Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Corect, dar sarcina trecuta, care s-a terminat prost pentru mine, la biopsie rezultatul a fost ca pierderea s-a datorat lipsei de progesteron, nu l-am asimilat cum trebuie, asa ca, in unele cazuri acest progesteron poate ajuta dezvoltarea sarcinii, implicit mentinerea .
Alina
5+
gargarita
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Buna fetelor, am mai trimis mesaje, dar nu vad sa apara, cel putin asa cred eu Alina 5+ gargarita |
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare, altfel nu te putem citi in timp real.

La fel si tie Onuta, baga repede 10 mesaje
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
tanti spune:
Si eu iau Utrogestan de 200 mg cate 3/zi vaginal , vedeti ca daca le luati pe gura mi-a zis dr ca da greturi si varsaturi, cand am avut scurgeri mi-a zis sa iau 4-5 ca nu da efecte adverese
Stai linistita la pat si cu tratament o sa fie bine
9+
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Sa inteleg ca esti sigura ca va fi baiat, fain si super doctor ai. Si dreptate avea cu ceea ce ti-a zis ca daca ai grija... sa pretinzi... PAna la urma ne dai datele sa te trec in listutza, sau ramai asa..?... ![]() ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
23ian1984 nascuta
01feb2007 Maria Alexandra
nume intreg:Marinica Andreea-Elena
DPN:05aug2010
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ANDREEA84
23ian1984 nascuta 01feb2007 Maria Alexandra nume intreg:Marinica Andreea-Elena DPN:05aug2010 mami +5 de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community |

mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
bumblebee spune:
Am mai avut la inceputul anului o tentativa sa ma alatur unui grup de burtici, atunci n-a fost sa fie, nu ca ar fi fost primul necaz de genul asta, dar na, ce sa faci, sper ca acuma grupul delfinasilor sa fie de bun augur:)
Alina
5+
gargarita
beluistef spune:
Asta asa este, nu conteaza ce este, cu toate ca noi am vrea de un anumit gen, cel mai importanta este sa-i ducem la termen, sa-i nastem cu bine, sa fim si noi, dar si ei bine ... si sa ne fereasca Dumnezeu de gripa asta sa nu ajungem la alte chestii mai urate si mai rele.
Mai am un pic si plec acasa, abia astept ca deja nu mai pot sta jos, zici ca am ... undeva ![]()
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Ca bine zici, de abia astept sa-mi intind putin spatele:). Gripa am invins-o, dar nu mi-as mai dori nici cea mai mica raceala, cred ca incep sa fiu mai panicoasa ca alta data... Cat despre ce mi-as dori, baiat, fata, nu stiu, dar cred ca voi lesina cand imi va spune doftoreasa ce va fi
Alina
5+
gargarita
Sheritra spune:
Lalala, pai in sarcina sunt mai multe hopuri, primul dintre ele este oprirea din motive inexplibaile din evolutie a embrionului, dupa mine e cea mai importanta si cu procentul cel mai mare de rateu aprox 30% din femei, multe nici nu stiu ca au ramas gravi, pur si simplu pare o intarziere a menstruatiei, sau mai tarziu cand sti si suferi.
De acum, dupa 7 sapt, riscurile sunt cele de sarcina, mult mai reduse, si care de multe ori tin de competenta medicilor, de cat le asculti sfaturile, si bineinteles si de noroc. Nu le insir ca am trecut prin toate spaimele inchipuibile la prima sarcina, nu m-am bucurat de ea cum ar trebui, stateam numai cu inima in gat. Acum vreau sa ma bucur de fiecare etapa, de burtica mea minunata si ce-o fi om vedea pe percurs. De aceea ma bucur mult ca am scapat de perioada necunoscuta!
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
beluistef spune:
Gata am trecut si noile fete in listutza.
Care nu se regaseste ...doar sa strige si... gata sunt trecute ...
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)