Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 24
onuta_mirela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor voi aveti probleme cu somnul? eu din pacate nu pot sa dorm...adica de adormit adorm usor, dar noaptea ma tot trezesc si dupa aia nu mai pot adormi, nu stiu de ce ma terzesc ca nu ma duc la baie. Toata lumea zice sa te odihnesti, dar daca nu pot sa dorm, cum sa ma odihnesc?! Azi-noapte m-am trezit la 3 si am mai adormit abia pe la 5.30... |
am patit-o si eu de cand am aflat ca sunt insarcinata. dar eu ma trezesc pe la 05:30 ca sa merg la toaleta, dupa care revin in pat si nu mai pot dormi pana suna ceasul sa merge la serv, interval in care experimentez si oleaca de greata. azi insa a fost exceptia de la regula: m-am trezit, m-am perpelit un pic in pat, dupa care am adormit bustean si m-am trezit buimaca si am intarziat si la serv.
beluistef spune:
Gata fetelor, mi-a venit dispozitia aia de la medicina muncii si zice asa: ca programul de lucru va fi MAX 8 ore
- se va alterna staul pe scaun cu statul in picioare
- am dreptul sa merg la consultatii, daca acestea sunt in timpul programului, fara a mi se taia din ore sau sa-mi iau concediu pentru asta.
Astept sa o semneze directoarea aia mare si poate de luni, daca o primesc pana atunci voi putea pleca la 4 ( sau mai repede
).
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ooana spune:
fain Elena uite ca se rezolva pana la urma
cu programul de 8 ore
Andreea ai fost mortala...oricum trebuie sa zicem ca ai avut un sot curajos, nu multi sunt in stare sa asiste la o nastere
cum de l-a lasat medicul in sala? ce-as mai vrea si eu
...sunt sadica
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
9+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Ooana
...
si eu as vrea sa il am in sala ca sa vada cat ma chinui si alta data sa nu mai comenteze, daca nu stie cum este.
Eu cred ca de la 96 Kg cat are, l-as slabi instant la 60, l-as face fotomodel ![]()
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Ooana ... si eu as vrea sa il am in sala ca sa vada cat ma chinui si alta data sa nu mai comenteze, daca nu stie cum este. Eu cred ca de la 96 Kg cat are, l-as slabi instant la 60, l-as face fotomodel ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
am facut ciorbe de toate felurile timp de2luni,el nu le suporta,intreba:ce mananc?/eu:ciorba de pui!/sar masa,raspundea si uite asa decat la 16 papa mancare din care vroia caci ziua daca manca2covrigi bine daca nu astepta pana ii face-am si lui mancare!
La mine in oras sunt 2spitale care au sectie de maternitate,spitalul1 si spitalul2,la1 daca ai bani ai tot ce vrei;in schimb la2 barbatii stau la poarta si e super imputit si sarac,asa ca nasc la 1,imi iau sotul pe langa mine ca sa aiba cica cine distribuii banii si uite asa nasc langa el

mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
peta spune:
fetelor am venit si eu de la eco...e totul bine, e acolo unde trebuie si are si activitate cardiaca. Singura problema e un chist de vreo 5 cm pe ovarul stang care pare sa creasca...mi-a zis doc sa mai merg la un control peste 2 sapt sa vedem daca a mai crescut, ca trebuie tinut sub observatie...in rest e totul bine. M-am mai linistit si eu.![]()
adrianaBuc spune:
Buna seara fetelor
Semnez si eu condicuta pe azi (cam tarziu, stiu). Mi-au venit rezultalele la analize. Bunicele. Ceva belele la calciu (ma asteptam! imi amortesc ingrozitor mainile), leucocite nitel peste limita, testele de coagulare au iesit bine, la fel si urocultura. Yupiii! In rest toate bune. Sper sa ajung saptamana viitoare la medicul de familie sa ma ia in evidenta ca gravida si sa imi fac si analizele alea uzuale suportate de CASS.
8+
Vine bebe! 
beluistef spune:
VA invit la
Capitol nou
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Onuta v-a multumit pentru adaugarea pe listuta, eu, mai tarziu, dar sigur, ma bucur sa ma aflu printre voi si sper sa ne impartasim multe clipe frumoase si cele grele sa fie usurele si putine
. Incantata de cunostinta!
Alina
5+
gargarita