Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

felicitari ELENAPT MODIFICARI,APAR SI EU MAI IN REGULAsi sper sa-ti fie mai bine,sa numaisi sa papi mai bine

mami +5 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

, poate a fost un semn cu incurcatura asta

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Isa o sa incer si cu lamaie, sa vedem ce va iesi.

Nu stiu de ce nu apare mesajul cu capitolul nou, probabil nu a fost moderat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Beluistef iti recomand limonada ...o faci atat de acra cat poti suporta, mie cel putin imi asa de bine imi cade cate un pahar mare

Andreea mie dr. mi-a recomandat sa fac si dublu test si 3test...

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 9+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Beluistef iti recomand limonada ...o faci atat de acra cat poti suporta, mie cel putin imi asa de bine imi cade cate un pahar mare

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 9+

Noi 2...

de ce pe amandoua?3test e putin diferit fata de2test datorita complexului de analiza,in rest cam acelasi lucru este!cauta pe GOOGLE 3test si 2test si ai sa te convingi,sau poate vrea mai multi banuti?nu stiu si nu vreau sa mi-o iei in nume de rau,asa ca tac dar totusi imi dau parerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici:), as dori sa va pot ajuta cu hidratarea:), eu beau atata apa ca unii se mira ca mai duc rinichii mei, nu va cruciti, o medie de 4 l/zi de apa plata, nu sucuri sau alte bazaconii, mai inerc si cate un ceai cu fructe si multa lamaie pt vitamina C, ca sa mai preintampinam o raceala.

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu nu ma prea agit cu testele astea triplu test si dublu test. La Ale nu le-am facut si nici acum nu am de gand. Nu prea vad la ce ajuta. Pe langa faptul ca nu sunt 100% sigure, nici nu am de gand sa imi omor copilul in caz ca ar fi vreo problema. Asa ca...nu vad de ce sa ma duc sa dau niste banuti in plus.

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Am facut capitol nou si se pare ca nu avem nici un moderator online, ca sa il modereze. Asa ca scriem aici pana putem intra pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La sfarsitul lunii iulie am botezat o fetita, a carei mama, dupa ce a facut dublu, triplu test, a hotarat sa faca amniocenteza, doctorul care a efectuat procedura spunea ca el nu crede in rezultatele de la dublu si triplu-test, oricum amniocenteza e cea mai relevanta, riscurile nu sunt chiar asa de mari. Depinde, de la caz la caz, dar poate risipi multe dubii, daca exista, eu probabil voi face dublu triplu, tot ce recomanda medicul, sau asa zic eu acuma.

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Salutare la toata lumea. Fetelor, am mare nevoie de ajutor.Eu am 4 saptamani si o zi de sarcina.De vreo 2 ore ma doare in partea dreapta , cand ca niste junghiuri, cand ca o durere constanta si urca spre rinichiul drept. Mi-e foarte frica de sarcina extrauterina. Aveti idee ce poate fi ?Am facut eco intravaginala la 3 saptamani si 6 zile si nu s-a vazut nimic. Ar fi trebuit sau chiar era prea devreme ? Si inca ceva. Acum 2 zile am facut hcg si aveam 172. Am repetat analiza azi si o sa iau rezultatul pe la 7.30. Cam care ar trebui sa fie valoarea dupa 48 de ore ca sa fie bine. Sper sa-mi raspundeti. Va pup pe toate.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Oana 9+

Noi 2...

de ce pe amandoua?3test e putin diferit fata de2test datorita complexului de analiza,in rest cam acelasi lucru este!cauta pe GOOGLE 3test si 2test si ai sa te convingi,sau poate vrea mai multi banuti?nu stiu si nu vreau sa mi-o iei in nume de rau,asa ca tac dar totusi imi dau parerea!

cum sa ti-o iau in nume de rau...data viitoare am sa intreb mai exact sa ne lamurim...dar din ce stiu eu diferenta consta in parametrii masurati adica dublu test 2 mrkeri iar triplu 3 markeri....plus diferenta de perioada in care se face
Analizele(eu deja am facut testul Torch) sunt trimise la Medlife din cauza asta se poate sa fie mai scumpe

Oana 9+

Noi 2...

Mergi la inceput