Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Bea, felicitari pt bebe grasun. 

Catalutza, ce frumos ca ai fost la munte sa te odihnesti.
Imi pare rau ca nu ti-ai gasit doctor si ai probleme cu streptococul.
sa treaca cu augmentin. 
Lorex, tare frumi finetul tau. 
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Alexutzzza, felicitari pt steluta. 

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
danasor spune:
Bea eu am luat ovule canestan, dar numai dupa ce mi-a recoltat lama, nu cred ca e vreo problema cu clotrimazol dar era normal si o lama;
Lorex eu iau utrogeston , inca de acum 2 saptamani mi-a prescris ca tratament de mentinere o pastila impreuna cu 2 no spa forte pe zi, desi nu am vreo problema anume.
32+ 
danasor spune:
Bravo TUDOR ANDREI ca esti cuminte si mancacios langa mamicuta ta!
Cris_mario casa de piatra, esti atat de tanara si deja ai o familie foarte frumoasa, sa fiti sanatosi cu totii.
32+ 
danyelana spune:
Noapte buna burtici. 

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
Merg si eu la somn.
Somnic usor.
31+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
danasor spune:
Am vazut ca a fost deschis subiectul cu celule stem, chiar azi m-am intalnit cu un reprezentant de la Stem Health Unirea, sunt cei care depoziteaza la Bucuresti, pretul total ar fi cam de 1500 EUR, platiti in rate, nu am luat inca o decizie, voi mai discuta cu sotul.
Am fost si noi la doctor azi si suntem ok. mi-a venit si rezultatul de la recoltari de lame si testul papa-nicolau de la grad II a iesit grad I, ceea ce e super ok, cf dr.
![]()
Mai tineti minte ca pledam contra calciului in sarcina? eii a venit si randul lui: de azi putem sa luat 2 pastilute de Ca cu D3, mastecabile, is si bune la gust
, pe langa Ca, mai luam si Fe , si continuam cu utrogestan si no spa.

32+ 
danasor spune:
Am vazut la carrefour scutece albe, cred ca de finet, la 5,7 Ron, a luat cineva, sunt bune ? par ok ca pret.
32+ 
catalutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Dear, ti-am facut o oferta referitor la doctor acum cateva capitole, dar m-ai ignorat Imi pare tare rau ca te-ai procopsit cu niscaiva musafiri microscopici, dar macar priveste partea buna a lucrurilor: ai fost in vacanta! ![]() Ratusca 31+ ![]() |
ratusca_mica, eu nu am mai citit de la cap 54....nu arunca cu pietre, da nu am mai avut timp ....deh am fost in vacanta
Si cu priv la prevederile CCM la niv national, se aplica obligatoriu, nu este la alegere...ar vrea ei!!
Catalutza
28+
Irina
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Am vazut ca a fost deschis subiectul cu celule stem, chiar azi m-am intalnit cu un reprezentant de la Stem Health Unirea, sunt cei care depoziteaza la Bucuresti, pretul total ar fi cam de 1500 EUR, platiti in rate, nu am luat inca o decizie, voi mai discuta cu sotul. Am fost si noi la doctor azi si suntem ok. mi-a venit si rezultatul de la recoltari de lame si testul papa-nicolau de la grad II a iesit grad I, ceea ce e super ok, cf dr. ![]() Mai tineti minte ca pledam contra calciului in sarcina? eii a venit si randul lui: de azi putem sa luat 2 pastilute de Ca cu D3, mastecabile, is si bune la gust ![]() ![]() ![]() 32+ ![]() |
Si eu tot cu ei o sa semnez dar sa imi aduceti aminte sa va povestesc de ei pe indelete. NU e 1500 euro e 1750 in rate. 1500 e fie tot odata, fie in 3 rate la cate 3 luni fiecare. deci...din punctul meu de vedere tot deodata se pune...noi am optat pentru suma de 1750 da macar platim in mai multe rate...
oricum am citit si contractul si va pot pune si voua pe mailu comun ce probleme am vazut eu cu el. NU neaparat probleme, dar chestii care as vrea sa le lamuresc inainte sa semnez cu ei. Astept acum raspunsul de la ei de la dept juridic.
gata ma duc la somn ca nu mai pot

Catalutza
28+
Irina