Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
peta spune:
fetelor voi aveti probleme cu somnul? eu din pacate nu pot sa dorm...adica de adormit adorm usor, dar noaptea ma tot trezesc si dupa aia nu mai pot adormi, nu stiu de ce ma terzesc ca nu ma duc la baie.
Toata lumea zice sa te odihnesti, dar daca nu pot sa dorm, cum sa ma odihnesc?! Azi-noapte m-am trezit la 3 si am mai adormit abia pe la 5.30...
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor voi aveti probleme cu somnul? eu din pacate nu pot sa dorm...adica de adormit adorm usor, dar noaptea ma tot trezesc si dupa aia nu mai pot adormi, nu stiu de ce ma terzesc ca nu ma duc la baie. Toata lumea zice sa te odihnesti, dar daca nu pot sa dorm, cum sa ma odihnesc?! Azi-noapte m-am trezit la 3 si am mai adormit abia pe la 5.30... |
yo am aceeasi prob ..

+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Victo spune:
elena, asa am fost eu in sarcian cu Stefan. apa minerala, acidulata era singurul lucru pe care il puteam suporta..in anumite limite..
vai si eu am acum o foame si o greata concomitenta ca nici nu stiu ce sa fac. mi/e ca vomit orice as baga in gura..si mancarea e frumso pe birou..
Paula
8+ si Stefan (30 oct. 2007)
tanti spune:
Dublu test este un test pur statistic nu iti zice daca intradevar copilul are ceva probleme, daca dr vede ca iese raportul sa zic 1 la 100 iti recomanda amniocenteza ,cu cat acest raport este mai mare se zice ca copilul nu poate sa aibe ceva afectiuni gen sindrom Down eu l-am facut la primul copil si am fost asa stresata si foarte multa lume nu il recomanda , sunt multe fete care le-a iesit acest test prost si au refuzat amniocenteza si copilul a iesit perfect sanatos
9+
tanti spune:
Elena nici eu nu pot sa beau apa si nici sucuri am trecut pe ceaiuri, bea lichide ca sunt foarte importante sa nu facem infectie urinara care este foarte periculoasa pentru bb
9+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui peta fetelor voi aveti probleme cu somnul? eu din pacate nu pot sa dorm...adica de adormit adorm usor, dar noaptea ma tot trezesc si dupa aia nu mai pot adormi, nu stiu de ce ma terzesc ca nu ma duc la baie. Toata lumea zice sa te odihnesti, dar daca nu pot sa dorm, cum sa ma odihnesc?! Azi-noapte m-am trezit la 3 si am mai adormit abia pe la 5.30... |
me tooooooo...
dar nu in fiecare noapte...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
9+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
| citat din mesajul lui tanti Elena nici eu nu pot sa beau apa si nici sucuri am trecut pe ceaiuri, bea lichide ca sunt foarte importante sa nu facem infectie urinara care este foarte periculoasa pentru bb 9+ |
Stiu, dor ca nu reusesc, trebuie sa gasesc niste modalitati in care sa reusesc sa beau multe lichide, daca din 8 dec. intru in concediu...yupiii... o sa-mi fac timp ca sa ma ocup si de bebe sa incerc sa-l "pacalesc" la anumite chestii care nu-i convin, sau poate ajungem la un tratat de pace
Upff....

am niste nervi de nu mai pot, am si 

... cu astia de la lucru, cand ii vezi ca toti fac pe sefii si-ti vorbesc de sus si dupa aia te iau la-mpins vagoane. Si am devenit asa de sensibilea ( probabil hormonii ) ca incep sa
instant cand ma supara ceva. Abia astept concediul, iar dupa Sarbatori o sa-mi bag un medical de toata frumusetea, ca nu se mai poate. Sa-i fac rau lu bebe din cauza lor.Hai ca v-am balmajit si voua problemele mele, dar trebuia sa ma "racoresc" cuiva, ca simteam ca explodez.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Elena pai el iti da tie sfaturi sa nasti natural? Hai ca imi plac curajosi astia,ce le sar lor ochii din cap? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
de acord Ancule...i-auzi mai,elena, ca vin acum pana la sotul tau sa-l iau de gat...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
9+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
De fel, dorm ca un lemn, dar, acuma, ma trezesc din ora in ora, daca imi trece vreo tampenie prin cap ma chinui sa adorm la loc, dar nu prea-mi mai iese. Dar la 7, cand suna telefoanele ca sa ma trezesc, sa plec la munca, numai atunci parca nu m-as mai putea dezlipi de patut.
Alina
5+
gargarita
beluistef spune:
Chiar ma intrebam ce este cu tine de nu ai mai intrat zilele astea
.
Eh, vorbesc si ei ca sa nu doarma ( asa zice o vorba)
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)