Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)
Raspunsuri - Pagina 6
popbianca spune:
Tin sa urez LA MULTI ANI !!!!!TUTUROR CELOR CARE SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE (iar eu nu am fost pe faza)si sarbatoritului de azi....LUCA(roxx)

salutari bebeirina...da, incep si eu sa cred ca e numai o faza mai nasoala...Anei i-au iesit 4 dinti deodata...dar chestia asta se intampla cand deja dintii au strapuns gingia, deci, teoretic nu mai e asa nasol..asta eventual imi explica suzetele gaurite...sau poate fi de la nasul asta mucos...probabil cand o pun la orizontala se infunda mai tare..si eu stiu ce neplacut e ...luni de zile n-am putut respira fara olinth....trebuie sa recunosc ca eram dependenta...
acum seara a fost scandalul intens dar s-a terminat destul de repede si intr-un mod neasteptat...pur si simplu s-a intors pe burta, eu am iesit din camera si gata...doarmeeeee!
ma duc acum si eu la culcare...maine socrii taie porc....eu cu fata mergem decat in vizita...![]()
...abia astept!
o noapte bunaaa tuturor!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
14+
ellis spune:
BIANCA - eu, care am experienta veche cu nedormitul, as zice sa incerci si cu un ceai de tei(sau tei argintiu) in care sa prepari laptele de seara...sau un baby calm, o perioada; era in spital o asistenta care se vaita doctorei de acelasi lucru cu baiatul ei de doi ani, iar doctora ii recomandaketof seara...acum...nu stiu ce sa spun...eu ii dau ketof dar pentru boala(linisteste si calmeaza tusea si reactiile alergice)...nu stiu daca i-as da ketof asa , doar sa doarma...dar baby calm as da...iar ceaiul de tei e f bun seara...incearca macar cateva zile.
vreau sa va spun ca, ce era a mea atasata de noi, sa ne vedeti acum parca suntem maimuta cu puiul(valabil si pt tati), sta lipita de noi, ne pupa continuu, ne tot alinta cu "iubi, iubitica..."...in schimb nu ii mai plac deloc zgomotele..aspirator, robot de bucatarie...adica plange la ele...astea toate dupa revenirea de la spital...
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata adela, cum se mai simte alessia?? avem aici un filmulet: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/?action=view¤t=MVI_7558.flv si aici mai unul http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/?action=view¤t=MVI_7556.flv atat am reusit sa o filmez.....ca, de cate ori vede ca incerc sa o filmez...nu mai vrea sa zica nimic... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo, Iasmi!
ca tot a auzit-o pe Iasmi cantand, canta si a mea 'a muti ani, Aiesia!'
merci de intrebare, e bine fata, se joaca, canta si vorbeste, a inceput sa si pape, muci nu mai are, noaptea nu mai tuseste, nici nu a mai transpirat...a tusit de cateva ori de azi dimineata, dar vad ca numai dupa lichide, sau iaurt...inca nu am iesit afara, a spus dr sa o acomodam incet cu iesitul afara...adica doar cate putin;
te pup
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis SOFTURELA - am remarcat intrebarea "tuseste noaptea?" la toti cei trei doctori care ne-au vazut; A a tuit noaptea doar in prima noapte, cea in care s-a declansat totu, a doua noapte f putin, in prima noapte a internaii de doua ori, a doua noapte o data, azi noapte deloc; tuseste numai ziua, mai rar, dar de intensitate mare...iar tusea e coapta... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
Nici Diana nu tuseste noaptea, doar in raceala a tusit. Dar asta e normal. Pe noi ne intrebau daca a avut dermatita, alergii. Daca e cineva in familie alergic cam astea erau intrebarile medicilor atunci cand a avut bronsita.
La toate am raspuns cu NU. Dar uite, vezi ca nu e chiar asa.
Oricum am fost cu ea la cei mai buni alergologi pediatrii si i-am pus rau pe ganduri. Nu au avut un raspuns clar. Care e cauza? Ce ii intretine inflamatia ? Am facut teste de sange la Synevo, care cica e cel mai bun pe parte de interpretare alergologie. Negative toate.
Le-am facut in martie, iunie si septembrie. Grea medicina asta :). Important e ca indiferent de cauza ii merge extrem de bine pe tratamentul de intretinere.
In alta ordine de idei, ieri la ecograf mi-am vazut puiutul cel mic. E in grafic, jucaus si nazdravan. Are 12 saptamani si abia astept sa-l tin in brate si sa-l vad cum se joaca cu Diana. Diana isi cara jucariile pe burta mea, sa se joace bebe cu ele. :).
Mai fetelor vorbeati de somnul celor mici. Si a mea are o perioada naspa, vrea in patutz, vrea in pat, vrea cu tata, vrea cu bunica ...se trezeste in miez de noapte si se plimba prin casa. Ma gandesc daca nu e de la maselute, ultimul rand care trebuie sa iasa. Am mai auzit situatia asta si la alte colege. Cica de vre-o 3 luni se chinuie cu copii si tare greu ies maselutele. Nu ma lasa sa ma uit in guritza ca as stii sigur ce e cu ea.
ELLIS - Alessia o sa fie ca noua intr-o saptamana. O sa vezi! Iar legat de faptul ca uite pneumonie nu e pneumonie....asta are mai putina importanta. Tratamentul e tot pe acolo.
Dianei la Medlife i-au pus "pneumonie interstitiala" pana atunci fusese bronsita. Am intrebat medicul "Sa inteleg ca pana acum a fost diagnosticul gresit". A, nu...bronsita - pneumonie interstitiala e tot pe acolo" . Si adevarul e ca a lasat-o pe acelasi tratament, doar ca dozele de aerosoli au fost facute ca la carte, nu dupa ureche ca pana atunci.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
ellis spune:
SOFTURELA - hai sa vb pe pm ca monopolizam discutia si poate n-or fi fetele interesate; te rog sa imi spui, testele de sange le-ai cerut tu? ce anume? se fac in anumita perioada a anului? cam ce pet au(asta cred ca e fct de ce facem)? dr mea a spus ca ni le da ea, cred ca tot la synevo...eu cam toate analizele pt noi, adultii le-am facut la ei...zici ca e ok sa ma mai duc o data la prof. Cernatescu? am citit numai de bine de el...atunci cand ne-a vazut, eram chiar in ziua internarii, si dupa toate experientele urate prin care am trecut...cred ca am fost cam reticenta cu el...ceea ce a si observat(am cam comentat la tratament, dar in final ne-am inteles..oricum e un om super ok, ca m-a suportat la nervii ce ii aveam...)
Ma bucur mult debebe din burtica, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa va fereasca de rele.
De agitatia copiilor nostri, eu zic ca e in grafic...in ultima perioada ne-eu cam vazut doctorii si mi-au zis ca e bine asa cum e, agitata, ce vreau la doi ani? ce, nu stiu ca e varsta NU-ului? ba eu stiu, dar a mea prea il prinsese rau in brate..acu s-a mai domolit...sa va zic, ca din toata sectia de fetite din spital numai eu alergam dupa ea pe coridoare si tpam din tot sufletul: Alessia stai, A cazi, A transpiri iar, o fugaream cu borcanelul de mancare de radeau dr si asistentele de mine...cand veneau cu masa pe A o invitau prima
, ca si cand ar fi mancat...iar dr de la salon, in ultima zi, cand m-a gasit pe hol rugandu-ma de ea sa se linisteasca...a zis ca mi-ar trebui si un baietel...ca sa ma puna bine amandoi
...dar eu cred ca un copil cuminte, nici nu mi-ar fi placut...adica nu as fi vrut sa fie ca mine, ca ma punea bunica dupa soba sa ma joc cu papusile si acolo intepeneam...puteau sa si uite de mine...parca prea am fost fraiera, nu tu un pic de adrenalina, nimic...sa-i vezi acum cand merg cu A ca ii baga in priza pe toti, dar are un mod placut de a ne agita...adica mai intai de strange in brate, ne iubeste pe toti...apoi face boacana...eeeeiii si ce sa ii mai faci?!![]()
popbianca spune:
buna seara!
m-am bucurat prea repede aseara ca adormi fata mea...pai s-o fi vazut pe la 3,30 ce in verva era...si a tinut-o asa pana pe la 5...
....vroia in bucatarie, pisu la olita, ceai, apa cand din pahar cand din sticluta....o tineam in brate sa se linisteasca , atipea o asezam in pat..in 15 min incepea din nou...
multumim ellis de sugestii...dpa toate prin care ati trecut...mai vii cu solutii si pt. altii!
bb,am vazut artista ..taaare talentata....noi cu La multi ani-ul am ajuns in faza in care a trebuit sa cantam si cand ne-a adus pizza...si am mai pus si lumanare...
softurela....12 saptamani...zboara timpul....nu stiu prin ce trece fata asta a mea....dar sper sa-si revina repede ca nu mai pot...azi noapte mai putin si o scoteam in strada!![]()
asaaa..in alta ordine de idei...ca mi-a bagat sadit bb problema...cum sta treaba cu Mos Craciunul pe la voi.....aduce bradul ,vine, cum vine...cu ce vine....oare cum e mai simplu de intretinut dulcea fantazie...????
mie imi aducea mosul si bradul..ca si copii nu am participat la impodobit niciodata...la sotul nu....mosul aducea doar cadouri....
o seara plina de papucei curati, cadouri si bate cat mai frumoase....!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
14+
popbianca spune:
la noi abia ce a plecat Mos Nicolae....(in persoana)....asta in spirit catolic....deci la noi in vizita a fost "Mos Catiun Nicolae"...sper ca nu am confuzat foarte tare copila....![]()
reactia a fost detasata....calma ...putin surprinsa....nu foarte entuziasta de cadouri....i-a cantat la multi ani, a spus poezia cu pisicuta...a trebuit sa aprindem lumanare in care sa sufle....
acum ne relaxam...sper sa adoarma repede ...ca vrem si noi sa socializam in seara asta!
14+
Victo spune:
hello
sper ca ati fost cumintei si v-a vizitat mosul.
eu din pacate nu ma simt deloc bine, sunt obosita tot timpul, mi-e greata nonstop, vomit dimineata de regula, dc am #noroc# si seara..nu pot manca, nu pot bea..mi-e foame..mi-e sete..brr...
nu mai am rabdare cu stefan..imi vine numa sa zac toata ziua..
Paula
8+ si Stefan (30 oct. 2007)
SufletDInger spune:
La multi ani sarbatoritilor.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

ALESSIA MARIA (20.11.2007)