Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
Magdone spune:
Hello fetele!
Ati schimbat titlul? ca nu mai stiam unde e subiectul, e frumos si asta! si ala care vreti sa-l puneti la odisee e fain.
Am intrat doar sa va salut, sper ca toata lumea e bine, eu nu prea am timp sa intru deloc pe net, doar de la serviciu in pauze si atunci rapid, e atat de mult de munca aici, de nu-mi vine sa cred.
Am intrat si eu in 6 luni, yupii, vroiam sa va intreb cat de jos e normal sa simtim miscarile bebe-ului, ca eu le simt fff jos, sub burta ca sa zic asa, oare o fi normal? o sa-l intreb si pe dr maine ca merg la control.
pupici si sanatate!
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bordeancavio spune:
yaia, cred ca e cea mai buna ideea cu votul. si eu m-am gandit ca e singura solutie. clar fiecare are o parere diferita. mie imi e cam indiferent ce se alege. dar propun sa votam. eu votez pt iepurasi.![]()
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
oana, foarte dragute lucrusoarele. paturica mi-a placut mult. sa le poarte bebe sanatos.
bine ca ai rezolvat azi la dr, macar n-ai urcat scarile degeaba.
fetele, eu azi ca sa-mi treaca supararea am fost la plimbare, mi-am luat niste margele de lemn haioase cu cercei la ele, si acum am comandat mancare chinezeasca (doar pt mine), ca doar pot si singura, evident, nu asta era problema, macar sa-mi fac pofta. sotu poate sa manace ce o fi prin casa, ca tot nu vroia.![]()
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Kossir bine ati revenit. Important e ca sunteti grase si frumoase. Maine tinem pumnii sa veniti cu vesti bune. Eu zic totusi sa ramanesti acasa. Nu m-as aventura la asa drum, mai ales ca vei avea 30 de sapt. Oana 27+ Eric Nicholas AMR 12+![]() [b]Bebe mic [purple][size=3][font=Script MT Bold]Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
oana..iti dau bataita..imi strici planurile...pai eu tot vb de vacanta aici de vreo 3 saptamani...v-am cerut si parerea voastra si vii acum si zici...mai bine nu...pai eu plec peste 2-3 saptamani.O sa am in jur de 28 de saptamani atunci si ma intorc cnd o sa am 31.
25+
Adelahttp://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
oanaiacovita spune:
Sunt de acord cu votul. Imi iau o foaie si o sa notez fiecare ce propune si nr de voturi.
Vio, am scapat pentru saptamana asta, marti iar tre sa merg ca mi-a dat medical doar pt 7 zile.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Vio -- uite iti sugerez sa incerci sa ii comunici nevoile tale altfel decat reprosandu-i ca nu face una sau alta sau punand boticul si asteptand ca el sa se prinda de ce.
Incearca sa discuti cu el in fecare seara, la masa de seara, despre ziua care tocmai se incheie -- cum te-ai simtit, ce ti-a placut, pt ce ii multumesti si la sfarsit ce ti-ai dori.
De exemplu:
Dragul meu, azi am fost ingrijorata ca bebe nu a miscat prea mult/speriata ca am avut contractii/nervoasa ca m-am certat cu seful, etc.
Cel mai frumos moment de azi a fost cand ai venit acasa/cand l-am vazut pe bebe la eco/cand a miscat bebe foarte puternic/cand mi-ai trimis mesaj sa imi zici ca ma iubesti, etc/
Iti multumesc ca te-ai dus la serviciu si ai muncit pt familia noastra/ca mi-ai adus flori/ca m-ai mangaiat pe burtica/ca m-ai pupat cand ai intrat pe usa, etc. Foarte foarte important sa nu luam chestiile minore de-a gata - adica e datoria lui sa ma pupe, sa ma sune, sa ma mangaie pe burtica. Nu e datoria lui, e un lucru frumos si cand nu il face sau daca nu l-ar face, am fi triste, asa ca e important sa ii multumim ca face toate aceste lucruri "normale".
Si, in final -- as vrea sa te rog sa stai cu mine sa vedem un film/sa ma ajuti sa fac curat/sa comandam ceva de mancare, ca mi-e foarte pofta, etc, etc. Stiu ca ai vrea sa te joci la calulator/ti-e greu/ca nu-ti place mancarea chinezeasca dar ma simt mai seinsibila din cauza sarcinii -- daca poti, daca nu ti-e prea greu.
Ia incearca asa un timp, sa vezi cum si el o sa inceapa sa comunice altfel. Daca tu ii zici "Niciodata nu ma ajuti cu nimic/niciodata nu ma pupi pe burtica/nu petreci niciodata detul timp cu mine, etc etc" asta nu are cum sa produca in el o reactie pozitiva. E impotriva firii omului ca atunci cand e atacat sa reactioneze pozitiv. Normal ca se va enerva si si mai rau va face.
Sper sa incerci ce ti-am scris -- la noi, de cand am inceput sa aplicam acest gen de comunicare, toata lumea e uimita de cat s-a schimbat relatia noastra. Nu-i vorba ca si inainte ne iubeam, dar acum mai mult de atat, ne intelegem, ne sustinem unul pe altul.
Succes!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Niki daca acum cateva saptamani mi se parea ok treaba cu calatoritul, de cand vad cat se pot schimba lucrurile de la o saptamana la alta nu as mai incuraja plecatul la varsta asa inaintata de sarcina.
Poate vorbesc pe fondul emotiilor care mi le da uterul contractat.
Dar acum la 28 de sapt mi se pare greu sa stau asa mult in masina sau avion.
DAR daca medicii va dau voie, eu nu am nimic impotriva.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Bebe mic 
Lindal spune:
OK, si eu sunt de acord cu votul, dar cine contabilizeaza?
Daca e musai alt nume (eu tot nu m-am lamurit de ce nu era bun prunci pretiosi), merg si eu pe "iepurasi" fara pretiosi (oricum, e mai de sezon), ca fluturasii imi dau asa o senzatie nasoala la stomac...![]()
20+ cu
Eliza
Pictura pe sticla
Poze
oanaiacovita spune:
Eu o sa contabilizez ca tot sunt acasa.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Bebe mic 
oanaiacovita spune:
Fetele, chiar daca v-ati mai spus parerea, va rog sa o mai scrieti o data sa nu omit pe cineva.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Bebe mic