stiu. Dar stiu ca la unele femei le curge sange abundent zile in sir, unora deloc (adica deloc abundent, curge ca un ciclu normal).
Eu la ambele nasteri am avut sangerari normale, nu m-am patat, nu trebuia sa imi schimb tampoanele din ora in ora. Nu ma stiu cum era in spital, parca veneau si ne faceau toaleta cu o solutie speciala (daca voiam) de 2 ori pe zi. Dar tin minte ca la Jodie, in a 6-a zi, am mers si i-am facut pasaportul si am fost plecati vreo 5-6 ore de acasa. I tot timpul asta sunt sigura ca nu am schimbat tamponul, asa ca nu era foarte abundenta, ca altfel ma patam, clar.
Nu stiu daca are legatura cu faptul ca am nascut prin cezariana, daca e mai abundenta sangerarea in cazul nasterii normale.
Acum chiar ma duc la culcare!
Noapte buna!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
nafi spune:
Bun gasit burtici minunate!
Fluturasi suna f bine dar imi plac si iepurasii ...si luand in considerare ceea ce se intampla in momentul asta in burtica mea...as zice ca acolo e un Bocanila in toata regula...
Vinerea trecuta la ecografia morfologica am aflat ca Fasolica(cum l-am poreclit pe bebe de cand avea 6 saptamani si 9 mm) e un baietel mare si sanatos ( 23 cm si 450 grame) . Medicul a zis ca e cu aproape 2 saptamani mai mare decat varsta calculata si e posibil nasterea sa aiba loc ceva mai devreme de 13 aprilie si anume in jur de 5 aprilie. In rest e sanatos, voios si se zbenguie mai toata ziua.
Referitor la calatoriile cu avionul...acum 5 zile m-am intors din vacanta si am facut 30 minute cu hidroavionul + 3 ore in aeroport + 1 ora zbor cu escala neanuntata + 2 ore escala , am stat in avion + alte 10 ore de zbor pana la destinatie + 2 ore cu masina pana acasa...Desigur a fost obositor si plictisitor...la fiecare 2 ore ma ridicam si faceam un tur se avion ( pe dinauntru
) plus cateva exercitii ptr picioare si am depasit cu bine calatoria. Nu am avut absolut nici o problema sau durere...doar un pic umflate picioarele la nivelul gleznei...dar f putin.
Desigur cu cat avanseaza sarcina e mai obositor si riscant dar daca e o sarcina fara probleme si exista ok-ul medicului cred ca se poate calatori fara grija.
O sarcina usoara in continuare tuturor !

AMR 12+