Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Lasa, Monicutz, nu te supara, intentia conteaza! Mi-au mai zis si altii ca nu au putut-o vota pe Emma tot din cauza asta, ca le dadea cod invalid. Da' tot o face mama fotomodel pana la urma, vad eu cum!![]()
Ma duc sa incerc o reteta de clatite cu faina integrala si tarate, care cica nu ingrasa si poti manca oricat, o sa va zic cum a iesit!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
monica_dicut spune:
AUzi, da gemu care-l pui pe ele nu ingrasa ![]()
??
Auzi la ea, clatite. Eu n-am timp sa fac shushu si ea face clatite 
. Te rog sa poftesti pe la mine in vizita cu 50 de clatite ca am pofta de vreo 2 saptamani
.
AM mancat sambata in parc una, am dat 3 lei pe ea si era necoapta si incalzita la microunde 
. Pai cred ca faceam douajde clatite cu 6 lei cat am mancat 2 eu si injineru 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ellenuta spune:
grasunici la baie
PS: am sters in paint the fofo .. cum m-am priceput. nu tin mult pozuta acolo caci e indecenta ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
ma intrebati ce am mai gatit .. ei bine, nimic deosebit caci nu mai am timp .. ptr mir voi face un tort, sper sa-mi iasa .. va tin la curent.
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
aidaciolac spune:
... huh , am intrat si noi in casa. Ce fain e afara
e frig si picureste linistit
si Eriku asa bine a dormit indiferent ca eu am vorbit non stop la telefon si ca am strigat la secatura de Liza ![]()
cristina_ana spune:
Ellenuta si Aida, eu nu pot sa vad pozele voastre, imi zice mesajul ala cu I'm sorry!
Am facut clatitele (aveam aluatul pegatit de mai devreme, de-asta am terminat asa de repede). AU iesit superbe tinand cont ca sunt cu tarate! Le-am umplut cu mere rase amestecate cu fructoza. (sper sa nu o apuce burtica pe Emma de la merele astea, e prima data cand mananc fructe crude). Se mai pot umple cu branza de vaci amestecata cu fructoza, sau cu gem din ala fara zahar, pentru diabetici.
Uitati aici reteta:
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/10/clatite.html
Monica, sa stii ca eu am mai factut azi si snitele si paste integrale cu legume.
Si acum ma pregatesc sa-i fac si sotului clatite normale, cu finetti!!
Ce ma enerveaza unii din bloc, ca au inceput sa dea gauri cu bormasina si au speriat-o pe Emma, care a inceput sa planga. Ma duc sa o linistesc.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
selen80 spune:
Cristina nici eu nu reusesc sa votez bulgarasul roz
Happy zicea Aida ca o sa fie in CT in perioada sarbatorilor, asa ca am zis ca ar fi un prilej bun sa ne vedem...
Aida eu nu vad pozele cu luminita, le-ai mutat?? oricum te cred pe cuvant, si eu sunt sigura Emma e tot timpul cu voi 
Elle nici pe grasunici nu pot sa-i vad, o fi ceva cu webshotsu?? si merci de raspuns, si eu ma gandeam sa incep mai tarziu totusi s-o pun in fund....acum sta mai ridicata, dar nu la 90 de grade..
Monica lasa tu clatitele, dar ce zici ca ieri spunea ca face 3 feluri de mancare si o praji??!
si eu de-abia de-abia fierb niste paste sau niste legume d-alea congelate
si alea cu ea in cosulet cu mine in bucatarie....
ce mi-au placut si mie jucarioarele lui Erik! mai ales mingiuta aia....vreau si eu
dar nici eu nu am rabdare sa caut
noi am mai primit 2 sacosi de jucarii de la nasi, ca deja nu mai prezinta interes pt nasicii mici, dar oricum sunt pt mai incolo, cand mai creste...
Santorini la ce medic ai fost? eu vad ca Ebru isi tine capul cand o ridic de manute (nu va zic ce se distreaza cand o ridic asa si ea isi propteste picioarele si jos si-si ridica fundul, de ajunge sa faca podul in loc sa se ridice in fund
)...dar mai ai rabdare, daca zici ca in rest si-l tine bine, o sa-si dea drumul cu siguranta...ai vazut ca ei fac lucruri noi de la o zi la alta in perioada asta...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ellenuta spune:
merge linkul acum .. ![]()
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta merge linkul acum .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
hehe, ca burtica numai buna de papat si pupacit are

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta