Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 23
ANDREEA84 spune:
ELENA iti
sotul,cum sa vorbeasca asa,in loc sa te incurajeze si sa-ti fie mai mult alaturi,el crede ca se fac usor!sotul meu de akm are emotii si ma bate la cap cu epidurala caci la prima nastere lam muscat de mana pana ia dat sangele
si a vazut si el ce inseamna,si la fel mi-a cerut sa fac epidurala dar n-am vrut eu datorita consecintelor care au loc dupa(dureri de cap,voma,etc)si uite akm aleg tot naturala,pe viu si iar o sa-l musc ca sa ma tina minte si sa numai spun ca i-am vorbit ca la gura targului,mai rau cred,
ca tigancile....ce sa fac?trebuia sa ma razbun pe cineva!
nu stiu akm ce o sa fac caci el numai vrea sa stea langa mine pe viu ca-l stie tot spitalul municipal CRAIOVA,
imi venira rezultatele de la secretia vaginala,caci akm am grozav si negru pe alb:tricomonas,candida,gardnerella=absente/celule epiteliare=numeroase/leucocite-frecvente/flora microbiana=bacili
asta inseamna ca totul e in regula,si ca este normal dar eu una m-am speriat,am ajuns sa schimb la proctedslip de cate ori ma duc la baie!
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Chiar ma intrebam ce este cu tine de nu ai mai intrat zilele astea .Eh, vorbesc si ei ca sa nu doarma ( asa zice o vorba) ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
esti draguta, mersi ca te gandesti la mine...
cat despre lichide, eu zic ca ar fi bine daca ai putea sa mananci multe supici (eu si in supa cu galuste sau taitei pun bulion din rosii

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
9+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea acum sa il musti de mana cealalta ...ca sa nu incurce copii![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA84 ELENA iti sotul,cum sa vorbeasca asa,in loc sa te incurajeze si sa-ti fie mai mult alaturi,el crede ca se fac usor!sotul meu de akm are emotii si ma bate la cap cu epidurala caci la prima nastere lam muscat de mana pana ia dat sangele![]() imi venira rezultatele de la secretia vaginala,caci akm am grozav si negru pe alb:tricomonas,candida,gardnerella=absente/celule epiteliare=numeroase/leucocite-frecvente/flora microbiana=bacili asta inseamna ca totul e in regula,si ca este normal dar eu una m-am speriat,am ajuns sa schimb la proctedslip de cate ori ma duc la baie! ![]() mami +5 de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community |
Vorba ca vorba, dar sa iti spun ce facea el in timp ce eu ma chinuiam sa nasc pe cea mare. Eu saraca ma chinuiam cu injectii, perfuzii ca nu ma dilatam si-mi doream sa se termine odata si s-a terminat la dlatare 3/4...
o sa-l snopesc in
, ce m-am suparat...dar intr-un final l-am inteles si pe el, ca asa se " deconecta " de la ideea ca mi s-ar putea intampla ceva si m-ar pierde. Asa ca acum l-am atentionat..." daca nu stai acolo pana iese... nu mai vorbesc cu tine in veci ..."*******************************************************************
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea acum sa il musti de mana cealalta ...ca sa nu incurce copii anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
ELENA ai procedat ca o adevarata sotiee si mama,eu una cred ca-l paraseam,cu mine nu iar fii mers....cred ca pana muream ii strigam caci si asa ii strig si akm ca m-a pupat dupa ce am nascut dar mai avea putin si lesina langa mine!super rau i sa facut din cauza tensiunii si pot sa zic ca il tine inima bine bine....
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
ANDREEA84 spune:
nu stiu ce sa zic,oricum sa dea D-zeu sarcina usoara si la fel,o nastere super usoara,sa nu simtim nimic si sa fie cu bine finalul!
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
onuta_mirela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare, altfel nu te putem citi in timp real. ![]() La fel si tie Onuta, baga repede 10 mesaje ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
mersi de pont.
onuta_mirela spune:
[quote]citat din mesajul lui bumblebee
Am mai avut la inceputul anului o tentativa sa ma alatur unui grup de burtici, atunci n-a fost sa fie, nu ca ar fi fost primul necaz de genul asta, dar na, ce sa faci, sper ca acuma grupul delfinasilor sa fie de bun augur:)
Alina
5+
gargarita
[/quo
si mie mi s-a intamplat la fel. in martie anul acesta am avut o sarcina extrauterina si nu a fost sa fie. ar fi trebuit sa fiu mamica deja. dar, slava domnului, s-a intamplat iar, dupa pauza de rigoare dupa tratamentul cu methotrexat, am trecut din nou la treaba si vad ca ne-a reusit. si, vorba ta, sper ca grupul burticilor cu delfinasi va fi de bun augur.
pupici!
onuta_mirela spune:
| citat din mesajul lui beluistef Gata am trecut si noile fete in listutza. Care nu se regaseste ...doar sa strige si... gata sunt trecute ... ![]() ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
multumim ca ne-ati inclus pe lista
beluistef spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA84 nu stiu ce sa zic,oricum sa dea D-zeu sarcina usoara si la fel,o nastere super usoara,sa nu simtim nimic si sa fie cu bine finalul! ![]() mami +5 de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community |
Asa sa ne ajute Dumnezeu
sa scapam repede.Se pare ca moderatorii au liber azi....
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf