Sezatoarea canadiana (163)
Raspunsuri - Pagina 14
Pucku spune:
eu nu fac mare tam tam anul asta de sarbatori, dar copilul abea asteapta sa-i fac prajituri, asa ca da-tzi-mi si mie va rog niste retete de prajiturele de forme, la care aluatul eventual sa fie facut la masina de paine, si eventual o reteta de placinta cu branza facuta cu butter pastry
Nelia m-ai omorat cu gogosile...da-mi si mie reteta poate fac intr-o zi ceva gogosi
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Ione81 spune:
Merci de idei de post.
OanaGrabriela, tofu am incercat la Calgary anul trecut si abia se ducea pe gat; dar ma duc sa mai incerc, poate aici e nitel mai diferita reteta.
Ica 1975 - merci o sa trec pe la IGA, sa vad.
Mai tare mi-as dori sa nu mai vad niciun Plamondon de fapt.
Au intrat in seara asta in casa si ne-au furat DELL-ul nou nout de 1500; este vreo lege ce-o putem invoca in virturtea acestui fapt ca sa intrerupem contractul de chirie mai repede?
Politia a venit, nici nu s-a sinchisit sa ia amprente - e ceva la ordinea zilei aici la CDN. Au fortat geamul glisant la bucatarie, au intrat prin spate, au pus frumos lantul la usa din fata; eu cand am incercat sa intru in casa prin fata, nema; m-am dus prin spate si am vazut urme proapate in zapada, care coborau; geamul de la bucatarie dat jos, luminile aprinse peste tot si 2 laptopuri disparute ( cel nou si unul mai vechi care abia mai caraia).
Doamne ajuta ca nu a fost de intalnire, cine stie ce era in stare sa-mi faca... desi ii urez sa-i usuce mainile pana la Craciun.
Nah, acuma ma duc sa vedem cum sa aplicam filozofia paharului pe juma plin - eu sunt ok, sanatosi sa fim ca ne-om lua si alte laptopuri....
Cine mai sta in CDN ii dau sfat sa-si faca asigurare la casa, ca nu se stie cand vine Mosu furacios!!
OlgaTarziu spune:
Imi pare tare rau Ione. E un sentiment cumplit. Noua ne-au furat toate bijuteriile (mostenire a familiei de vreo 3 generatii). Eram de doar 6 luni in Canada. Cel mai horor a fost ca mi-am gasit chilotii si sutienele insirate in tot dormitorul. Am avut o senzatie crunta de violare. Bine ca nu ai dat nas in nas cu ei.
Dana drum bun! Ma gandesc la tine.
Ange mai traiesti?
Si am fost sambata la o zi de nastere la o fetita draga si scumpa (pritenii stiu cine ) La kidtopia. Super fetelor. Deci arata mai bine decat multe indorplaying. E totul nou, curat iar copiii au un fun pe cinste.
Va anunt ca Tony e arvunit. Ema Denisei i-a rupt inima.Si uite asa imi caut eu nora (citeste subiectul cu soacra soacra poama acra)Zici ca-s in my big fat greek wedding Sa fie alba, frumoasa, ortodoxa si sa mai fim si preteni cu cuscrii.
Mastita- am scapat!!!!!!!!!!!!Ura.
Venit in Montreal de Craciun- a cazut. Regret ca sincer asteptam sa vad cateva fete dragi.
Sophia se misca repede ca o soparlitza, trage tot jos. Iar o sa-mi arate casa ca la inundatii.
Va pup.
nelia spune:
Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca sint tare nefericita: nu voi veni nici de data asta la intilnire! Si era mai mult ca sigur ca vin, vorbisem si cu Octav, totul era aranjat, eventual il luam pe Lisandru cu mine, ca el era la patinaj cu fetele... dar am aflat ieri ca petrecerea de Craciun de la gradinita pe care eu o credeam vinerea viitoare si nu stiu de ce, e vinerea asta, pe 11 decembrie! De lipsit nu se pune problema, e foarte frumoasa aceasta petrecere, vine Santa... dar tot imi pare rau ca nu va vad. Sper sa ajung si eu la vreo intilnire si asta inainte de a-mi marita fetele si insura baiatul.
Eu am prezentari orale, si astazi si miine... tineti-mi pumnii! Va pup pe toate si va doresc sanatate multa!
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ione81 Merci de idei de post. OanaGrabriela, tofu am incercat la Calgary anul trecut si abia se ducea pe gat; dar ma duc sa mai incerc, poate aici e nitel mai diferita reteta. Ica 1975 - merci o sa trec pe la IGA, sa vad. Mai tare mi-as dori sa nu mai vad niciun Plamondon de fapt. Au intrat in seara asta in casa si ne-au furat DELL-ul nou nout de 1500; este vreo lege ce-o putem invoca in virturtea acestui fapt ca sa intrerupem contractul de chirie mai repede? Politia a venit, nici nu s-a sinchisit sa ia amprente - e ceva la ordinea zilei aici la CDN. Au fortat geamul glisant la bucatarie, au intrat prin spate, au pus frumos lantul la usa din fata; eu cand am incercat sa intru in casa prin fata, nema; m-am dus prin spate si am vazut urme proapate in zapada, care coborau; geamul de la bucatarie dat jos, luminile aprinse peste tot si 2 laptopuri disparute ( cel nou si unul mai vechi care abia mai caraia). Doamne ajuta ca nu a fost de intalnire, cine stie ce era in stare sa-mi faca... desi ii urez sa-i usuce mainile pana la Craciun. Nah, acuma ma duc sa vedem cum sa aplicam filozofia paharului pe juma plin - eu sunt ok, sanatosi sa fim ca ne-om lua si alte laptopuri.... Cine mai sta in CDN ii dau sfat sa-si faca asigurare la casa, ca nu se stie cand vine Mosu furacios!! Ione |
Ione, suna la Regie de logement sa intrebi daca in baza faptului ca imobilul e nesigur poti sa reziliezi contractul, adica ii dai preaviz 3 luni ca sa nu platesti nimic sau poate chiar mai putin.
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!
nelia spune:
Ione, acum am citit, imi pare tare rau! Mie mi-au furat un covoras si o patura de pe sirma, din balconul din spate, nu au intrat in casa, numai ca au fost la un metru de patul meu... si au incercat sa ne sparga masina, nu au reusit sa o fure... si am avut sentimente greu de descris, nesiguranta este unul dintre ele. Imi imaginez ce ati simtit tu si Olga, ca v-au intrat in casa.
Pucku, caut retetele de gogosi si ti le dau, numai ca abia joi dimineata, ca acum mi-am epuizat deja timpul de stat la calculator. burtica!
Podeanu spune:
Ione imi pare asa rau.... de fapt ar fi trebuit sa te avertizez cumva. In seara in care te-am dus acasa dupa blocul tau am facut la dreapta sa ies pe autoruta. Dintr-odata mi s-a parut asa cunoscuta zona..am avut niste prieteni care cred ca au stat chiar in acel bloc si lor le-a intrat la fel in casa. Sunt ani de atunci, le-au furat la fel laptop, bani, bijuterii si muzica ROMANEASCA. Asa au dedus ca erau romani.
Fetelor merci ptr urari.
Oana, ai mei cred ca au trecut de faza asta. Nici nu m-au intrebat (oricum nu as fi stiut cum sa le explic) cred ca au invatat la scoala.
arturicii spune:
Ione,
imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat.
Poarta-te cu ei exact asa cum esti: Indreptatita sa iei masura aceasta. Tu esti victima nu proprietarul ca ii reziliezi tu contractul.
Crede-ma, se poate si nu vei pati nimic. Daca tu nu doresti sa mai stai atunci fa asa si o sa vezi ca e ok.
Mai caut info si revin
Ioana,
~6ani, ~6ani, 19+
arturicii spune:
Ione, uite, am gasit in contractul de inchiriere, la art 24 din sectiunea: [/b]Dwelling unfit for habitation[/b]:
The lesee may abandon his dwelling if it becomes unfit for habitation. In such case, he shall inform the landlord of the condition of the dwelling before abandoning it or within the following 10 days (art 1915 C.C.Q)
Deci cum ziceam; scrisoare la proprietar cu copie la Regie (ambele trimise cu confirmare de primire) prin care invoci art acesta si la care atasezi copie la chitanta (sau la ce ai tu) de la politie.
Si repet, o sa fii ok.
Ioana,
~6ani, ~6ani, 19+