Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Mandy si dexter anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
Sheritra spune:
Eden si Abel, ce porcarie
!
Asa-i Ancut, acu o sa ma apuce demolatu gardului (ii pusesem gand rau de mult, dar nu mi-a pasat ca era copilu pe primu plan, acum i s-a strans latu in juru gatului) si sa pavez curtea, sa vezi iar circ, balamuc! Si gata, nu mai fac nimic pan' la nunta copiilor!
Mai-mai ce fetita frumoasa, ptiu-ptiu, si ce motata e! Frumoasa foc! Am vazut pe acolo un cearceaf mazgalit cu pixu, asa sunt si ale noastre! Mey da ta-su ce cauta in tarcu fetei? Vroia bibe cu laptic? Of, niste copii! Si ce miresica e!
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Maine fac 7 sapt pline!!!!!!!!!!!!! S-a dus perioada critica!
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Lia73 spune:
am venit de la medic
mi-a zis ca e in uter dar ca e prea jos,,,si sa ma rog la DOAMNE DOAMNE sa fie bine 
...mi-a dat utrogestan fara efort si sex si ma duc iar joia viitoare
asta daca nu patesc ceva intre timp
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
beluistef spune:
| citat din mesajul lui Lia73 am venit de la medic mi-a zis ca e in uter dar ca e prea hos,,,si sa ma rog la DOAMNE DOAMNE sa fie bine ![]() ...mi-a dat utrogestan fara efort si sex si ma duc iar joia viitoare asta daca nu patesc ceva intre timp +5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Ce inseamna prea hos ????? Prea jos, cumva ??? Respecta sfaturile doctoresei si gandeste pozitiv si o sa vezi ca o sa fie bine, poate se va ridica el cumva...
Ai credinta si speranta ca totul va fi bine.

Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ancadragoman spune:
Andreea adica pe Andrei al meu sa il cheme Dexter?![]()
Pai dasta zic mai Sheri sa bagi o fundita sa nu il pierzi pe ala mic printre garduri.
Mersi de aprecieri 
Uitati ceva tare http://www.220.ro/Nvg8k2cN9l/Arta-La-Un-Alt-Nivel
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Ce inseamna prea hos ????? Prea jos, cumva ??? Respecta sfaturile doctoresei si gandeste pozitiv si o sa vezi ca o sa fie bine, poate se va ridica el cumva... Ai credinta si speranta ca totul va fi bine. ![]() ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
Altceva oricum nu am ce face...
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
ooana spune:
Lia, imi pare tare rau
...eu am primit aceleasi indicatii la 6 sapt...de atunci sunt in concediu medical acasa, fara efort de orice natura ![]()
...si uite ca sunt mult mai bine.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
8+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Maine fac 7 sapt pline!!!!!!!!!!!!! S-a dus perioada critica! Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
eu pana nu nasc nu zic nimic..mai ales ca am dureri..
eu azi am facut 7 saptamani pline..deci ar trebui sa stau mai linistita?
lia stai in pat si ia tratament. am avut o prietna care a rezolvat cu stat la pat si o sa nasca in curand
----------------------------------------------
my somebody....

7+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea adica pe Andrei al meu sa il cheme Dexter? Pai dasta zic mai Sheri sa bagi o fundita sa nu il pierzi pe ala mic printre garduri. Mersi de aprecieri ![]() Uitati ceva tare http://www.220.ro/Nvg8k2cN9l/Arta-La-Un-Alt-Nivel anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community