Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna ziua
La multi ani pentru sarbatoriti zilele trecute
Andreea Stefania si Alain Christian LA MULTI ANI!!!
Si noi ne chinuim cu poezia ptr serbarea de la gradinita :
"pe obraz,pe nas ,pe umar
tot cad fulgii fara numar,
intind mana si prind unul
iute,iute inchid pumnul
deschid pumnul,
unde-i fulgul?
s-a topit in palma mea
ca o lacrima de nea"

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Merci, PUSSI!

ANCULE - pai si la liceu ce mai invata? asta nu e pozie pt ei! ooo...dar am uitat ca Maria e grupa pregatitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, dragelor!

Adela,Anca, va multumesc mult pentru urari!

Le doresc tuturor bulgarasilor si globuletelor sa fie sanatosi, sa creasca mari, cuminti si destepti si sa va bucure vietile! Cu scuzele de rigoare ca nu am intrat pana acum si ca nu nominalizez,dar m-am cam lasat de forumit din lipsa de timp, dar si pentru ca moralul nu ma ajuta deloc sa particip la discutiile de pe aici.
Nu stiu daca voi mai intra curand, daca nu, va doresc tuturor sarbatori cu bine, liniste si belsug.Va pup si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Adela acum este la grupa mijlocie si din poezie stie primele 2 versuri si ultimele 2
Avem 2 pozici imbracata in Craciunita http://family.webshots.com/album/575816252yoRGzh

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor ! La multi ani prietenilor dragi cu care ne-am intalnit tot anul trecut in Herastrau: Radu, Cata, Antonia ! La multi ani Luca, Andreea si Alain !
La multi ani celor ce si-au serbat ziua de nume de Sf Andrei si Sf Nicolae !
La multi ani, Nelone !!

Buna ! :)
Ellis, of, prin ce-ati trecut.. m-a impresionat foarte tare patania voastra ! Multa sanatate !
Mihuta, e delicioasa Sophie ! M-am distrat copios citind cum se tanguie ! :)) Eu sunt de luni in concediu pana la safrsitul anului. Stii ce inseamna asta, nu? :)) Bine, printre altele inseamna si ca voi face curatenie si voi lucra mai linistita pentru mine... :P
Azi a fost prima zi in care Maria nu a mai plans deloc la gradinita si a mancat foarte bine. Dar ne-am trezit cu 2 maselute iesite, e posibil ca asta sa fi fost necazul pana acum.
Victo, imi pare rau, sper ca din trim II sa fie mai bine.

Noi vom participa la serbare la gradinita, desi restul activitatilor cu parintii au fost amanate. Trebuie sa luam rochita alba lunga si beteala argintie. Daca vedeti pe undeva sa-mi spuneti si mie...
Maria intre timp canta multe colinde, musai sa ma pun si eu la punct, am ramas in urma !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Neata

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata

poze si filmulete
povestea nasterii

Neata, mami de Craciunita!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare tuturor!
Noi intram mai greu,ca am multe pe cap si sunt unic parinte pt inca 2 luni...
LA MULTI ANI tuturor puisorilor!Sa fie sanatosi,iubitori ,cuminti si fericiti!
ELLIS,nu am apucat sa citesc decat primele 3 pagini,nu stiu ce s-a mai intamplat in rest...Acuma...sa-ti spun si eu o experienta...In vara Daria mi-a facut un 38,9 ,am administrat iute un novocalmin...Febra a trecut de tot si nu a mai aparut,cica ar fi fost o insolatie...In aceeasi zi,spre seara,apar niste pete,la inceput pe piept...a doua zi fata mea are tot mai multe pete rosii,f urate,care nu se simteau la palpare...Face febra usoara,dar starea generala este fff proasta...Pana seara s-a umplut de pete de acest gen,a doua zi,la 6.30 vine pediatra,isi da cu parerea,ne trimite la infectioase.La infectioase cica nu e nimic contagios,o reactie aiurea la ceva...Ma trimite la dermato...La dermato am gasit o doctorita plictisita care s-a uitat la puiul meu si apoi a trimis-o afara,ca nu suporta sa o auda plangand...Fata mea era mai mult adormita si o deranja ceva in mod clar.Ajung in final la pediatrie,la sefa de sectie care ne este amica buna si imi spune ca este alergica la novocalmin...Cum alergica la novocalmin,ca i-am mai dat de cate ori a facut febra...Doctorita m-a certat,nu se da novocalmin/algocalmin la copii pana in 5 ani,este f periculos...Pt febra paracetamol,nurofen ca antiinflamator...In fine,am facut-o bine cu dexametazona...sau cum naiba s-o numi aia...
ELLIS,imi pare tare rau ca treceti prin toate astea,parca ma vad pe mine acum un an,plina de bube in fiecare luna,chiar de 2 ori pe luna...8 luni i-am dat antibiotic ,a facut tot felul de minuni,insa forme urate,toate cu febra,convulsii si tot tacamul...
Acuma...sa va dea Dumnezeu multa sanatate si...un remediu pt imunitate.Am scris in mai multe mesaje,eu mi-am facut fata bine cu COLOSTRUM CU PROBIOTICE pt copii.A tratat simultan mai multe.Mi-a facut din iulie incoace o forma fff usoara de viroza,stranut si mucozotati 2 zile...Nu fac reclama acestui imunostimulator,nu am nimic de castigat,insa a fost singurul care i-a priit fetei mele.Incearca,nu ai nimic de pierdut.Iti doresc multa liniste sufleteasca si puterea de a trece prin toate senina..Stiu cum e,eu sunt o fire panicoasa,daca mi se pare ca nu e ceva in regula cu Daria,nu pot dormi...ELLIS,iarta-ma daca te-am ncajit cumva prin ceea ce am scris,vreau doar sa citesti printre randuri...si sa fii puternica.Multa sanatate!
Fetele,nu va suparati pe mine,dar m-a rascolit mult,ma vad pe mine in ELLIS ,scriu,dar mai tarziu.
Va pup pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gagici, am gemeniiiiiii! Am fost la eco azi!

Dupa cum se dublase valoare BHCG la test m-am gandit ca s-ar putea sa fie gemeni, dar la eco de 5 sapt s-a vazut doar unul, asa ca m-am dus linistita la culcare.
Astazi la 10 dimi vad cateva firisoare negre pe tampon, am intrat in panica, am plecat plangand la CMU la eco. Am dat pest edr.Luis Mendez, super doctor, a stat un sfert de ceas cu mine pe ecograf, mi i-a aratat pe toate partile, stau pe giagonala strumfii, cum le bate inimioara, corpul galben, m-a lasat sa-i pozez cum vreau, si mi-a spus ca totul e perfect, nici nu-s inserati prea jos, nici hematom nu-i, nici fibroame, nici desprinderi, sa stau linistita ca asa-i la gemneni.
Vedeti de ce ma ingrasam eu ca nebuna, retentie de apa care-i mai mare la gemelara! He-he!

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

FELICITARI!!!!!!!!!!!
BAI NU STIU DE CE DAR CHIAR DIMINEATA IN METROU MA GANDEAM LA TINE CA AR FII FFFFF TARE SA AI GEMENI SI NA "BELEAUA"

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput