Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

mai e cineva pe aici sau faceti cu toatele deja nani
eu am citit pe apucate ultimile pagini asa ca daca tot nu vine somnicu mai iau odata la "rasfoit" ultimile mesaje

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Am vazut ca a fost deschis subiectul cu celule stem, chiar azi m-am intalnit cu un reprezentant de la Stem Health Unirea, sunt cei care depoziteaza la Bucuresti, pretul total ar fi cam de 1500 EUR, platiti in rate, nu am luat inca o decizie, voi mai discuta cu sotul.
Am fost si noi la doctor azi si suntem ok. mi-a venit si rezultatul de la recoltari de lame si testul papa-nicolau de la grad II a iesit grad I, ceea ce e super ok, cf dr.
Mai tineti minte ca pledam contra calciului in sarcina? eii a venit si randul lui: de azi putem sa luat 2 pastilute de Ca cu D3, mastecabile, is si bune la gust , pe langa Ca, mai luam si Fe , si continuam cu utrogestan si no spa.

32+

Si eu tot cu ei o sa semnez dar sa imi aduceti aminte sa va povestesc de ei pe indelete. NU e 1500 euro e 1750 in rate. 1500 e fie tot odata, fie in 3 rate la cate 3 luni fiecare. deci...din punctul meu de vedere tot deodata se pune...noi am optat pentru suma de 1750 da macar platim in mai multe rate...

oricum am citit si contractul si va pot pune si voua pe mailu comun ce probleme am vazut eu cu el. NU neaparat probleme, dar chestii care as vrea sa le lamuresc inainte sa semnez cu ei. Astept acum raspunsul de la ei de la dept juridic.

gata ma duc la somn ca nu mai pot

Catalutza 28+ Irina

da, am vazut si eu pe site-ul lor ca e 1750. O bulina neagra pt reprezentantul lor
asteptam sa ne zici si noua despre ce este vorba

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

mai e cineva pe aici sau faceti cu toatele deja nani
eu am citit pe apucate ultimile pagini asa ca daca tot nu vine somnicu mai iau odata la "rasfoit" ultimile mesaje

asa creste Daria

creste burtica

inca mai sunt pe aici, desi is cam rupta,
vad ca avem aceleasi saptamani, ai discutat cu dr. cum vei naste? la noi va fi cezariana.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara,

Ne-am intors si noi de la cursurile de la First Bebe, azi a fost cel de legislatie. Incerc maine sa scanez toate materialele si sa le pun pe contul comun. Faza cea mai nasoala pe care am auzit-o a fost ca cica prevederile contractului colectiv de munca la nivel national sunt doar cu rang de recomandare la privat, nu e obligatoriu...

Nu-i asa. CCMUNN este obligatoriu pentru toate firmele. In plus, in functie de CAEN se aplica si contractele colective la nivel de ramura.

Bafta!

Kachi cu Maia 31+ si Matei 12.01.2007

Mergi la inceput

Cris mario ce mi-ai placut mami cu burtica si rochita scurta.Va doresc o viata lunga impreuna si armonie in familie

emanuelle da ce m-ai gasit cu reportajul-e chiar la maternitatea la care voi naste.Eu vreau sa-mi fac o idee mai ales de preturile pt dr,mana a 2 a si anestezist ca pe celelalte personaje importante daca pot sa le scad de la cotizatie nu ma dau in laturi.
Dar ca sa fiu corecta infirmierele si asistentele de la terapie intensiva au fost f dragute fara prea mare cotizare.Doar la cele de la copii le-am dat la greu pt ca eu abia in a 4 a zi de la operatie am putut sta cu Daria( au fost atunci asa multe cezariene ca nu era loc in saloanele de mamici cu copii).sipt ca nu am putut sa stau eu cu ea am cotizat la fiecare asistenta care avea grija de ea

eu rahianestezie am facut doar pe la 10 ani la o operatie de apendicita si nu am avut nici un fel de neplaceri.Doar ca acum parca mi-e si un pic frica sa-i aud cum discuta intre ei despre bisturie..brrrr....dar vreau s-o aud/vad pe bebita cand iese si pt asta cred ca o sa-mi inving teama.Plus chestia cu durerile de cap....dar de o sa stau si eu nemiscata

Bea dar ai acolo un ditamai voinicel.Si imi pare rau ca te chinuie asa domnisorul

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

danasor m-ar fi batut un gand de nastere naturala dupa cezariana dar medicul m-a linistit-nu se poate(mi-a bagat motivul varstei)

cat despre programul de sarbatori-am discutat
e in oras,chiar de garda pe 31 dec dar i-am spus ca vreau sa stau linistita la mine acasa de Revelion.mi-a spus ca pot sa-l sun oricand-noaptea ,in w/e, de sarbatori
dar poate nu e nevoie si merg la programare,linistita intr-o dimineata
eu am vrut sa ma asigur pt ca nu merg la el decat de vreo 3 luni

catalutza sper sa te linistesti si tu cat mai repede in privinta medicului
si sa iti fie de bine concediul

gata cred ca mai incerc odata sa ma bag in pat poate ma ia somnul ca deocamdata nu prea pare sa vina mos ene

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

aaa am uitat

danasor da la cespital/ medic esti?
deci suntem 3 iesence la odisee?

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu am adormit cred ca pe la 8 juma...si ete...m-am trezit....sper sa mai imi vina somnul spre dimi...

sa ma uit ce-ati ai scris

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Abia acum am reusit sa citesc tot din urma...folieton nu alta...in ritmul in care scrieti si cu timpul meu disponibil...cred ca nu mai reusesc sa tin pasul...mai ales ca treburile mele nu se mai termina...

andre_lina Inca o data felicitari! Puiutzul tau e superb...acum trebuie sa pape bine ca sa plecati cat mai curand acasa.
Multzumim fetelor care ne-au tinut la curent cu evolutzia inainte si dupa nashtere. Multi multi -ici.

La multi ani cu intarziere Paul de onitza!

cristies eu tot foarte ocupata si ramasa in urma... Ma intrebai acum vreo 3-4 capitole daca am calcat toata ziua...calc incontinuu de 4 zile cu pauze doar pt papica ... azi am terminat. Doar ieri si putin azi ce am mai iesit in orash. Am vizionat si eu trusoul...sunt superbe hainutzele...

sagetutza Macar v-ati distrat de ziua sotzului daca nu v-ati si ghiftuit .
Am ras cu lacrimi cand ai povestit de masa copioasa de revelion de care s-a ocupat sotzul

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Vorbeati la un moment dat si de zodii...mie imi place sagetator si in nici un caz nu as fi vrut scorpion ca mine...Sagetatorii sunt calmi, mai statornici si rabdatori...cel putzin fatza de scorpioni care sunt repeziti si impulsivi si incapatzanati...

lia_2009 Au depus declaratzia cu copie xerox, nu legalizata...dar nu stiu daca merge si in celelalte orashe la fel.
Pt arsuri eu iau maalox si imi trec instantaneu...cateodata iau pana la 4 pe zi, depinde cum ma apuca...inainte imi treceau cu ˝ cana de lapte, dar acum nu mai tzine faza...
Nu fii suparata ca fetitza e mai micutza, bb-linele mele sunt si mai mici...(cu 2 saptamani) si incerc sa nu-mi fac multe griji ca sa nu le transmit si lor starea mea.

vikinga Foarte frumos peisajul acolo unde locuiti…

miremia Waterproof eu am luat huse pt protectzia saltelelor (de la Carrefour), dar aleze (paturici absorabante) la pachet de 5 gasesti peste tot…eu am luat Seni (dimensiuni 90*60cm), dar cred ca sunt bune si Happy.

Super ca faceti lenjerii din finet…eu am cumparat cate o lenjerie din bumbac (pilota+ husa, aparatori+huse, cearceaf cu elastic, pernutza) cu 145 ron setul Dar am luat mai multe cearceafuri cu elastic de la carrefour si am comandat si de pe net (la carrefour nu am gasit decat portocalii si am mai luat crem si galbene). La inceput se pare ca folosim oricum doar cearceafurile, iar aparatorile eu cred ca nu le voi folosi deloc...la patutzurile pliante...dar doar asha erau lenjeriile...pilota m-am gandit ca poate mi-o trebui la leganat, in nici un caz la invelit.

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput