Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

In sfarsit mi-am facut si eu programare la gineco pe saptamana viitoare cand voi fi in 9 saptamani... deja. Voi ce stiti, la saptamanile astea se vede bebe la eco pe burta sau e nevoie inca de eco vaginal??? Faza e ca eu n-am fost in viata mea la gineco si sunt mai
7+

Sa va zic eu cum a fost la primul consult gine pe capra .
Eram in 9 luni cu fetitza cea mare cand am observat ca in timp ce mergeam catre casa, icepeam sa simt ca si cum faceam pipi si nu puteam tine. Eram in oras si mergeam muuult pe jos, ca cica face bine la dilatare, eh... la mine nu a fost asa.
Si mergeam eu asa frumusel leganandu-ma ca o rata, intr-o parte si-ntr-alta, cand v-am zis am inceput sa ma ud. Am marit pasul ca sa ajung acasa ca m-am speriat un pic. Zic " Ce Doamne, fac pe mine ?", ajung acasa si vad ca incepe sa ma doara burtica si incep sa am asa zisele contractii usoare. In toata sarcina am fost la un medic gine barbat, care nu facea altceva decat sa ma puna la eco si sa rada ca " tati are o putzulica de fetita". Spre seara monitorizez contractiile si vad ca sunt la 5 minute, dar nu dureroase, cand ii spun sotului meu ( avea 22 ani, pe atunci,eu 20 ) ca trebuie sa mergem la maternitate ca eu cred ca o sa nasc. Ne imbracam si mergem. ERA CU 2 SAPTAMANI INAINTE DE TERMEN, in mai catre sfarsit. Ajung acolo,le povestesc ce am patit si ele imi spun " mda s-a rupt dopul gelatinos" si ma trimite la doctora in cabinet, acolo o doctoresa grasa imi zice " Dezbraca-te si sus sa vedem ce este acolo", eu rusinoasa , ma dezbrac, nici gand sa ridic rochia, ca mi-este rusine si ea "Hai sus rochia si urcate pe masa".Al meu era cu mine acolo, ma uit la el, si ii fac semn ca nu stiu pe unde sa ma urc., el va dati seama nici atat. Si desteapta de mine se chinuie sa se urce prin lateral si nu ajungeam , iar doctoresa imi zice "Dar tu esti in 9 luni si nu stii sa te urci pe masa ?" Ma uit la ea si ma gandeam, dar pe unde o vrea asta sa ma urc, doar nu pe acolo unde sunt chestiile alea doua in lateral. Dupa care ii zic cu rusine " stiti nu stiu pe unde sa ma urc, ca medicul meu m-a pus doar la ecograf ", Asta sa uitat asa la mine si imi explica pe unde trebuie sa ma urc si zice, " no hai ridica fust, ce mai stai ?" Nu va zic ce a fost in sufletul meu, in fine ridic fustita si zice " mda, dilatare 1 cm, poti merge acasa, ca esti din oras si daca ai dureri mai mari te intorci, ca si asa avem lipsa de locuri ( asta era in 2003).Si uite asa am mai dus-o inca 2 saptamani, pana pe 02.06.2003, cand a venit pe lume, Bea.

Eh, m-am intins ca o placinta , va spun alta data povestea nasterii, sa vedeti acolo ce am patimit. Cand vreti sa o ascultati, o sa v-o zic.

Deci Mya , atata timp cat stii pe unde sa te urci, restul trece...

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

am venit de la medic mi-a zis ca e in uter dar ca e prea jos,,,si sa ma rog la DOAMNE DOAMNE sa fie bine ...mi-a dat utrogestan fara efort si sex si ma duc iar joia viitoare asta daca nu patesc ceva intre timp

+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita
stai linistita pana la8saptamani si ai sa vezi ca va fii bine,nici macar o frimitura de pe jos sa nu ridici,fixarea e facuta si trebuie lasat un pic sa fie mai stransa si abia dupa aceea mai poti misca dar in procent foarte mic,am o gramada de prietene de asa au avut si ele verdictul si akm au toate copiii mari si frumosi.
asa ca asculta dr.ul,ia si acid folic de5mg/2zii si la patut,daca lucrezi baga concediu cel putin pana la8saptamanisi fii tare si ai sa vezi ca va fii bine bine
mai vorbim peste cateva saptamani...

mami +5 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:

am venit de la medic mi-a zis ca e in uter dar ca e prea jos,,,si sa ma rog la DOAMNE DOAMNE sa fie bine ...mi-a dat utrogestan fara efort si sex si ma duc iar joia viitoare asta daca nu patesc ceva intre timp

paunita
stai linistita pana la8saptamani si ai sa vezi ca va fii bine,nici macar o frimitura de pe jos sa nu ridici,fixarea e facuta si trebuie lasat un pic sa fie mai stransa si abia dupa aceea mai poti misca dar in procent foarte mic,am o gramada de prietene de asa au avut si ele verdictul si akm au toate copiii mari si frumosi.
asa ca asculta dr.ul,ia si acid folic de5mg/2zii si la patut,daca lucrezi baga concediu cel putin pana la8saptamanisi fii tare si ai sa vezi ca va fii bine bine
mai vorbim peste cateva saptamani...

sarumana Doamne Ajuta

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

foloseste cineva utrogestan?

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am luat utrogestan, la sarcinile anterioare, dam luat duphaston, dupa care utrogestan timp de 6 luni pentru a rezolva o insuficienta de progesteron. E ceva mai complicat, ideea e ca acuma iau 4 utro pe zi, intravaginal, pana ajung la medic (tot la indicatia medicului acest tratament). Daca il iau oral, am niste ameteli grozave, dar intravaginal e ok. Mai mult nu stiu ce sa spun, pentru acum:P

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Citat:

foloseste cineva utrogestan?

paunita
JE..iau utrogestan de100 de2 pe zii,pe cale orala dar se poate si vaginal,pana la15saptamani;acid folic5mg/2zii si no-spa de 1/2 o data pe zii.e bine daca ti-a prescris,mie mi-a zis ca este pt bb ca sa aiba cu ce sa se hraneasca,caci corpul galben are progesteron dar embrionul o absoarbe pana la5saptamani si e bine sa aiba mult timp
intrebarea mea cea mare,pe timpul bunicii numai erau atatea medicamente si copiii erau mult mai sanatosi si noi nu suntem in stare sa apucam sa ducem pana la capat greul,oare de ce?
cred ca datorita factorilor externi cat si intern,eu una nu ma uit ce mananc,ce contine,decat ca mie foame si bag la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mie nu mi-a dat utrogestan, doctora zice ca sarcina trebuie sa se sustina singura. Doar daca apar probleme sa iau utogestan. AM luat vitamina e pana la 7 saptamani, acum iau doar acid folic.

8+
Vine bebe!

Mergi la inceput

din cate am citi pe prospect contine ulei de arahide si foarte putin compusi chimici,se recomanda in timpul sarcinii semintele,alunele si migdalele datorita complexului de vitamine si minerale,asa ca rau n-au ce sa faca si pe mana dr.ului meu chiar daca e barbat merg cu ochii inchisi,datorita lui am fata si inca o sarcina in burtica,la ALEX si pana akm am 2sarcini pierdute prin avort menstrual si nimeni n-a stiut de ce,viata m-a pus iar in fata lui pt akm unde lucrez ii platesc chiria si uite asa sunt iar la el,incovenientul era ca este barbat si nu intelege femeia dar nu este delocc asa,medici printre medici si stiti ce mi-a spus pana sa am sarcina akm? ca pana nu pun la punct organele genitale si sa le respect,niciodata nu voi putea cere ceva de la ele,mi-a dat o serie de analize,am reglat toti hormonii si toate probleme si abia dupa aceea mi-a dat unda verde la bebei si culmea,luna trecuta am terminat tratamentele de au durat4luniakm sunt cu in burtika care va fii baiat 75%asigurata si sanatoasa tun,luni ma duc sa ascult inimioara si sa facem cunostiinta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Mie nu mi-a dat utrogestan, doctora zice ca sarcina trebuie sa se sustina singura. Doar daca apar probleme sa iau utogestan. AM luat vitamina e pana la 7 saptamani, acum iau doar acid folic.

8+
Vine bebe!
scz iubita ca ma bag peste tine dar nu este pt sustinere,citeste prospectul si mai vorbim,este pt hranirea embrionului pana la sf primului trimestru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Sa inteleg ca esti sigura ca va fi baiat, fain si super doctor ai.
Si dreptate avea cu ceea ce ti-a zis ca daca ai grija... sa pretinzi...
PAna la urma ne dai datele sa te trec in listutza, sau ramai asa..?...

Mergi la inceput