Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 6
Fragutza spune:
Monique, de asta imi este cel mai teama. Am experienta cu caruciorul. Doamne cat m-am chinuit sa-l aleg si nu l-am folosit deloc. Am iesit de vreo 2 ori cu el, dar tineam fata in brate si impingeam caruciorul.
de Natalia (03.09.09)
monica_dicut spune:
raluca, nu are vibratii
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 (asa face mama mea intotdeauna ma intreba ce anume imi trebuie sa nu imi cumpere ceva aiurea). |
pai mie asa mi se pare cel mai corect si cel mai bine.
Si eu imi intreb finele periodic ce jucarele prefera/doresc finutele mele si merg la fix si sa vezi ce finute multumite am si intreb si marimile la haine ca sa nu iau mai mici , ca putin mai mari merg , dar mai mici ... ca sa nu mai zic ca de fiecare data cumpar toate hainele din acelasi magazin si las vorba ca in caz ca nu se potrivesc ...
Iar la fetite niciodata nu uit sa adaug si margele sau coliere ... sa vezi ce incantate sunt
ralucapaun acum sa nu crezi ca jaluzelele de bambus fac intuneric cand bate sau nu soarele ala puternic , ca o sa fi dezamagita , doar il tine la distanta si nu iti scoate ochii si ai destula lumina inauntru cat sa nu trebuiasca sa aprinzi lumina
MangaGirl spune:
buna dimieatza,
Nela a trimis link pe mailul comun cu pozele de la botez. le gasiti dupa cele de la petrecere. sunt foarte neclare, dar dk eu nu m minte si uit aparatul bun acasa, asta e.
raluca eu am unul cu virbratii, pe care adoarme foarte bine uneori. cand bratele si canapeaua nu-i mai convin, il pun acolo si de cele mai multe ori tace. vibratiile nu sunt foarte intense.
CLAUCIA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, VOIOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IDN PARTEA IUBITELOR TALE FETITE!
iar a dormit pustoiul meu de la 9 la 2 si ceva si apoi ritmul lui la 5 si ceva, 8, etc.
ma duc sa-mi fac o cafea.
Luci tie ti-au dat rezultatele de la intepatura din calcai la o sp? la mine nu apare nimic. probabil ca le-au pierdut.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Acum s-a culcat si micuta mea si am putin timp.
Mai intai sa va povestesc ca sambata eu sotul si micuta am plecat cu masina in Salaj (peste 500 km distanta) si ieri ne-am intors. Fetita a fost f cuminte, a stat in scaunul de masina, a mancattot in mers la sanii mei, ne-am mai jucat dar fara stres sau crize.
Acum...ce vreau sa va intreb: de vreo 2 sapt. micuta mea face figuri cand o pun a san. Nu mereu, doar uneori, cu precadere dimineata si seara. Noaptea apuca sanul fara probleme, papa linistita si doarme. In schimb ziua plange de foame dar cand vede sanul se crizeaza si mai rau si nu pot nici sa-i pun sanul in gura ca urla rau. Urla cand vede sanul si cand e vesela cu manutele in gura. Suge degetul dar cand o apropii de sfarc jale mare. Am schimbat si culorile tricoului sa nu o enerveze vreo culoare dar degeaba.
Nu-mi explic: urla fara sa apuce sa guste laptele - ziua iar noaptea mananca asa linistita...
A doua chestie e ca sapt asta nu mi-a luat deloc in greutate- dar sotul zicea sa nu ne crizam caci a crescut in lungime si poate de aceea. Oricum, pana acum - luna asta - mi-a luat doar 300 g in 2 sapt. jumate deci f putin.
Voi ati patit asa ceva - ma refer la crizele la san? Ce parere aveti?
Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
aidaciolac spune:
claucia multa sanatate si tot ce iti doresti ... si cadouri pe gustul tau
manga eu stiam ca rezultatul de la intepatura din calcai din maternitate soseste doar daca banuiesc ei ca ar fi ceva probleme si trebuie facute mai multe investigatii , altfel liniste
Fragutza spune:
Danutza, de unde stii ca urla de foame? Pana la urma il accepta?
Uite, Natalia isi roade mainile mai mereu si eu la felma gandesc ca-i e foame, o pun la san si ma refuza categoric. Cand insa intr-adevar ii e foame apuca sanul f repede si ok.
de Natalia (03.09.09)
blankar spune:
Angelli!
CLINICA E: MININCLINIC SZEGED
adresa:Kossuth Lajos sgt.109
tel oo3662327650
spui ca vrei o programare la dr. Kovacs Mariann
am si mobilul ei dar incearca prima data asa
daca nu reusesti iti dau nr ei
va descurcati cu limba?
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Monica, ce cadouri frumoase! Si adevarul e ca-l inteleg pe Atomix c-a plans cand a auzit germana..e o limba imposibila, pentru nemti facuta.. de Natalia (03.09.09) |
ce tare a fost asta!
Cu vibratiile, Anei nu-i plac deloc, leganatul in schimb ii place. Ala naturel, al meu sau al sotului, merge de minune. In weekend o sa luam de proba leaganul de la mexican, sa vedem daca ii place si leganatul cu "masinaria". Te tin la curent.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Aida, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit de pozele cu luminita din dormitor. Dar eu as vrea sa vad pozele de care zici.
Dana, ce faina a fost faza cu mosul si cizmele mamei cele lungi, asa, cat sa incapa un bouncer. Apai sa faca bine sa se uite mosul pe forum, ca DANA VREA SUTIEN DIN ACELA CU DUNGULITE ALBASTRE!!! Asta in cazul in care i-a scapat mosului mesajul anerior.
Moni, imi si imaginez deja: cu brad mare mare si stufos in sufragerie, cadouri multe, Dragoselul mare deja.. cu luminite clipocind de zor si Dragoselul ganguring fericit... de vis!!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)