Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 7
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Danutza, de unde stii ca urla de foame? Pana la urma il accepta? Uite, Natalia isi roade mainile mai mereu si eu la felma gandesc ca-i e foame, o pun la san si ma refuza categoric. Cand insa intr-adevar ii e foame apuca sanul f repede si ok. de Natalia (03.09.09) |
Pai ii fac si proba cu degetul si-l suge disperata. Dar poate ai dreptate...la asta nu m-am gandit. Merci de idee, m-am mai linistit.
Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Mama_si_pisa spune:
Salutam pe toata lumea!
Of, ca nu stiu când mai ajung la zi - ma straduiesc de 10 zile, dar sunt atâtea poze de vazut si eu sunt meticuloasa tare... Va pup si sper sa reusesc sa încropesc un mesaj mai lung, ca multe laude am mai strâns, de dau pe-afara de o saptamâna!
Acum am intrat anume ca sa o felicit pe Claucia, pe care o apreciez mult si o sarut cu drag!
Mamica lui Simon (19.09.2009)
angelli spune:
Blankar iti multumesc, nu le am cu limba dar poate inchiriem un ungur de pe undeva
Daca ajung pana acolo sigur voi gasi pe cineva, eu am mai fost dar pentru probleme de-ale mele.
Poti sa imi dai si nr de tel mobil, asa just in case?
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Dana15 spune:
citat din mesajul lui NelaM Aida, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit de pozele cu luminita din dormitor. Dar eu as vrea sa vad pozele de care zici. Dana, ce faina a fost faza cu mosul si cizmele mamei cele lungi, asa, cat sa incapa un bouncer. Apai sa faca bine sa se uite mosul pe forum, ca DANA VREA SUTIEN DIN ACELA CU DUNGULITE ALBASTRE!!! Asta in cazul in care i-a scapat mosului mesajul anerior. Moni, imi si imaginez deja: cu brad mare mare si stufos in sufragerie, cadouri multe, Dragoselul mare deja.. cu luminite clipocind de zor si Dragoselul ganguring fericit... de vis!! Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Ce draguta ai fost!
(uite acum este mesajul si pe pagina 7..eu zic ca nu are cum sa rateze Mosul cadoul
ce fac fetele?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
NelaM uite AICI
... primele poze sunt facute cu aparatul lu sora-mea in seara dinainte de botez , iar la ultima am pus descriere. Am insirat mai multe poze la rand ca sa vezi diferenta.
Interesant e ca in prima faza am zis ca este un defect al aparatului , dar nu mai apar puncte in alte locuri ale casei sau alte poze desi amandoua am facut multe poze.
In pozele cu nona si Erik eu eram fotograful cu aparatul lu sora-mea
Acum fiecare crede ce vrea ...
Interesant este totusi ca Erik este mult mai vorbaret si mai linistit/calm acolo. Poate ca este doar aerul si interiorul mai calduros ... sau poate ...
NelaM spune:
Dana, fata micuta este cu tatal ei (doarme la el pe pernuta, pe picioare, ca in fiecare seara) de vreo jumate de ora asa...
Fata mare sade in varful patului, picoteste ca ii pica un pic ochii de somn, surfeaza netul in loc sa doarma (la noi e 9pm, dar eu dorm cand doarme Ana, e mai sanatos asa).
Am fost la plimbarica acum pe seara doua ore, a dormit dusa in carrier ca ma ingrijorasem dupa ce ieri a urlat un picut la luna si mi-era frica, daca nu ii mai place in marsupiu?! M-am mai linistit, a dormit dusa toata plimbarea.
Asa imi plac plimbarile acesea de seara, pentru ca suntem numai noi 3, iar eu cu sotul vorbim vrute si nevrute, facem planuri de viitor, comentam de pe la servici, rememoram amintiri. Este tare recomfortant, am sentimentul acela ca atunci chiar comunicam.
Ana ce face? Eu azi pe seara am vazut ca ai mai pus pozici noi la semnatura! Ce frumos creste Ana, si este asa de bucalata! Din pacate nu am reusit sa vad filmuletele, nu stiu de ce, dar mai incerc mai incolo, nu ma las.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
cristina_ana spune:
Claucia, La multi ani!!!!!!!!!!![s]
Sa fii sanatoasa si fericita toata viata alaturi de sotul si cele doua printese frumoase ale tale!!!
Fetelor, m-am luat si eu dupa Selene si am trimis o poza cu Emma la concursul Pampers. SI pentru ca am vazut ca votarea se face pe relatii si cunostinte (asa scrie in regulament, sa invitam prietenii sa ne voteze ), am pus si eu la semnatura linkul cu pricina, daca vreti si aveti timp sa ne dati si noua un vot!
Dupa ce culc copiii, revin!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
santorini spune:
Hello! Sa continui mesajul inceput de dimineata, pe care nu am reusit sa-l tremin pt ca se trezise Andrei si dupa ce i-am dat tzitzi, am plecat in parc (Tabacariei pt cine stie Constanta) si a fost asa frumos ca am stat pana acum.
Ia sa vedem (ca mi-am facut si eu o listuta ca Raluk)
Am vazut poze frumoase cu Atomix, care e tare frumusel si cu Monica si injineru' cum se distrau ei la munte. Super!
Nela sa-ti fie de bine cu tunsoarea, te prinde excelent. Si la noi mai fac unii stilisti masaj si e asa de bine.....Mi-a placut si poza cu inaripatul, parea destul de gustos, pacat ca nu vi l-au dat si cald ca sa fie treaba treaba! Sa te mai intreb ceva despre adormitul Anei, pernuta e speciala, din aceea de alaptat cumva. Ca si eu pe Andrei tot asa il adorm dar pe o perna normala si se incalzeste destul de rau la spate, mai ales ca ziua nu prea imi vine sa il pun in patut dupa ce adoarme si il las pe pernuta, se mai trezeste un pic mai legen un pic si tot asa....Si sa stii ca si eu tot olteanca sunt
Liliac rad de fiecare data cand citest ce mai scrii. Ai un simt al umorului super si punkistul tau e mortal!
Luto eu acum am vazut mai bine ce ochi albastri are David, cred ca i-a mostenit de la tati, nu? Ce frumos statea el cu Sonia, ca un adevarat cavaler!
Manga saracutul Aidan prin ce trebuie sa treaca. Dar mai are semne de icter (ochisorii galbeni etc..)? Te intreb pentru ca si Andrei a avut icter destul de mult timp (adica ochisorii mai aveau o tenta galbuie si pe la 2 luni), dar nu m-a trimis nimeni sa-i fac analize si cand am vazut pe urma la voi si am citit ce se poate intampla m-am cam speriat.
Selen pupam pe Ebru ca tare frumusica e in rochita. Cum e in leganus, ai pus-o, ii place?
Iuliapapusa sa stii ca si lui Andrei ii curgea ochisorul, dar i-a facut vaccinul la doua luni si a fost OK!
Fug iar la Andrei ca i s-a facut fomita!
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
NelaM spune:
Aida, da, am vazut pozele. Apai se vede de vazut, asa e. Nu stiu ce sa cred, insa eu inteleg perfect ce simti. si o imbratisare calda de la noi.
NelaM spune:
citat din mesajul lui santorini Nela sa-ti fie de bine cu tunsoarea, te prinde excelent. Si la noi mai fac unii stilisti masaj si e asa de bine.....Mi-a placut si poza cu inaripatul, parea destul de gustos, pacat ca nu vi l-au dat si cald ca sa fie treaba treaba! Sa te mai intreb ceva despre adormitul Anei, pernuta e speciala, din aceea de alaptat cumva. Ca si eu pe Andrei tot asa il adorm dar pe o perna normala si se incalzeste destul de rau la spate, mai ales ca ziua nu prea imi vine sa il pun in patut dupa ce adoarme si il las pe pernuta, se mai trezeste un pic mai legen un pic si tot asa....Si sa stii ca si eu tot olteanca sunt |
Hehe, uite unde era olteanca mea!
Da, perna este din aceea de alaptat pe care pun o patura subtire. Si eu fac la fel cu Ana, o tin ziua pe pernuta langa mine, tot asa fac, mai mult la mine pe picioare sta si legan la ea daca se trezeste. Se mai incinta si la mine, de la picioarele mele, dar nu foarte tare. Cand era mai cald, atunci intr-adevar se incinta rau, transpiram pe picioare pur si simplu si transpira si ea. Mai incerc si eu sa o pun pe canapea langa mine, dar nu tine tot timpul.
Ce mai face Andreiutul?
Mai nou am descoperit ca Anei ii trece din maraiala daca o pun pe burtica, pe mana mea, si ma plimb cu ea prin casa. Si face si mai repede kk, ca are presiunea propriului corp sprijinit pe bratul meu. Capul si-l sprijina un pic pe brat si se tot uita in stanga si in dreapta, ii face bine si la gat, il intareste.