Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lillyka Nu-mi vine sa cred ca inca nu ai mobila…La mine a venit cea din dormitorul nostru tot nu integral (birou, comoda, raft) si mai urmeaza saptamana asta pe joi cred 2 politze si inca un raft, iar in dormitorul bb-linelor cica sambata sau duminica ne-o aduce (dulap, turn, comoda, cuier, politza). Acum sa vedem...ce ne-a adus pana acum a iesit super...mai mishto decat ne asteptam.

roco1617 Ce groaznic lucru i s-a intamplat prietenei tale....dar cum e posibil la 30s, nu s-a putut interveni? sa te simti mai bine. Ai grija totushi cu dietele...ai slabit cam mult intr-un timp scurt.

lucia2000 Ce super e patutzul...haios foc...imi place.

Am citit in “Mama si copilul” ca temperatura in primele 2-3 saptamani trebuie sa fie 23-24 grade si abia apoi 19-20. Eu am 25 in dormitor si nu stiu cum o sa pot s-o scad...

cris_dogarel La multi ani impreuna! Mereu!

mariucasara Cum adica pierzi din dop? Cum arata scurgerea? Sa stim si noi... Multumim pt contul de poze...pt bb-i.

my_lady Felicitari! Sa-ti traiasca micutza si sa fie sanatoasa si papacioasa!

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mda...pt a nu-mi forta neuronul am mai deschis o pag...ca sa raspund...

lucia eu am comandat de pe ....si ete ca nu stiu sa ascund un link bebeshop.wordpress.com ...sa vad daca merge asa

bea...cu ce rezultate vii..esti ca noua...si bb mare....si mie mi-a dat ovule, altele...de vreo luna...si cred ca nu e vreo prb...daca el le-a recomandat..ca doar nu-i nebun.

cris .dogarel plafarul nu era in hipermachet ci pe langa centrofarm...in zona de magazine, sticluta e mare 100 ml are sigur.
e bine pus la punct...dar scumputze. am mai luat , ce sa fac, as vrea sa am strictul pana in craciun...am colul scurt...n-as vrea sa ma ia asa, prin surprindere ce..andreeea s-a gandit c-o sa fie sagetator? :)) si apo vreau sa stau linistita de sarbatori...nu cu gandul la ce mai trebuie.

fetele...in legatura cu anestezia....citisem ca e f daunatoare pt organism...si ca practic 1 bucata anestezie totala = minus 2 ani de viata. ce sa zic.....

cristies acum ma gandesc ca am luat din grecia asta vara ulei de masline...extra natural...adica de la om de acasa, ms o sa folosesc si io....in ceea ce priveste asa zisii insotitori..sint de acord cu tine...

in leg cu spagile...andrelina a iesit destul de bine. acum insa depinde de spital, asa cred. cred ca, cu 10 mil...a iesit cu totii la nastere...iar pe zi 30 ron. o sa ne dea ea detalii.

cris_mario te rog sa fii ingaduitoare cu varsta nici nu stiu daca ti-am spus ca ai fost o frumoasa si ca aveti o familie de invidiat. sa iti dea DD puterea sa treci peste toate iar timpul sa nu imprastie sentimentele de acu.

alexutza m-ai fc sa ma duc sa ma uit...da e de 100 ml...italian...dar chiar nu stiu daca e scump sau nu...

lucia eu am inteles de la vikinga ca este recomandat uleiul de migdale si masline pt baitza lui bb cel putin in prima luna pt a nu folosi diverse cosmeticale....dar fetele au fol si pt vergeturi....sper ca nu-s tuta sa fi inteles aiurea

danasor am luat io de la carrefour scutece de finet...insa cred ca ala la metru e muuult mai bun , mai grosutz si mai moale. eu de ala vreau sa iau..cand oi apuca

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

larisel...ce-i doamne iarta-ma cu alezele astea...sunt de unica folosinta?

32+

Mergi la inceput

Eu am cam terminat cu cumparaturile...a mai ramas caruciorul pe care il vom negocia saptamana viitoare cred, patutzul nr 2 pe care sper sa il am sa il am maine-poimaine si astept sterilizatorul si pompa comandate pe site-ul ala stiti voi...sa vedem. A si cercelushii...i-am dat unui vecin care merge la turci sa ne ia...am ales unii micutzi cu pietricele, cand ii am neaparat vi-i arat. Abia duminica pleaca.

cris_mario Casa de piatra! Sper ca ati avut o petrecere de vis! Ati fost superbi...

sagetutza , dastefa Eu ma bucur ca nu am deschis sezonul nashterilor si ca bb-linele mai stau la caldurica…si ma rog sa mai stea inca 2 saptamani sau macar una sa se intoarca si doctoritza mea…

elefantica Intr-adevar nu vazusem titlul capitolului cand am trimis alaltaieri mesajul...

emanuelle Bine ai venit! Sarcina ushoara in continuare si la termen! Foarte interesante informatziile postate de tine . Eu am deja kiturile de recoltare pt celule stem acasa de vreo luna. Poti sa le vezi la semnatura.

adina_bulina Sper sa aflati vesti bune in Germania...

ofe_27 Foarte frumushele lucrushoarele lu’bb...si le-ai si aranjat. Bravo! Eu am comandat de pe bebshop dar inca nu am primit coletul...cica in jurul datei de 4 decembrie...dar ma tem sa nu dureze si mai mult.

decenuela Eu mi-am luat umidificator de la Topcom Kidzz...dar inca nu e probat sa-ti pot spune daca sunt multzumita sau nu, dar inainte sa-l iau am sondat terenul si la el m-am hotarat...intra pe chic bebe (fara spatziu) pt detalii despre el (de acolo l-am luat).

beatrice ce bb grasun la 33s! Felicitari!

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Hai ca v-am bombardat cu o groaza de mesaje...am incercat sa raspund cat de multe am putut...nu stiu cand mai am ocazia...Cred ca ma bag la pt ca maine iar am o zi plina...

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

larisel...ce-i doamne iarta-ma cu alezele astea...sunt de unica folosinta?

32+

Cam da...citisem la odiseea de nov-dec mai demult ca fetele isi luau si la spital sa-si puna pe pat sa nu se pateze...

Si eu am folosit ulei de migdale anti-vergeturi...degeaba!!!

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna dimineata!

Cum se pare ca sunt cea mai matinala astazi, va invit la o sau un ceai cald cu multa miere, dupa preferinte

Sa aveti o zi minunata!

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Catalutza, ai PM despre doctor.

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara,

Ne-am intors si noi de la cursurile de la First Bebe, azi a fost cel de legislatie. Incerc maine sa scanez toate materialele si sa le pun pe contul comun. Faza cea mai nasoala pe care am auzit-o a fost ca cica prevederile contractului colectiv de munca la nivel national sunt doar cu rang de recomandare la privat, nu e obligatoriu...

Cris_mario, acum am vazut pozele, sunteti foarte frumosi toti si atat de fericiti! Sa ai o casnicie minunata si sa va iubiti ca-n prima zi!

Lillyka, a venit mobila? Cum e? Sau la ora asta il fugaresti pe nea caisa ala prin oras?

Andre_lina, ai un pui superb! Si deja alaptezi! Uauuu!!!! Bravo tie!

Alexutzzza, am incercat si eu cu softul Saga, problema la el apare cand vrei sa iei in calcul doar o cota parte din anumite cheltuieli (cf. contract de comodat) la calculul impozitului. Dar vorbim cu PM daca vrei.

M-am dotat cu Garmastan si vedem daca face ceva pana maine dimineata... Of, intrebarea e la ce fel de doctor ma duc pentru asa ceva? Care-i specialitatea? Tot gine?

Ratusca 31+

Ratusca....am fi putut sa fim colege de curs....noi incepem din 7 dec...am refuzat participarea la cursul care incepea din noiembrie...

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Am vazut ca a fost deschis subiectul cu celule stem, chiar azi m-am intalnit cu un reprezentant de la Stem Health Unirea, sunt cei care depoziteaza la Bucuresti, pretul total ar fi cam de 1500 EUR, platiti in rate, nu am luat inca o decizie, voi mai discuta cu sotul.
Am fost si noi la doctor azi si suntem ok. mi-a venit si rezultatul de la recoltari de lame si testul papa-nicolau de la grad II a iesit grad I, ceea ce e super ok, cf dr.
Mai tineti minte ca pledam contra calciului in sarcina? eii a venit si randul lui: de azi putem sa luat 2 pastilute de Ca cu D3, mastecabile, is si bune la gust , pe langa Ca, mai luam si Fe , si continuam cu utrogestan si no spa.

32+

Si eu tot cu ei o sa semnez dar sa imi aduceti aminte sa va povestesc de ei pe indelete. NU e 1500 euro e 1750 in rate. 1500 e fie tot odata, fie in 3 rate la cate 3 luni fiecare. deci...din punctul meu de vedere tot deodata se pune...noi am optat pentru suma de 1750 da macar platim in mai multe rate...

oricum am citit si contractul si va pot pune si voua pe mailu comun ce probleme am vazut eu cu el. NU neaparat probleme, dar chestii care as vrea sa le lamuresc inainte sa semnez cu ei. Astept acum raspunsul de la ei de la dept juridic.

gata ma duc la somn ca nu mai pot

Catalutza 28+ Irina

Mi se par un pic cam scumpi astia. Defapt sunt chiar dublu fata de Cord blod center sau Biogenis

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput