Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
lucia2000 spune:
Schimbam si noi semnatura.
Am mai crescut un pic.
32+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
mitumac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Stiu ca la magazinele PLAFAR din mall, alea cu sigla verde mare, aduc sticlute mai mari de ulei de migdale, ca de astea mici de la plafarele traditionale eu m-am saturat , se termina prea repede.Vreau un mare!! 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
Eu mi-am luat tot de la magazine tip Plafar la 100 ml si am dat vreo 25 ron....e italienesc nu romanesc....cel la 5 ron e romanesc la 10 ml (parca....ma uit diseara acasa si iti zic)
30
decenuela spune:
neatza...
am mai primit o poza de la andrelina ...e bestial PATRIOTUL...nu-l stiu pe tati lui....dar nu-mi dau seama cu cine seamana. cand se trezeste elefantica am s-o rog pe ea sa o posteze.
25 ron???? pai eu de ce am dat cu 10 mai mult??? cred ca vorbim de acelasi produs si marca....hm
32+ 
decenuela spune:
ia sa vad daca merge...sa va distrati putin....
http://www.youtube.com/watch?v=Jqom4ejIf6I&NR=1&feature=fvwp
32+ 
sagetutza spune:
Neatza fetele...
Eu mai am azi ceva de munca si apoi revenim cu fortze proaspete...
pana atunci, caci intreba cineva pe aicisa ...
am gasit asta mai demult la mai tinerele noastre viitoare mamicii
si am furat-o![]()
Cum se citeste o ecografie:
LMP - ultima menstruatie
LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii
LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii
BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL - lungimea femurului
AC - circumferinta abdomenului
HC - circumferinta capului
HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
FL X 7 - Lungimea totala a bebelusului
1.4 X BPD X FL X AC - 200 - Greutatea totala a bebelusului
33+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
cris.dogarel spune:
buna dimineata![]()
eu nu ma mai joc: corpul meu nu stie ca noi facem cezariana si se pregateste de zor pentru nastere...
azinoapte am crezut ca ma rup in doua (transversal); oasele bazinului crapau

de imi dadeau lacrimile
. pei ce sa fac eu cu bazinul latzit?io vreau muschi abdominali antrenati, ceea ce nu se poate in timpul sarcinii si nici nu se face automat..
alexutzza, bine ai venit in clubul instelatelor auricioase
.
larisel, mi-era dor de mesajle tale personalizate si la obiect. spor la toate cele si sa stea printesele in burtica cel putin pana vine dr.
catalutza, bine ca ai fost la munte. odihna si relaxare e exact ce ai nevoie sa contracarezi stresul cu dr, strepto, etc. astea se vor rezolva, o sa vezi. ti-am mai zis si eu de vreo 2 dr. de la CFR. intra si pe google si cauta "lista ginecologi bucuresti". au rating (note) si comentarii, poate ajuta
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
sagetutza spune:
poate voi reusiti sa cititi la mine vad ca nu sunt exact denumirile astea...
O zi buna va urez...
33+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
satulica spune:
buna dimineata... m-am emotionat si eu cand am aflat de primul pufulete 
felicitari sincere, andre_lina, pentru bebe Tudor Andrei! e un scumpic de baiat! 
va urmaresc indeaproape, dar nu prea gasesc mereu ceva de zis si eu
... dar in toate temerile, intrebarile, nelinistile voastre, ma regasesc si eu pe vremea primei sarcini; acum sunt mult mai calma
.. era o gluma pe-aici despre mamica la cel de-al doilea sau al treilea copil... 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
32+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
satulica spune:
ah, si sa nu uit...
felicitari si casa de piatra, cris_mario! sunteti o familie frumoasa!

mami de Marcu (04.02.2006)
si
32+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
cristies spune:
Neata fetele,
Multumim de cafea (eu mi-am luat ceiut
).
Larisel, bine ai revenit. Stim ca ai treaba de doua ori mai multa ca noi, dar fa-ti timp macar un mesaj pe zi sa ne dai, sa stim ca esti bine si bebelinele inca la caldurica. Ma bucur ca a iesit bine mobila.
Catalutza, ce vesti ne aduci? O sa treaca B-ul acela si o sa-ti gasesti si doctor. Mai mergi la serviciu? Stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar nici eu nu l-am mai vazut pe bb de la 21 de sapt
.
Am mai vorbit noi de celulele stem la CMU. Dar nu mai stiu in ce capitol. Acolo pusesem pasajele incriminate...
Lucia, e mai scump dar nu mai platesti anual intretinerea. Nu se ajunge tot acolo, dar...
Ratuca_mica, ai citit cursul de alaptat? Vezi ca sunt si poze acolo sa-ti dai seama de problemele cu sanii. Totusi fa-ti un pic de timp si mergi la gineco.
Dastefa, eu din ce stiu la Bucuresti sunt preturi mai mari ca in alte orase. Cum povestea si Decenuela de Andre_lina, cam 10-15 milioane costa nasterea normala, la cezariana mai fiind in plus si anestezistul si pe la reanimare...
Nu mai fac mesaje interminabile. Revin cu unul proaspat.
33+