Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
beluistef, si eu am incredere ca vor trece! Doamne ajuta!
Fetelor...scurgerile maronii sunt frecvente in perioada asta important e sa nu fie rosu sau roz si sa nu fie cantitate mare. Eu n-am avut nici un fel de scurgere dar stiu ca sunt multe femei ce au asa ceva.
Larisa
7+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
stefania_97 spune:
Nu mai retin cine vorbea de durerile nasterii. Va recomand nasterea in apa. In 7 ore am nascut minunea mea cea mica fara nici un fel de medicamente.
Nasterea nu a fost grea, problema a fost cand am fost la toaleta dupa ce am nascut a durut mai mult decat nasterea.
A fost super cu apa, durerile erau ca la menstruatie, suportabile. Eu am nascut cu o moasa si cu sotul. Apa a facut ca dilatatia sa fie rapida.
Eu am iesit din apa exact inainte de expulsie pt ca daca ramaneam trebuia sa prind eu bebelusul cand iesea si mi-a fost frica sa nu o scap
. 15 minute mai tarziu se nastea minunea mea :).
Daca totul va decurge bine tot in apa imi doresc sa nasc.ar de data asta pana la sfarsit :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
beluistef spune:
Da Stefania, insa aici costa destul de mult nasterea in apa,iar pentru cine nu isi permite ( adica je
) ramane tot naturala.
Eu am nascut natural ambele fetite si fara epidurala, pe viu si iaca am supravietuit
... nu ca n-as vrea sa incerc si cu epidurala, dar al meu sot nici nu vrea sa auda ca vreau cezariana ( decat daca este necesara), sau epidurala, sa nasc pe "viu" cum se zice. Zice el " esti sanatoasa, ai nascut de 2 ori si erai mai tanara ( nu ca acum as fi batrana
), asa ca acum..." ...asa imi vine cateodata sa
... uuupppffff Doamne... de ar avea ei macar un sfert din durerile alea, cred ca s-ar vaicari

mai ceva ca noi...Vom trece peste asta, ca doar suntem PUTERNICE ,nu
?
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ancadragoman spune:
Elena pai el iti da tie sfaturi sa nasti natural?![]()
Hai ca imi plac curajosi astia,ce le sar lor ochii din cap?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Elena pai el iti da tie sfaturi sa nasti natural? Hai ca imi plac curajosi astia,ce le sar lor ochii din cap? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Pai asa imi zice, eu i-am zis pai stii tu ce dureri ai atunci...nici nu-ti poti imagina... si el zice " lasa ca trece"... ce incurajator

.Eh, oricum eu ma rog Domnului sa fie bine pana atunci, sa fim sanatosi si poate de data asta imi vor veni durerile singure, poate nu voi mai trebui sa merg sa mi le provoace si cine stie...poate scap ieftin
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ancadragoman spune:
lasa ca o sa fie bine,doare dar trece (si eu chiar pot sa spun asta
)
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ooana spune:
Neata burtici 
am fost la control si eco ieri, totul e in regula acum
mai stau acasa pana joi cand se implinesc cele 14 zile CM primite, dupa care ma voi intoarce la birou![]()
bine ca a trecut si perioada asta, bebe creste are 21 mm, inimioara bate
...si am discutat cu dr. sa ma programez la sfarsitul lui decembrie la dublu test, am inteles ca se face in sapt.11-13
voi faceti dublu test?
Lia nu te ingrijora, discuta cu medicul si va fi bine
Beluistef te astept cu vesti bune bune de la eco ![]()
Stefania, stii cumva cum e vremea in Portugalia in martie?
noi a trebuit sa ne facem programarea concediului pt 2010 si ne gandeam ca daca chiar vrem sa mergem undeva asta va trebui sa fie in primele luni ale anului...mai ramane de vazut daca putem zbura ![]()
ieri au aprins luminitele de Craciun
a fost paralizata circulatia atata lume era in centru...si am vazut o gramadat de copii cu partii lor care erau fascinati de brad si de toate luminile
de acum astept prima ninsoare
si pe Mos Niculae
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
9+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui stefania_97 Nu mai retin cine vorbea de durerile nasterii. Va recomand nasterea in apa. In 7 ore am nascut minunea mea cea mica fara nici un fel de medicamente. Nasterea nu a fost grea, problema a fost cand am fost la toaleta dupa ce am nascut a durut mai mult decat nasterea. A fost super cu apa, durerile erau ca la menstruatie, suportabile. Eu am nascut cu o moasa si cu sotul. Apa a facut ca dilatatia sa fie rapida. Eu am iesit din apa exact inainte de expulsie pt ca daca ramaneam trebuia sa prind eu bebelusul cand iesea si mi-a fost frica sa nu o scap . 15 minute mai tarziu se nastea minunea mea :).Daca totul va decurge bine tot in apa imi doresc sa nasc.ar de data asta pana la sfarsit :) Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
mda mi-ar place si mie
...si habar nu am cat costa, probabil ca e scump

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
9+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Da Stefania, insa aici costa destul de mult nasterea in apa,iar pentru cine nu isi permite ( adica je Eu am nascut natural ambele fetite si fara epidurala, pe viu si iaca am supravietuit ... uuupppffff Doamne... de ar avea ei macar un sfert din durerile alea, cred ca s-ar vaicari![]() ![]() mai ceva ca noi...Vom trece peste asta, ca doar suntem PUTERNICE ,nu ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
Elena imi pare rau ca nu e o optiune gratuita pt toate mamicile cum ar trebui de fapt sa fie. Elena, de curiozitate ce costa mai mult o cezariana sau nasterea in apa?
Aici nu ai de ales decat intre cu sau fara epidurala si nasterea in apa. Cezariana e alegerea medicului doar daca mama sau copilul e in pericol.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
6+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui ooana [Stefania, stii cumva cum e vremea in Portugalia in martie? |
Ooana Portugalia e calduroasa, in martie sunt in jur de 20 grade, soare din belsug si lumea isi bea cafeaua si sucul proaspata de potocale (un obicei portughez) la malul marii.
In sudul Portugaliei, Algarve e chiar mai cald iar in Nord e un pic mai racoare. Eu am stat aproape de Lisabona intr-un oras numit Cascais 2,5 ani, foarte frumos.
Un sfat de calatorie : nu lua nimic cu tocuri, vei ramane fara ele
6+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca