Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

ELENA ce inseamna asta?

ANDREEA84:UM:30.10.2009;DPN:05.08.2010 + Matei (xx.xx.2008)
gabrielaene:UM:29.10.2009;DPN:06.08.2010 + Maria Alexandra (01.02.2007)
e invers,fetita mea e Maria Alexandra,poate o sa pun la bb2 numele Matei UM:29.10.2009 SI CARUTUL PORTOCALIU CU GRII;DR.II:RADUT VIOREL SI EBINCA ELENA

mami +5 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

daaa,si eu Maria daca va da Domnul si va fi o fetita

------------------------------------------------

4 +
DPN 06.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Si data nasterii piticului meu Matei este 11.07.2008 daca se mai poate modifica
Multumiri

------------------------------------------------

4 +
DPN 06.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

ELENA ce inseamna asta?

ANDREEA84:UM:30.10.2009;DPN:05.08.2010 + Matei (xx.xx.2008)
gabrielaene:UM:29.10.2009;DPN:06.08.2010 + Maria Alexandra (01.02.2007)
e invers,fetita mea e Maria Alexandra,poate o sa pun la bb2 numele Matei UM:29.10.2009 SI CARUTUL PORTOCALIU CU GRII;DR.II:RADUT VIOREL SI EBINCA ELENA

mami +5 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

neuronul bata-l vina.

Acum plec, modific de acasa, daca nu maine... nu dati cu parul...

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor maine e ziua cea mare si pt mine, ma duc la eco...
azi am mai facut o beta la cererea sotului care este cam stresat si mi-a iesit 11.000. Maine intru in sapt 6, deci banuiesc ca e ok. Oare la valoarea asta se vede la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am venit si eu de la eco. Samburel este acolo, unul singur. Bataile inimii sunt ok totul in regula. Am si eu un hematom subcorionic de 10.2mm/8 mm si trebuie sa imi sun doctorita ginecolog sa vad ce imi zice sa i-au. Mi-a zis ca am ovulat cu ovarul stang si ca din acest motiv ar fi sanse sa fie baietel...desi...eu nu stiu de unde a dedus. In fine sunt bucuroasa ca e totul bine. Ma ingrijoreaza putin hematomul ca la Ale n-am avut.
Chiar, beluistef tu ce fel de hematom ai si ce marime? Vad ca suntem surori si aici...cu hemtoamele...
Later edit: am sunat-o pe dr ginecolog si m-a chemat maine la ea printre consultatii.

Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Buna fetelor!!ce mai faceti?

Lia73, multa, multa sanatate tie si puiutului tau iti doresc!! ai grija de voi si va fi bine ai sa vezi!!
peta, bafta multa la dr!!! si tuturor care merg sa-si vada inimioarele saptamana asta!!!
Larissa, imi pare rau sa aud de hematomul ala, nu fii trista se absoarbe la cat volum de sange trage si impinge bebelul, va disparea curand. Stai linistita nu te ingrijora. Ai sa vezi ca va disparea curand hematomul ala!!ma bucur ca bebicu tau este bine bafta multa maine la dr!!

La mine prima eco a fost transvaginala la 5 sapt-- si s-a vazut doar saculetu bebicu fiind mult prea mic sa se observe si atunci mi-a dat si lista cu analizele ce trebuiesc facute.. maine merg la eco din nou si sper sa ii aud inimoara uii...abia astept!! nu stiu daca voi putea dormi noaptea asta

multa sanatate si o seara frumoasa sa aveti !!!

minune mica in burtica

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Mai fetelor, v-am lasat singure pentru cateva ore si iar ati umplut paginile?! Of of, ce ma fac eu cu voi? Dar apropo, de ce avem voie sa umplem numai 20 de pagini/capitol? Mi se pare asa de ciudat...

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine referitor la animalele de casa, imi place ca mi-ati mai intarit ideile.

ancadragoman, fetita! e o dulcica si o scumpica.

Lia, te sa fie bine bebe.

Si eu sunt ingrijorata in privinta gripei, maine ma duc si eu la eco si o sa port masca.

Le urez bun venit noilor burtici! Sa dea Dumnezeu sa ne intalnim cu toate peste vreo 8 luni cu bebicii in brate...

Noapte buna tuturor! Maine va aduc si eu vesti de la Elias.

Alina, 8+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor ce limbaritza aveti

imi place sunteti vesele, asta inseamna ca va simtiti bine, ma bucur tare pt voi.

pupi si aveti grija de voi si de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Sheritra am inteles acum

si eu sunt la prima sarcina obtinuta dupa 2 ani de chin si mi-e teama de orice..sunt chiar paranoica...azi am vazut si noi inimioara pulsand si tot mai am frica...e normal cred sa fiu ingrijorata dar cu masura..

fetele voi aveti probleme cu tensiunea? ca eu eram hipertensiva si m-a descoperit acum cu 14 cu 10..ceea ce e...enorm..si m-a pus sa ma duc la cardiolog

mirela

----------------------------------------------
my somebody....

7+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput