Sezatoarea canadiana (163)
Raspunsuri - Pagina 15
mamaana spune:
ione imi pare rau. of, oamenii astia.
arturica cred ca am uitat sa-ti zis bine ai (re)-venit si sarcina usoara (si unica)! a fost nunta?
pucku eu fac gogosi din cartea sandei marin - le pun la masina de paine sa le framante; ce ma seaca la reteta aia e ca e cu 'pahar' de lapte, nu zice clar cat...
arturicii spune:
Multumesc, multumesc.
Nu a fost cununia inca (nunta o sa o faca in Ro). E pe 19 dec.
Ioana,
~6ani, ~6ani, 19+
ange spune:
Olga,traiesc,traiesc si inca foarte bine
voi cum sunteti?Pacat ca nu venit la Mtl.Dar poate cine stie? am ramas datoare cu o pereche de carnati.Saptamana viitoare ii trimit prin posta cadoul de Craciun finutei mele de la To iar colegul ma bate la cap sa-ti trimit si tie carnatii
Ione,eu sa fiu in locul tau mi-as face bagajele si as schimba zona.Pe bune.Stiu romani care traiesc foarte bine si foarte fericiti de zeci de ani in CDN dar stiu si romani care s-au mutat de acolo doar dupa o luna de chirie.Foarte urat ce se intampla...
mimitete,nelia,distractie faina.E clar ca plozii sunt mult mai importanti decat terapiile noastre.Si eu as fi facut la fel sa fi fost in locul vostru.
A! LA multi ani Sf.Nicolae!
bebitu,tu ajungi pana la urma la intalnire?
oana,wow!ce spui tu acolo?Copila mea nu a venit pana acum cu intrebari de genul asta.Sa ne povestesti totul cu lux de amanunte.Eu una nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.
pt ca am lansat eu "invitatia" la intalnirea de vineri,am sa sun maine sa fac rezevarea pt ora 18,00.Va rog sa ma trageti de maneca daca sunt si alte amatoare si nu sunt puse pe lista.
o zi buna tuturor
ange spune:
Intalnire Montreal
Data: vineri,11 decembrie
Ora: 18:00
http://www.marathonsouvlaki.ca/f/locations.htm
5365 des Jockeys, Montreal
Tel: 514.731.6455
Participante:
ange
Podeanu
Simonna
Simi
monicutza_bb
prietena de monicutza
Ione
pitilache+copil
Diana+copii
casandra
p.s.pt copii fac rezervare ca nu-mi aduc aminte cum a fost ultima data?
columbiana spune:
Cami, pune-o te rog pe lista si pe Casandra, ea spunea ca ar veni sa ne cunoasca(ea e generatia veche-veche pe sezatoare din timpul Irei cu incredere spre Canada, de aceea multa lume nu o stie dintre noi)
Ionela imi pare tare rau; din pacate spargerile nu sunt o noutate in Quebec, prietenii mei au patit-o rau in Brossard (cit pe ce sa ajunga copiii acasa sa dea peste hoti, cine stie ce putea iesi); faceti presiuni si mutati-va
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
monicutza_bb spune:
ange poti te rog sa ma treci pe mine x2 pentru rezervarea la resto? Cred ca vin cu o prietena, daca nu va deranjeaza (este fata de treaba si cred ca tu o sa te intelegi bine cu ea, lucreaza in aceeasi bransa ca si tine :-) ).
Noi ne-am mai linistit, din toate punctele de vedere ( fetelor care m-au ajutat cu o vorba buna cand am avut nevoie).
Am simtit nevoia sa ma retrag putin, sa iau o pauza si mi-a facut tare bine. Am terminat si cursul (care a fost o mare sursa de stres), si astept cu drag sarbatorile (si zapada de maine )
[b]Ione]/b] imi pare rau de ce s-a intamplat. Nu aveti asigurare de nici un fel pt laptopul cel nou? eu am o CC Visa cu asigurare pt 90 de zile de la cumpararea oricarui obiect platit cu aceasta VISA. Nu m-am folosit de avantajul asta, dar daca as avea nevoie sigur as incerca.
fetele si abia astept sa ne vedem
ange spune:
Ana,ajungi si tu vineri seara?
monica,din partea me esti binevenita cu prietena ta.cum o cheama sa o trec pe lista?sa nu-mi spui ca e quebeaca?!
pe Casandra nu o stiu dar abia astept sa o cunosc.Parca-mi spune ceva nikul dar nimic mai mult.O sun pe Ira sa-mi povesteasca mai multe
o seara buna.
vine zapadaaaaaaa eu chiar ma bucur!parca prea era totul mohorat afara
o seara buna.
columbiana spune:
Ange,
eu sunt in stand-by doar de intilnire, depinzind de ploada, daca vrea sa vina si el la resto cu mine atunci vin, altfel n-am cum, a'meu are party-ul de Craciun;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Simonna spune:
Hello!
Reconfirm pt. intilnire, probabil o sa ajung o idee mai tirziu, nu mult, Catrinel nu se are cu datul cu masina asa ca o sa incerc sa evit traficul.
Ange, stiu ca e aiurea, dar cind faci rezervarea poti sa-i rogi sa ne dea o masa (cu banchete) de pe marginea salii nu ceva in mijlocul restaurantului? Numai pe ideea ca n-as vrea sa pun scaunul de masina pe jos si pe urma sa treaca toata lumea peste capul copilei!
Oricum, participantele, a se pregati, ca fie-mea nu prea doarme seara... Eu o sa incerc sa o pacalesc cu programul de somn vineri, sa doarma macar o parte din cit stam acolo, dar parca poti sa stii...
Ione, sorry, cred ca ai dreptate sa vrei sa te muti, prea mult in siguranta nu ai cum sa te simti acolo daca a fost asa de usor sa iti intre in casa!
Dana, ce ridicoli hotii aia cu muzica lor romaneasca!
Oana, Antonia te-a inchis cu intrebarea, ca-i de raspuns cu da sau nu. Varianta a treia, pe care o folosesc eu cu Radu, dar de multi ani si nu stiu daca tine la Antonia, este ceva de genul: "esti prea mic sa intelegi acum, iti promit pe cuvintul meu ca iti explic cind o sa fii suficient de copt ca sa pricepi".
Da, bine zici, ca si Radu era a treia cind a venit si ne-a aratat poza aia cu armasarul plus iapa care literalmente etc si etc in cartea de stiinte! SI trebuia sa stie ca procesul are cinci etape, v-am mai povestit eu, printre care fecundare, gestatie, nastere, nu mai stiu restul, cert e ca Radu la test a scris ca gestatia e inaintea fecundarii, asa ca m-am prins eu ca ori nu pricepe inca, ori nu-l intereseaza :))
Eu m-am tuns azi, surprize - surprize, ca Miss era tot cu miinile inclestate in putinul par pe care-l aveam... Si-am reusit sa prind si copilul, cica e tuns "mohawk", parca i-a crescut un topor in cap! Da' asa vrea el, si sa-l vedeti ce risipa de gel o sa se intimple de-acum!
Furtuna usoara miine, copilul e in extaz, poate - poate se inchide scoala! :)
Pupici,
S.
oanagabriela spune:
Multumesc pentru sustinere ...Zic si eu ca greierele din poezie: "nu credeam c-o sa mai vii inainte de Craciun"...Speram sa mai am un an, doi pina la intrebarile existentiale . Deocamdata am adoptat politica strutului...Azi a avut de repetat lectia cu pricina, de data asta a fost tati de serviciu, asa ca s-a petrecut fara intrebari, scurt si la obiect: ce fac broastele,cum si cind...
V-ati pregatit de furtuna de miine? De la scoala Antoniei am primit mesaj ca nu se inchide si sa ne descurcam sa aducem copiii la timp
Ione, din pacate am auzit din ce in ce mai multe cazuri de furturi...Am fost simbata la Caré Decarie si cineva povestea ca au inceput sa se sparga masinile in parcare si se fura cumparaturile de Craciun