Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Maria, am vazut si restul pozelor de la botez. Foarte dragute. Mi-a placut cea in care sunteti voi doi, desi e stearsa. Si cea in care il alaptai (cred, ca nu se vede) pe Aidan, ti se vad ochii tare frumosi.

Aida, ma tot uit pe pozele tale de pe userul tau, m-au prins. Cate amintiri ai si tu acolo!

Felete, eu ma culc, in sfarsit, ca iar m-am intins azi...
Va doresc o dupa amaiaza placuta si o seara excelenta, cu copilasi cuminti.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls

am facut capitol nou si am disparut ca magarul in ceata .. scuze. se trezise anna si apoi am fugit in parc. zuza mica a inceput sa doarma bine noaptea, ca ma intrebai nela .. cam de pe la 11-12 pana dimineata la 5-6-7 .. aseara de la 11.30 la 7 dimi. ziua insa nu prea mai doarme asa mult, cred ca are si un puseu de crestere ca cere papa des .. ea manca la 2-3 ore insa acum e lesinata dupa 1 h sau 1 ora jumate .. nu am mai cantarit-o insa cred ca a ajuns la 7 kg ..

iulia ma bucur ca si-a revenit luta ta. daca se mai intampla asa, urmarest-o sa nu faca febra sau sa aiba alt disconfort.

claudia da .. a fost super incantata eva de parada. cel mai mult i-au placut calutii .. cand a venit acasa nu stia cum sa-mi spuna mai repede ca a fost la "dada (parada) cu tati" si a vazut "cacu" (calu') ..

selen mi se pare devreme la 3 luni sa-i punem in fundut .. eu pe eva pe la 5 luni am pus-o in fund si nu ptr mult timp. mi-a fost teama. asa voi face si cu annita.

mary ce frumos ai petrecut cu sotiorul ieri. ma bucur ca mai aveti parte de momente din astea de respiro .. ce mi-as dori si eu. insa anna e dependenta de tzitzi .. pompa nu am sa-i las la bibe si uite asa .. dar se face ea mare ..

aida s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit de luminita .. eu cred ca nu e intamplatoare .. emma ta vegheaza asupra fratiorului ei ..

dana multumim de mesajul de la andre .. ce frumos a scris! super ca sotul tau citeste formul de la job .. hihi .. ai fost tare subtila cu sutienul ..

off .. vad ca vorbiti de mosi si altele .. anul asta mai subtire .. cadouri vor primi numai fetele. asta este situatia, n-avem incotro.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CLAUDIA

La multi ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cele doua perlute ale tale, de sotior si de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Buna ziua dragele mele,
ce dor mi-a fost de voi!!!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine si voi si puiutii vostrii.
Nu am mai intrat demult si imi cer scuze, chiar am fost ff ocupata: botez, etc.
In alta ordine de idei, astazi implineste si Daria 3 luni.. Doamne ce a mai trecut timpul, mai ieri imi faceam griji cu nasterea
Crestem, avem aproape 7 kg si 65 cm... papam laptic praf, ca deh nu am avut decat 3 saptamani asta e! E bine si asa, decat deloc, zic eu.
In rest, gangurim nonstop, asta pt ca ne-a lipit tati pe peretii camerei multe desene animate... si ne place tare mult..
Va pupacesc cu drag si promit ca am sa mai intru sa va tin la curent cu ce mai facem noi.
Cu mult drag,
Daria Maria si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetili!!

Claucia La multi ani !!Så fii fericita alaturi de cei dragi iti doresc si multå sånatate tie si familiei tale!!

Happy_uka wow ce surprizå plåcutå..superb colajul..as vrea si eu så fac pt Bruce..poate imi spui si mie cum ai facut daca esti drågutzå

Ralucapaun imi pare tare rau de nasa ta..ce doctori..stiu ca nu schimba multe dar vorba aia erau mai pregatiti..chiar unii doctori sunt incompetenti rau..

Nela Brucu mai maraie mai rade mai pedaleazå, mai doarme si gata ziua..el noaptea o doarme in continuare bine ceea ce ma bucura mult..Mai are el pårturi unele nici nu se deranjeaza så se trezeasca altele se mai trezeste dar ii bag una-doua vorbe de adoarme imediat la loc

Luto vai..ai påtit ca mine cu ochiul..si eu la fel observasem intr-un timp ca il are pe stangu mai mic decat dreptu..ei si eu scenarii( scurte ce-i drept dar de-ajuns?..dar mi-am propus cå mai astept putin pana imi fac scenarii din alea mai mari si så stii ca acum nu mi se mai pare asa...poate vedeam eu stramb..ca el ii ar perfecti

Blanka eu nu vad video-rile..si tare as vrea..daca vri så le mai pui odata te pup taare..

Andre si noua ne e dor de tine mami....pupåm pe Chiara

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pana am recuperat eu capitolul trecut si am si scris mesajele deja s-a ajuns la pg 8 asa ca trebuie sa mai citesc din urma dar nu inainte de a va spune ce mai facem. Andrei e bine si mult mai cumintel (nu credeam ca se va transforma asa..). Am fost saptamana trecuta la control la u n pediatru ca in dr de familie nu am prea mare incredere si are 5,9 kg si 61 de cm. Nu e foarte grasut dar nici nu are cu cine sa semene (zic eu uitandu-ma la pozele de mai demult ale mele si nu de acum). Pt ochisor (ca inca ioi mai curge un pic) a zis sa-i facem analiza la secretie si mai vedem dupa. Am intrebat si de vaccinele acelea optionale si mi-a placut de ea ca a zis ca nu sunt necesare, ca prea se stimuleaza artificiar imunitatea unor copilasi asa mici. Ne-a dat in schimb sa luam calciu 10 zile pt ca a crescut destul de repede si mai are cateodata tresariri in somn, si asta ar putea fi o cauza. Singura chestie care m-a cam pus pe ganduri (si eu nu prea aveam pitici, ca sunt o optimista de felul meu) a fost ca ne-a zis ca la trei luni ar trebui sa-si tina capul cand il ridici in fundulet tinandu-l de manute. Si el nu vrea neam sA faca asta. Asa cand sta pe burtica si-l ridica si il tine destul de bine sau cand il iau in brate (bine se mai intampla sa imi si traga cate un cap in gura, dar rar..). Ai vostri bebei faca asta?

Va pup!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ups..

LA multi ani fericiti Claucia

SA fi sanatoasa si fericita si sa se implineasca toate dorintele

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claucia LA MULTI ANI !!!!!
si sper ca nu mi se pare dar nu te fofilezi, nu ?
sari si tu cu un fursec la fete, cu o ciocolata dietetica ceva
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata !

Aida pai eu pe tine sa ma supar ? Stiu ca esti incantata de ceea ce ai ales singura asa ca poti sa te lauzi cat vrei cu ele...eu nu am facut decat sa te ajut putin putin ca am adresa aici. Oricum eu te apreciez pentru studiul facut...eu nu prea stau bine la capitolul rabdare si rasfoit/frunzarit.

Mangulico mi-a venit o scrisoare cu raspunsul la testele acelea de sange dar nu stiu dupa cat timp. Eu am mari probleme cu tinerea de minte. Mi-au zis sa bag foaia in caietul ala rosu al copilului si asa am facut.
Apropos, azi m-am intretinut cu Sergiu la telefon ca tu umbli creanga si i-am povestit ca am sunat la Child benefit si vine raspunsul "up to 12 weeks"
Si in plus mi-a confirmat Sergiu ca veniti in vizita nu mai pot de fericire si bucurie. Abia astept sa-l pupacesc pe Aidan.

Mi se pare mie sau Obelixa nu a semnat condica pe ziua de azi ?

mama si pisa mai hai pe la noi cu mai multe povestiri...nu doar asa cu amenintari

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bai da astia de la Pampers sunt niste nesimtiti. PE cuvant de onoare. EU nu pot sa inteleg de ce imi zice ca e cod invalid??? L-am primit pe telefon, l-am bagat de 3 ori cu mare atentie CHiar ma oftica rau de tot. Este a 5-a oara cand incerc si nu reusesc (emoticon care scoate fum pe urechi)

Cris, sorry, Dragos a avut toata intentia de a o vota pe Pinkulina Emma

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika mami ai baut ceva de ziua Clauciei ? ca nu eu eram cu ochii ci Moni
Dar nu-i bai ca se mai intampla.....si eu vroiam sa renasc ca Pasarea Colibri

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput