Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
cristies,ms mult
...da din pacate de ieri am patit asta si am sperat ca isi va reveni

Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
mie mi se par f scumpe, in conditiile in care eu am luat material de finet la 4 lei m (si 0,90 latime) si am luat un finet super fain, gros is frumos! Vezi ca e un magazin vis-a-vis de restaurantul cotnari..pe partea aia cu brutaria bucium...au de toate acolo, si paturi si lenjerii, perne...din astea 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
Ce bine de voi!
33+
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex [Am inteles de la mamici ca la inceput fac pipi f des, si chiar pana apuci sa-i pui un nou pampers face iar pipi (in cel mai fericit caz 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
Sa zicem ca sunt asa relaxati ca mai "produc" ceva pana ii schimbi oricat de rapida ai fi.Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
Ofe_27 spune:
Buna dimi fetele!
Am intrat asa un pic sa va spun ce am gasit aseara la HelpNet: set de la Avent ce contine sterilizatorul cu aburi pt cuptor cu microunde, pompa de san manuala, 2 biberoane de 125 ml, 2 biberoane de 260 ml, 2 tetine cu un orificiu (0m), 2 tetine cu 2 orificii, 2 capace si 40 de tampoane de sani. Setul costa 395 ron.
Voi ce ziceti e rentabil?
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Ah, am vazut si eu minunea Andrelinei aseara, e dulce foc! Sa-ti traiasca mamico!
30+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Tanaion spune:
Legat de celulele stem.
Si eu m studiat diferentele si la CMU imi iesea cel mi scump la Cord Blood Center cel mai ieftin. Eu vreau sa fac cu Biogenis pt ca sangele este pastrat la un spital de stat din Polonia care in caz ca firma Biogenis dispare preiA contrctul. Si am zis ca fiind un spital de stat mai bine imi iau risc pe termen atat de lung pe stat decat pe o firma particulara. Ar mai fi si alte diferente, nu foarte mari de ex la Biogenis nu tb tinut sangele dupa recoltare la rece are un termen in care ei zic ca se incadreaza cu transportul in Polonia in care nu e necesr pastrarea la rece. Cei de la Biogenis au si o reducere daca platesti cu card,mai tb sa ma interesez despre asta.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
danyelana spune:
Danasor, felicitari pt vestile bune de la doctor. 
Larisel, ma bucur a te citesc desi inteleg de ce te faci mai rara acum. Te cred ca ai multa treaba. 

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Lorex, admirat finetul . Dar legumele colorate ce reprezinta? Scuze daca ai spus si eu n-am citit. 33+![]() |
Mi-a placut cum aratau ca erau f colorate si le-am facut o poza.
Ca sa va fac pofta de legume, ca e sanatos sa papi legume.Mai ales ca sunt din piata de la tzarani, deci...bio
Si la 1 leu kg...mananc o luna

27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
lucia2000 spune:
eu am vorbit acum la tel cu cei de la cord blood center.
Costul total fara taxa anuala este de 3270 lei.
Iar taxa anuala de 140 lei.
Plata se face dupa recoltarea si validarea probei. Nici un ban inainte.
Se poate plati tot odata sau in 3 rate trei luni consecutive.
Luni sau marti va veni un cuier rapid care imi va aduce contractul pe care il voi semna si il voi trimit inapoi.
Dupa aceea imi vor trimite ei chitul.
32+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
mcrissa spune:
Ofe iesi putin mai ieftin daca iei tot setul de la Avent decat daca iei pe bucata.eu am luat popma la oferta din Cora la 125(este 2 milioane in mod normal) lei si am inteles ca au bagat acum la oferta si 3 biberoane la 45 de lei, sau 34 de lei bucata din cele fara BPA, cele cu bulina verde si care au culoarea mierii, 2 tetine costa 25 lei si sterilizatorul este 125.au si suzete ieftine in Cora, 24 de lei doua bucati.
am luat catalogul de la sensiblu si au adus si in Romania Infacol, siropelul acela de colici care am inteles de la alte mamici ca este foarte bun.
33+
Invingatorul lui mama
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

. Dar legumele colorate ce reprezinta? Scuze daca ai spus si eu n-am citit.