Sezatoarea canadiana (163)
Raspunsuri - Pagina 16
Ione81 spune:
Sunteti niste scumpe! M-ati inmuiat la inima. Merci de gandurile voastre bune :)
Ca eu nu inteleg... pot sa "concep" ca fura o bitzigla (bicicleta), sparg o masina, ca sunt obiecte, dar sa dai buzna la om in casa, asta e o violare sufleteasca; eu cred ca eram urmariti, sincer acuma imi aduc aminte ca de multe ori aveam sentimentul ca cineva ma priveste, in bucatarie... prea s-a potrivit orarul; groaznic!
Cum ii ziceam sotului aseara, noua o sa ne dea Dumnezeu mai multe, lui tot mai putine! Ca sigur e un el.
Asa ca daca auziti ceva de-o chirie pt un apart cu un bedroom, intr-un cartier decent si mai langa metrou, dati-mi de stire va rog.
Maru, Monicutza,
Nu, bineinteles ca nu eram asigurati, nici aici, nici aici :)
Olga,
Ma bucur ca s-a dus problema cu mas.
Exact cum zici cu senzatia de violare, asa m-am simtit si eu.
Mi-au placut cerintele pt nora ta, tre sa inveti si greaca, sarba, bulgara sa iti cresti sansele pt a gasi nora ortodoxa. Rusa stii? ;)
Nelia,
Bafta la prezentari.
Ica 1975, merci, o sa sun la Régie du logement!
Dana,
Noua ne-au zis in prima zi cand am aterizat aici si nu ne-a placut deloc ca la cineva ii furase laptopul in imobilul de peste drum; si ne-am impotrivit. Asta e, data viitoare ne urmam instinctul. Macar am invatat lectia cu asigurarea.
Ah, si à propos de muzica furata, azi am vb cu vecina de sub mine cand veneam acasa sa o intreb daca nu au auzit nimic ciudat ieri; imi spune ca nu, dar apoi imi marturiseste ca anu trecut lor le-a spart casa sa le fure... HAINE!!! Si nici ca a raportat furtul. Ahahahah, de rasu' lumii unde am nimerit!!!
Sa duci o pupatura mare din patea mea Romaniei. Iar a iesit Basescu ... nici nu stiu ce sa mai sper pt acasa.
Arturicii,
Merci Ioana de articol! Trebuie sa gasim mai intai unde sa stam... cica o sa instaleze grilaj si o sa puna o dubla cheie, dar si daca face zid medieval tot nu ma simt in siguranta aici... Cine se marita / insoara? 19+ ?
Ange,
Ma bucur ca sunt nu singura.... si mie asa imi placea ieri cum ningea
OanaGabriela - e de groaza, fura cumparaturile din masina? Zau ca nu stiu daca sa rad sau sa plang...
O noapte linistita sa aveti.
Va pup cu drag,
Pucku spune:
seara buna
of ionela, ce 'noroc' taman in pragul sarbatorilor...voi stati la parter, sau cum? nu stiu de chirii unde sa te muti asa tam nesam, dar eu cand a fost incendiul la apartamentul de sub mine am plecat in mai putin de o luna, s-au descurcat....si au venit si sa varuiasca bucataria, lucru de care eu nu am beneficiat ca locatar si care m-a si mutat de acolo intr-un timp record, eu , e drept am pus la inaintare copilul, ca mi-a dormit in fum si ca mama era racita si ca a trebuit sa-mi i-au liber sa fac smotru, si ei nici nu au dat macar un telefon sa ma intrebe daca suntem bine....si ca de fapt ii dau pe aia de jos afara sa nu plec eu.....ba am plecat in 3 saptamani, nici nu am vrut sa mai aud de ei.....2 luni mai tarziu in apartamentul cel nou au spart usa, noroc cu catelul ca nu au intrat- are si el un merit in viata asta lui, ca m-a pazit de hoti, dar nu am mai avut putere sa ma mut din nou, mama tocmai plecase in Romania, doar mi-au pus propietarii usa dubla, ca le-am zis ca dorm la ei sau la hotel pe bani lor pana nu sunt safe la mine in casa(eram intr-un apartament la casa)
Acuma aveti deja idee de oras, asa ca sper sa gasiti ceva repede
si da am auzit si eu de multe furturi recent din masini, dar parca primeam in fiecare an mail sa nu ne lasam cadourile in masina.....
pe noi ne-au usurat de stergatoare acum vreo luna si ceva, noi noute erau, am cumparat altele, dar tot cu cele vechi umblam, ar trebui sa le punem pe cele noi ca de maine vine zapada
eu am uitat de frig, si mi-am lasat gogonelele pe balcon azi -noapte sunt bocna cu tot cu borcane...ce sa fac? le arunc?
bunatate de gogonele
ce-mi sugerati sa gatesc cu vinete si zuchini maine? salata nu prea pot manca din cauza de colon, asa ca ma pastrez pt sarbatori cu salata, altceva....
cineva dadu-se o reteta de geletina lichida pt frisca, Roxana, o poti posta pe prima pagina, te rog? o sa fie mai usor de cautat acolo
ma duc sa ma culc, ca dimineata pana nu incepe tempeta ma duc la piata si avem si masina maine de spalat covorulin sufragerie, asa ca sotul il pun la treaba maine
noapte buna si prudenta maxima maine cu zapada
va urez sa nu ramaneti inzapeziti
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
nelia spune:
Am luat A la prezentare, am scapat! Ma duc la nani, noapte buna!
Podeanu spune:
Bravo Nelia!
Pucku dar tu cind ai due date?
Oana pina la urma s-a inchis sau nu scoala Antoniei? In South Shore , chiar daca de abia incepuse sa ninga de dimineata erau multe scoli inchise. Insa nu si a copiilor mei..oricut de mult si-ar fi dorit ei.
pai cred si eu ca se fura cadourile la mall...ieri in mijlocul zilei nu gaseam loc de parcare. Nu in weekend, nu seara..pai si daca o lasi f departe de intrare e bine mersi la indemina hotilor.
sa vedeti ce inapoiati suntem noi aici, am intrebat la Bell ce planuri au ptr Europa ptr mobile. Imi insira ceva acolo dar apoi adauga ca telefonul meu (Motorola) din pacate nu merge la reteaua din Ro Cica daca aveam Iphone, ala mergea. Zici ca vin din lumea a treia nu din Canada.
mamaana spune:
buna dimineata!
nelia bravo!
dana telefoanele de aici merg pe alt principiu decat cele din europa, doar daca ai din cel cu sim (cardul ala mic mic de se pune in telefon) ar putea merge acolo, daca cumperi un sim prepay din romania
maru ai ajuns la munca??
monicutza_bb spune:
Ange e romanca si o cheama Dana. Este fata de gasca, la ea o duc pe fata la gradinita.
Nelia felicitari . Te-ai inscris pentru urmatoarea runda de engleza la McGill? Eu mi-am luat Oral Communication marti si Written sambata. Sa vad daca rezist la 6 credite si job si copii si... Ma mai gandesc, poate renunt la unul.
Am ajuns de 15 min la servici si deja s-a acoperit masina cu zapada. Daca s-ar opri acum ar fi perfect, as putea sa ii scot si eu pe copii la zapada, ca asa mult le-a placut dimineata.
Cum e vremea in Toronto?
casandra spune:
Ana, sunt bucuroasa ca ma mai tii minte.
O sa vin la intalnire cu placere si sunt tare doritoare sa va cunosc.
Ange, eu te stiu pe tine, virtual, de pe vremea cand intrebai de scoli pentru fetita ta :)
pitilache spune:
Dana nu prea inteleg de ce nu iti merge tel mobil in Rom. Bell nu are roaming? Eu nu aveam iphone asta vara si tel de la Fido mi-a mers super bine oriunde prin Europa, fara sa schimb nici o cartela. Este adevarat ca era cam scump minutul dar in caz de urgenta nu a fost chiar o problema si mai ai si optiunea de texting daca nu-i urgent. Succes!
Nelia felicitari pentru prezentare!!! O am si eu pe cea finala maine dupa-amiaza.
Corina multumesc mult pentru urari. Ai tinut minte bine,a fost aniversarea de cupru (12.5 ani). Nu stiu ce reteta de frisca cu gelatina vrei sa pun pe prima pagina. Poate cine a postat-o deja o mai repeta si o copiez acolo.
Ione imi pare rau de cele intamplate! Sper sa va gasiti cat mai repede un apt in care sa va simtiti in siguranta.
O zi frumoasa tuturor!
mamaana spune:
m-au sunat de la scoala de la tudor la 10:30 ca lipseste. am sunat la 911, dat toate detaliile, dupa care ma suna iar de la scoala ca i'm so sory, it's not your tudor, is the other one missing. i-am pus sa ma sune tudor, am vorbit cu el, e ok. am fost in iad si m-am intors.