Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si de la noi fetele......am putintel de recuperat...cateva pagini

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

catalutza sper sa fii bn dupa tratamentul cu augmentinsi sper ca te-ai distrat/relaxat la munte

larisel...ma bucur ca ai rez cu mobila si mai ales ca va place

tuturor fetelor ptr complimente inca o data

cristies si eu tot la ceiutz sunt

cris.dogarel..nu mai plange ca acum iti tii si tu bebelina in brate si uiti de tot

decenuela abia astept poza cu scumpetea andre_linei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata gagici!offf asa frumos e cu podoabele de craciun....am reusit doar la bucatarie curat impodobit mancare o tura de spalat sper ca azi sa fac in camere ca imi incalzesc sufletul sarbatorile...fete va rog un ajutor...eu am intrat in concediu de ieri si trebe sa merg la dr sa completam hartia azi sau pot intarzia pana maine ca am rezultatele de la analize abia maine si sa nu fac un drum de 2 ori am zis ca merg maine...dar oare imi mai poate elibera hartia cu data de 02.12?stiti voi ceva sa nu fac vreuna
o zi frumoasa sa aveti!

32+

Mergi la inceput

fetelor care ma puteti ajuta...nu mai pot scrie colorat....selectez cuvantul pe care vreau sa il scriu intr-un anume fel....apoi dau la culoarea respectiva...apoi imi apare la sfarsit de tot spre exemplu : .....oare de ce ...pls help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Merci pt cafea ca eu sunt cam in dimineata asta.

Recuperez paginile din urma si revin.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Chiar daca nu mai platesti anual pentru pastrarea elulelor tot mi se pare mult, Mai ales ca prefer sa dau anual decat toti banii acum cand oricum mai am si alte cheltuieli.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput

bubu eu zic sa-i dai un telefon..ca sa nu ai probl la urma ca nu se poate

aaaa stiam eu ca am uitat cv........sa o felicit pe alexutzzzza ptr stelutele minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata si de la noi!
Am dormit prost tare. cris.dogarel te inteleg perfect ca si eu am niste dureri groaznice de bazin. Nu pot sta nici pe o parte nici pe cealalta, pe burta nici nu se pune problema, pe spate e comod dar nu e voie. Eu cum dorm de acum pana nasc? Oricum eu inca sper la o nastere naturala asa ca ma bucur ca se lateste bazinul din pacate la mine nu o sa isi mai revina complet niciodata.

larisel dopul arata ca o gelatina. E mult mai consistent decat secretiile obisnuite, isi cam pastreaza forma...la mine e transparent galbui pentru ca sunt doar fragmente mici, dar poate avea si firicele de sange.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Lorex eu iau utrogeston , inca de acum 2 saptamani mi-a prescris ca tratament de mentinere o pastila impreuna cu 2 no spa forte pe zi, desi nu am vreo problema anume.

32+

Intrebam de utrogestan pe fetele cu colestaza de sarcaina pt ca citisem pe un site ca se banuie ca ar avea legatura una cu alta...
si eram curioasa daca si ele au luat..

Tie de ce ti-au dat sa iei daca nu ai vreo problema?

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Am vazut la carrefour scutece albe, cred ca de finet, la 5,7 Ron, a luat cineva, sunt bune ? par ok ca pret.

32+

mie mi se par f scumpe, in conditiile in care eu am luat material de finet la 4 lei m (si 0,90 latime) si am luat un finet super fain, gros is frumos!
Vezi ca e un magazin vis-a-vis de restaurantul cotnari..pe partea aia cu brutaria bucium...au de toate acolo, si paturi si lenjerii, perne...din astea

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput