Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
LA MULTI ANI ANA NICOLETA, RADU-NICOLAE!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR VOSTRI!
LA MULTI ANI, ANDRA(PRINTESA ROZ)! - PENTRU CA EU MAINE INCEP SERVICIUL SI NU MAI POT INTRA...AM O ZI GREA...
BIANCA - FFF frumos cu Mosul, macar ati facut incalzirea de Mos Craciun!
VICTO - las ca trec starile astea...asta sa fie cel mai greu! te pup, putere si rabdare!
la noi mosul a venit incarcat cu daruri si le-a imprastiat la toate neamurile - spre buucuria copilului cae il tot asteapta pe MO TICAE!
...cel mai mult s-a bucurat de o masina rosie cu radiocomanda pe care mosul a lasat-o la bunici pt Alessia...si s-a jucat cu ea pana s-au descarcta acumulatorii!![]()
A e bine, astazi a fost prima zi in care am iesit afara, putin , ca asa a spus dr..sa iesim progresiv...am votat si ne-am intors acasa...eu nu ma simt prea bine, de ieri ma paste o raceala, am luat nurofen si paracetamol, ma lasase, acu m-a luat iar
Victo spune:
adela, spor la treaba de maine!
pb e ca nici nu mai am chefsi energie sa fac ceva prin casa..noroc ca mai aspira sotul..ieri cu chiu cu vai, am facut ceva de mancare,desi mi se intoarce stomacul pe dos cd simt orice miros de mancare
intr-o zi mai cu soare tre sa intru prin bai sa le aduc la o limita rezonabila..uff...
Paula
8+ si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo adela, spor la treaba de maine! pb e ca nici nu mai am chefsi energie sa fac ceva prin casa..noroc ca mai aspira sotul..ieri cu chiu cu vai, am facut ceva de mancare,desi mi se intoarce stomacul pe dos cd simt orice miros de mancare intr-o zi mai cu soare tre sa intru prin bai sa le aduc la o limita rezonabila..uff... Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007) |
imi amintesc si eu cum era cand gateam si eram gravi...eu oricum in per de inceput mancam numai rosii cu branza...gateam doar pt sot...si putin...sau mai luam mancare de la sora-mea
mihuta spune:
La multi ani sarbatoritilor sub patronajul Sfantului Nicolae !
Sper ca s-au umplut ciubotelele tuturor copiilor, la noi a venit mosul cu un puzzle, primit cu bucurie dar nu chiar cu entuziasm, dar am lasat cadourile mai importante pentru Craciun.
Ellis si Softurela, va rog sa continuati discutia aici, eu cred ca e interesant pentru toata lumea. noi n-am avut probleme cu bronsitele dar a avut dermatita atopica asa ca stiu ca exista si la noi un risc teoretic.
La noi apare periodic cate o faza de cateva zile (unoeri saptamani) cand nu se da culcata, cere broccoli, pe care il si mananca (la 12 noaptea), a vazut ea ca asa o aduce cel mai repede jos din dormitor, eu sunt incantata ca mananca legume, si ea ca e inca treaza si mai poate trebalui. De altfel la orele astea ciudate e plina de energie si se joaca singura fara nici o problema, desi ziua e calare pe mine non-stop sa ne jucam impreuna (Nu pot singulica, sunt plea male...). Daca vede ca nu vin se baga intre canapele si incepe vaitatul "Ajutol, salvati-ma, nu pot sa iec, am blocat, ma cheama Totia Nioana Casu , sa vina cumpielii sa salveze!" si cate o jumate de ora in sir...
Nu mai zic de NU NU NU, NU PLACE BLUZITA, NU PLACE MOBUL (movul), NU VLEAU AFALA..., NU VLEAU MANCALE, LAS-O IN PACE PE TOTIA.....
bebeirina spune:
pentru victo.. eu pana la 5 luni am mancat numai iaurt, am si slabit 4 kg, asa ca stiu cum e, probabil e fetita (la noi asa a fost), am inteles ca la baietei nu prea ti-e rau.
Victo spune:
irina mama..mi-a fost rau si cu Stefan de numa..la mine nu conteaza..
wow..mihuta cate stie ea sa zica..si Stefan isi stie numele intreg, si pe ale noastre..dar sa strige dupa ajutor, inca nu l-am invatat!si poate sa pronunte si Stefan corect, dra nu vrea, tot Tetan ii e la indemana
e dragut cd vine si se baga intre noi pe canapea..si zice..#toata tupa de paput# adica toata trupa lui Papuc..![]()
mai, ma duc sa trezesc copilu ..nu de alta, dar eu la 10 tre sa ma culc..nu pt sta dupa el pan la 12..![]()
Paula
8+ si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
IRINA - bine ai venit printre noi, iti spun cu intarziere, te-am vazut si zilele trecute cand ai raspuns Biancai, insa in problemele mele nu am mai apucat sa iti zic nimic; eu nu am apucat sa citesc din perioada in care am fost internate, daca v-ati prezentat, te rog sa o mai faci o data, chiar si cu poze , cand ao timp.
MIHUTA - noi am avut o faza de dermatita atopica si in spital..probabil pe fond de stress la micuta;
mai, eu am obs la Alessia ca manifesta o teama(chiar frica) fata de jucariile care se deplaseaza singure sau se misca sau scot zgomote puternice: ex. un bebe ce merge de-a buselea, daca il scot sa il vada se urca in mijlocul patului si tipa,nu pace bebe!, chiar incepe sa planga...a primit azi o masina cu radiocomanda, a fost incantata sa o atinga pana a vazut ca merge singura, apoi o conducea tot din varful patului...dupa ce i-a terminat bateriile s-a imprietenit cu ea..evident nu mai mergea singura
...cum sa fac sa ii opresc teama asta???
ellis spune:
aaaaaaaaaaaaaa...si pe a mea o cheama AIESSIA MAIMA ADICUU(sau ADICUO - ca o strig eu Alexandreasco! )![]()
pussi spune:
buna dimineata si multumim de felicitari si urari!
ellis ma bucur ca sunteti mai bine! Cu teama fata de obiecte miscatoare si zgomotoase si Ana o are...eu nu insist cu ele, o las pe ea sa le descopere si sa se acomodeze....Si noi am primit o locomotiva si un tren .... si Elenei i-a placut la maxim asa ca Ana s-a acomodat in timp cu ele. Si pe noi ne cheama: Ana Nico si Ani Bina(Sabina).
victo te inteleg! Cat poti profita de ajutoare si sa incerci sa te concentrezi mai mult pe tine si pe Stefan, cel putin perioada asta. Cheama pe cineva pt. curatenie si vezi ce bunica se ofera sa te ajute cu papa... eu gravida n-am prea gatit... nu suportam nici mirosul din frigider cu toate ca era curatat saptamanal!
bb si Eni canta La multi ani!
acum ne chinuim sa invatam poezie pt. Mos Craciun!
Tustele au ramas la bunici pana vineri... sa-mi fac si eu cumparaturile!
Little pony au avut mare succes la ambele Tuste!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!