Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Vorbeati la un moment dat si de zodii...mie imi place sagetator si in nici un caz nu as fi vrut scorpion ca mine...Sagetatorii sunt calmi, mai statornici si rabdatori...cel putzin fatza de scorpioni care sunt repeziti si impulsivi si incapatzanati... lia_2009 Au depus declaratzia cu copie xerox, nu legalizata...dar nu stiu daca merge si in celelalte orashe la fel. Pt arsuri eu iau maalox si imi trec instantaneu...cateodata iau pana la 4 pe zi, depinde cum ma apuca...inainte imi treceau cu ˝ cana de lapte, dar acum nu mai tzine faza... Nu fii suparata ca fetitza e mai micutza, bb-linele mele sunt si mai mici...(cu 2 saptamani) si incerc sa nu-mi fac multe griji ca sa nu le transmit si lor starea mea. vikinga Foarte frumos peisajul acolo unde locuiti… miremia Waterproof eu am luat huse pt protectzia saltelelor (de la Carrefour), dar aleze (paturici absorabante) la pachet de 5 gasesti peste tot…eu am luat Seni (dimensiuni 90*60cm), dar cred ca sunt bune si Happy. Super ca faceti lenjerii din finet…eu am cumparat cate o lenjerie din bumbac (pilota+ husa, aparatori+huse, cearceaf cu elastic, pernutza) cu 145 ron setul Dar am luat mai multe cearceafuri cu elastic de la carrefour si am comandat si de pe net (la carrefour nu am gasit decat portocalii si am mai luat crem si galbene). La inceput se pare ca folosim oricum doar cearceafurile, iar aparatorile eu cred ca nu le voi folosi deloc...la patutzurile pliante...dar doar asha erau lenjeriile...pilota m-am gandit ca poate mi-o trebui la leganat, in nici un caz la invelit. 36+ Katya Natalia si Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 AMR maxim 2 saptamani |
Lariselde unde ai luat setul pt patut cu 145 ron? Eu inca nu am gasit....tot ce am vazut depasea 2 mil.
32+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
lorex spune:
| citat din mesajul lui dastefa aaa am uitat danasor da la cespital/ medic esti? deci suntem 3 iesence la odisee? |
Mie imi ies 4 la numar
Mai este Amir, care n-a mai intrat de mult...
Hai iesencele!!

27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
Tanaion spune:
Bea felicitari pentru bebe Ivan grasunel si vestile bune. Ai un col garviduta in prima luna.
Larisel bine ai revenit, imi era dor de tine.
Cris-dogsrel intrebai de plafar in Baneasa. Este unul pe str. Aerogarii, cum vii dinspre intersectia cu DN1 este pe partea dreapta, vis-a-vis de piata. Acolo se gseste ulei de migdale romanesc la sticlute mici 5 lei. Nu stiu daca are si cantitati mai mari.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
cristies spune:
Al3csa, cum adica sa dormi mult? Eu stiam ca trebuie sa te duci sa-i dai lui bebe de mancare din trei in trei ore. Nu de la Caritas, de la prietene...
Elefantica, super cadouri ai primit. Ai niste prieteni... sa-ti traiasca
.
Cris.dogarel si eu am auzit de anestezisti care nu fac decat generala. Dar de ce... o fi mai simplu de calculat?
Alexutzzza tin pumnii maine la eco si control. Doctorita mea recomanda sa faci tot ce faceai inainte de sarcina, ca doar esti gravida, nu bolnava. Dar dupa ziua cu contractii pe care ai avut-o eu as fi lasat balta smotruiala si comisioanele. Si nu-ti face griji, bebe tau o sa fie mare cand o sa se nasca
indiferent de burtica ta.
Felicitari pentru a doua steluta!
Ratusca_mica, contractul e obligatoriu (si cum au zis fetele poate fi doar imbunatatit). Din nefericire "la negru" nu se respecta. In domeniul meu exista contract la nivel de ramura - care mai are niste facilitati si la nivel de fabrica in urma negocierilor cu sindicatul e unul care are si mai multe. Nu pentru gravide, ca nu asta e scopul unui contract de munca, dar sincer sunt.
Lorex, admirat finetul
. Dar legumele colorate ce reprezinta? Scuze daca ai spus si eu n-am citit.
Danasor, la ce te referi cand zici lama? Si eu am luat Ca, Mg, D2 si Fe (prescris de med de fam. pe baza analizelor) dar gine mi-a recomandat elevit si sa le las pe astealalte ca elevitul acopera tot necesarul de suplimente.
Sagetutza, merci de citirea ecografiilor. Daca le aveam eu la noua saptamani...
Satulica, bine ai revenit!
Iar m-am intins...
33+
lorex spune:
| citat din mesajul lui decenuela fetele...in legatura cu anestezia....citisem ca e f daunatoare pt organism...si ca practic 1 bucata anestezie totala = minus 2 ani de viata. ce sa zic..... 32+ ![]() |
...brr...eu stiam ca 5 ani...

27+ ....9 kile

lorex spune:
| citat din mesajul lui decenuela larisel...ce-i doamne iarta-ma cu alezele astea...sunt de unica folosinta? 32+ ![]() |
vad ca ti-a raspuns deja Larisel.Indraznesc sa completez ca se mai pot folosi si cand il schimbi pe bebe, pe masa de infasat sau ma rog...unde il schimbati.
Am inteles de la mamici ca la inceput fac pipi f des, si chiar pana apuci sa-i pui un nou pampers face iar pipi (in cel mai fericit caz
27+ ....9 kile

lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mitumac
Eu mi-am luat tot de la magazine tip Plafar la 100 ml si am dat vreo 25 ron....e italienesc nu romanesc....cel la 5 ron e romanesc la 10 ml (parca....ma uit diseara acasa si iti zic) 30![]() |
Pai e f bun pretul daca te gandesti ca, cu 25 de ron iti iei doar 5 sticlute de 10 ml...plus ca nu ai grija lor ca se termina imediat...
27+ ....9 kile

cristies spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Chiar daca nu mai platesti anual pentru pastrarea elulelor tot mi se pare mult, Mai ales ca prefer sa dau anual decat toti banii acum cand oricum mai am si alte cheltuieli. 32+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica |
E mult in orice caz. Sunt insa diferente: La Cord Blood pastreaza sangele - la CMU celulele stem, la Cmu poti sa vizitezi locul unde sunt pastrate... trebuie vazut fiecare contract in parte.
Oricum toate au cu nesimtire pusa clauza in care nu-si asuma nici o responsabilitate daca atunci cand ai nevoie de ele nu mai sunt...
Sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de ele!
33+
cris_mario spune:
off ca ametita sunt,uitasem sa schimb semnatura.....am intrat in luna a saptea 

Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor care ma puteti ajuta...nu mai pot scrie colorat ....selectez cuvantul pe care vreau sa il scriu intr-un anume fel....apoi dau la culoarea respectiva...apoi imi apare la sfarsit de tot spre exemplu : .....oare de ce ...pls help![]() Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Inchide si deschide DC-ul. Sper sa mearga...
33+

....selectez cuvantul pe care vreau sa il scriu intr-un anume fel....apoi dau la culoarea respectiva...apoi imi apare la sfarsit de tot spre exemplu : .....oare de ce ...pls help