Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Isa_Cris spune:
Oana spune-mi si mie de ce se face dublu test!
Eu inca n-am avut parte nici macar de prima eco
7+
Poze
Strumphuletul meu
beluistef spune:
Stefania eu stiu o clinica in Brasov, cum spunea si Ooana care are optiunea de nastere in apa si costa cam 3000 lei si cezariana tot pe acolo, pe undeva. Pentru cine are fianante este ieftin, dar pentru cine nu... ramane optiunea cealalta dureroasa, dar trece ea odata ce iti vezi bebicu'.
Isa nic eu nu am facut budlu test la nici o sarcina, nici nu stiu pentru ce este
![]()
Hai ca ma bag sa deschid un nou capitol....
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Isa_Cris Oana spune-mi si mie de ce se face dublu test! Eu inca n-am avut parte nici macar de prima eco 7+Poze Strumphuletul meu |
Isa din cate am inteles eu
poate cele care sunt deja mamici si au facut testul ne pot spune mai multe...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
9+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Eu nu am facut pana acum la nici o sarcina, chiar o sa-l intreb pe nenea doctor daca trebuie sa fac, iar dupa calculele mele eco fac la 11 sapt, deci o ratez pe aia de 12 si mai merg apoi peste o luna, aprox la 15-16 sapt.Chiar o sa-l intreb.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Isa_Cris spune:
Mda... e bine de intrebat dr. Poate reusesc sa merg joia viitoare la eco si o sa vad eu atunci ce-mi mai spune, ce analize trebuie sa fac si eventual alte eco!
Offf ca nu mai am stare, abia astept sa vad pe bebe!
7+
Poze
Strumphuletul meu
ooana spune:
Nu e musai la 12 sapt...asa se potriveste la mine
, testul este recomandat sa se faca intre sapt.11-13
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
9+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Fetelor eu ma confrunt cu o problema destul de ... nu pot bea apa, cand simt apa in gura mi se intoarce stomacul si imi vine instant sa
. Nu stiu ce sa ma fac in privinta asta 

. De 3 sapt. nu stiu daca am baut 3 l de apa si este bine sa te hidratezi daca
. Nu stiu ce sa ma mai fac, in schimb pot bea o cana maxim de ceai pe zi si suc la fel 

. Se mai confrunta cineva cu treaba asta ???
Nu stiu cum sa ma hidratez, am buzele crapate, iar transpiratia ...bleah... se simte ca nu ma hidratez cum trebuie
.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Isa din cate am inteles eu poate cele care sunt deja mamici si au facut testul ne pot spune mai multe... You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 9+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
OANA ai scris bine,asa se face dar va recomand3test pt ca este mai larg in determinari si se procedeaza la fel,numai ca este pana la 15saptamani,deci ramane la aprecierea fiecareia,cum crede ca este mai bine,totusi e bine de facut si costa in general intre150lei si200lei,eu una dau100pt cosultatie si cand fac 3test platesc doar 150lei,intra si cosultatia,ecografia si analiza de sange
va
pe toate si o zii plina de realizarimami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
ANDREEA84 spune:
felicitari ELENAPT MODIFICARI,APAR SI EU MAI IN REGULA
si sper sa-ti fie mai bine,sa numai
si sa papi mai bine
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
Isa_Cris spune:
Eu n-am probleme cu apa... adica beau cam 2 l pe zi de apa plata. Ai incercat sa-ti pui in pahar o feliuta de lamaie? Poate reusesti s-o bei asa.
7+
Poze
Strumphuletul meu