Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor maine e ziua cea mare si pt mine, ma duc la eco... azi am mai facut o beta la cererea sotului care este cam stresat |
eu cred ca s-a vazut si inima

sa ne zici cum fuse
----------------------------------------------
my somebody....

7+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
mya85 spune:
Beluistef pana la urma pe unde te-ai urcat pe "capra"??? Nu ai precizat
Eu as fi interesata si de povestea nasterii, de cand am aflat ca sunt insarcinata tot citesc povesti pe forum despre nasterea copiilor si ma cam ingrozesc, toate femeile au avut dureri mari...
Offf...
7+
Lia73 spune:
neata fetelor
..aseara am avut chilotul murdar un pic maro ...am luat utrogestam si dim a fost doar ca o suvita,,,imi este frica de mor 
...ieri mi-a zis medicul in caz de sangerare sa ma duc la spital...sper sa nu fie 
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Isa_Cris spune:
Neata si de la mine!
Azi parca ma simt ca un balon... aseara am fost prin Targul de Craciun si cred ca m-a luat un pic frigul. Sper sa nu fac vreo infectie.
Ce bine ca azi e vineri...
si o zi buna!
7+
Poze
Strumphuletul meu
beluistef spune:
Buna dimineata burtici 
Ce de am mai scris in doua zile, astazi poate desachidem capitol nou.

si ce de vesti de la eco au fetele noastre 
.
Deci sa le luam pe rand:
Lia au mai fost fete care au avut pete maro la varsta asta a sarcinii, eu zic sa nu te impacientezi si sa iei tratamentul in continuare, ca poate vor trece. Si Ooana a avut la fel si dupa o saptamana de repaos total zice ca nu mai are nimic.
Mya, in final m-am urcat pe partea care trebuia si mi s-a facut un consult pe care-l tin minte si acum
. A fost foarte brutala
.
Insa nu trebuie sa te sperii pentru ca fiecare nastere este diferita precum si fiecare sarcina este diferita si nu totdeauna ce se intampla unei fete la nastere ti se va intampla si tie. Si eu eram foarte speriata, mai ales ca eram foarte tanara ,20 de ani, insa trebuie sa te gandesti doar atat,ca, daca copilul este coborat bine si este in pozitia buna pentru nastere, durerile odata ce ai nascut vor trece ca prin minune. Cand o sa-l vezi o sa uiti de tot ce a fost si sa stii ca merita. Ca o paranteza, eu am nascut prima fetitza cu dilatare foarte mica ( initial eram propusa pentru cezariana) 3/4 si a trebuit sa nasc asa, pentru ca ea se impingea si nu am mai avut de ales, m-au taiat, iar inauntru m-am rupt,am avut noroc ca a fost mica ( 2700 g), dar a trecut si iaca-ta-ma la al 3-lea bebe. Pe a doua am nascut-o cu dilatare normala.
Larisa mie mi-a dat 3 duphaston pe zi si mi-a zis ca ar trebui sa dispara in timp, de aceea trebuie sa merg lunar la control. Nu mi-a zis marimea hematomului, insa mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca este mic si se poate resorbi. Tie ti-a zis de la ce s-a facut ? Ca mie nu mi-a zis si la nici una dintre sarcini nu am avut asa ceva. Felicitari pentru bebe sanatos 
Mirela te mai asteptam pe aici
si multi 
Lalala13 felicitari pentru inimioara si nu te panica de tensiune, poate a fost prea mult stres adunat de peste zi
sau alti factori. Asa ca incearca sa o monitorizezi mai des si vezi daca este crescuta de fiecare data, atunci sa-ti faci probleme. Eu am momente in care am palpitatii la inima, dar incerc sa nu ma panichez, ca nu face bine la bebic. 
Bafta tuturor celor ce-si vor auzi inimioarele astazi si in celelalte zile.Sa veniti cu vesti bune.
sa aveti o zi minunata si nu uitati sa fiti cuminti ca sa vina
si la voi ![]()
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
larissa_79 spune:
beluistef, nu mi-a zis de la ce e. Mi-a zis tot asa ca e mic si ca sunt destul de frecvente in primele luni. Mai multe imi va spune doctorita ginecolog azi. Ce mi-a zis si ecografista, e ca nu trebuie sa fac efort mare.
Larisa
6+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
beluistef spune:
Si eu am emotii pentru data de 16 cand trebuie sa merg iarasi la eco si sa vedem ce vesti imi va da medicul atunci. Oricum a zis ca trebuie sa iau tratamemtul asta cu duphaston cel putin 3 luni, asta inseamna pana prin luna a 5-a. Macar sa fie totul bine in final.
Doamne-ajuta sa ne treaca hematoamele astea.
si nu te ingrijora, ca vor trece ele.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 neata fetelor ..aseara am avut chilotul murdar un pic maro ...am luat utrogestam si dim a fost doar ca o suvita,,,imi este frica de mor ![]() ...ieri mi-a zis medicul in caz de sangerare sa ma duc la spital...sper sa nu fie ![]() +5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Lia si au am avut alaltaieri cateva pete maronii pe chilot. Ieri s-a oprit si azi am vazut o picatura. Nu te stresa. Nu e bine. Eu ma enervasem mult in ziua cu pricina. Stresul nu e bun. Dra mea a zis ca nu toate scurgerile maronii sunt problematice ca e o scurgere destul de des intalnita i sarcina.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
6+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Sheritra spune:
N-am nimic de zis, vreau doar sa-mi vad semnatura
! 7 sapt!
Shery
+7 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Va dau o
fara cafeina :)
Eu am fost la medic ieri din cauza petelor maronii. Si inca o data medicul a confirmat ca nu se dau medicamente de sustinere de nici un fel in primul trimestru aici. Filozofia daneza fiind lasa natura sa isi faca treaba. Cu alte cuvinte: natural selection. Suna bine insa e greu de acceptat cand iti doresti atat de mult un bebe si ai face orice sa il ai.
Saptamana viitoare voi merge si eu la eco, vineri exact can voi avea 7 saptamani.
Si eu imi faceam griji cu gripa pt ca vom pleca 10 zile in Portugalia de Craciun la familia sotului. Am auzit de multe cazuri de gripa.
Insa vorba Elenei daca Dumnezeu ne protejeaza o sa trecem si peste asta.
Peta te asteptam cu vest bune 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca