Sezatoarea canadiana (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani de sf nicolae!!

am avut party sambata, am reusit sa le culc pe astea mici la 12 noaptea. ieri am dormit dupa amiaza 3 ore. deja am inceput sa ma pregatesc de party pentru sambata viitoare pentru tudor
acum ascult pe radio romania muzical deschiderea stagiunii la scala din milano - macar asa compensez lipsa de concerte pana or mai creste astea mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Multumeste frumos de atentie al mic! Si eu sunt cumva surprinsa sa aflu c-am de-acu o conectie speciala cu mos niculae si nu va fi chip sa-l uitam. Si la multi ani si de la noi la ceilalti protejati ai mosului!

Am vazut pozele, frumoase toate si frumosi toti puiutii de maple syrup. tare-mi place sa ma delectez privindu-i.

Din pacate sunt norocoasa sa ma uit, de raspuns pare ca nu mai prea ramane timp...

Dana, cand pleci? O sa pun si eu poze, incerc. Mi-e cardul in comp de o saptamana, nu mai am tiiiiimmmpppp!!!

Oricum si eu prin boscheti, sa stiti!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani cu intarziere si din partea mea pentru cei si cele care poarte numele Sf-ului. Nicolae!

A venit mos Nicolae pe la voi?

Dana cum stai cu pregatirea bagajelor? Copii sunt nerabdatori sa mearga sau nu prea stiu la ce sa se astepte?

Ktrinel ce mai faci? Julia?

Pucku cum mai esti?

Mikiion succes cu Marc si multa sanatate.

Montrealezelor, de abia astept sa va vad vineri la intalnire! Diana ma bucur ca te-ai hotarat sa vii. Eu cred ca o sa vin si cu Isa, asa ca o sa aibe partener de joaca Victor.

O saptamana frumoasa tuturor!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Roxana, Cristina, pe 19 plec. Sunt pe ultima suta de metrii si vreau sa profit de toate kg permise (la bagaje nu pe mine). Asa ca mai fac si ceva comisioane la prieteni.

Ieri am fost in Simmons sa-mi imbrac teenagerul. M-a usurat de 250$ doar pe o camasa,cravata,pantalon si vesta A crescut ingrozitor de mult, nimic nu-i mai vine, dar in schimb ii vin pantofii lui taicasu. (macar aici fac ceva economie).

Sunt nerabdatori, dar nu cred ca realizeaza exact ce inseamna. Saptaminile astea au insa multe examene asa ca va trece repede. Ptr mine insa...care astept de 6 luni, parca trece prea repede.

Tata e nerabdator sa ne vada, ca si restul lumii. Noi la fel.

Azi de fapt se implinesc 10 ani de cind am pasit in Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Podeanu atunci iti urez inca multi ani tot asa de fericiti in Canada!!!!!
Si Vacanta placuta!!!!

Daca va spun ca eu pe 10 si 11 sunt la Montreal Am vrut initial sa vin cu toata familia si asa am fi putut ramane pana pe 12 acolo. Dar ne-am razgandit, asa ca trebuie sa ma intoc la Quebec pe 11 la pranz. Iar va ratez.

Cred ca venim pe 19 ca sa mergem la spectacol la Disney, dar inca n-am fixat nimic, ca mi-e frica de un viscol in perioada aia.

Revin sa va spun ca miercuri au anuntat primul viscol din iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, daca ma fac mica mica nu ma iei si pe mine dus?

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dana,cit mai multi ani fericiti in Canada Am vazut pozele de Halloween, sinteti o familie ca in filme

Daiopri, ce dulce este juniorul, te topesti de dragul lui

Dragi mamici, ajutooor . Va spuneam zilele trecute ce multumita sint ca Antonia invata la scoala despre Renastere. Acum mi-a venit cu o lectie tare dificila: rolul masculului in fecundare. Sa stiti ca nu glumesc, invata cum spermatozoizii fecundeaza ovulul, la exterior sau la interior . Au inceput cu broastele. Ce credeti ca m-a intrebat ieri? Da, evident, de ce imi era frica: "Si la oameni este la fel???" Am schimbat vorba, dar va trebui sa improvizez ceva cit mai repede, ca ramine copilul repetent Sfaturi ????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, felicitari si vacanta placuta in Ro !!

Oana, noi am luat enciclopedia de la biblioteca ( e drept ca ptr. 4-6ani) si am lasat-o la vedere sa citeasca V.
Si ne-a comunicat ca el stia deja cum spermatozoizii fecundeaza ovulul.
Si ne-a intrebat daca e placut cand se intampla chestia aia (el a spus-o clar).
Asta e singura parte care nu o stia.

A, si vrea enciclopedia ptr copii mai mari.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Nicolae!

Eu am intrat doar sa va zic ca nu ajung vineri, copilu' al mare ne-a anuntat ca are concertul de Craciun si trebuie sa o vedem in orchestra (ca fiecare copil a trebuit sa-si aleaga un instrument) asa ca pas.

Oana, eu as face desene in locul tau, cit mai teoretice si fa si fotocopii ca sa le folosim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

LA MULTI ANI celor care si-au sarbatorit numele de sf. Nicolae. Mqqm, LA MULTI ANI lui Nicholas!
Bebitzu LA MULTI ANI
La multi ani pt casatorie Roxana(sper ca tzine memoria cu mine, si nu am incurcat borcanele)
Dana, la cat mai multi ani de Canada fericiti...si sotul ar vrea un loc in bagaj cu destinatia Oradea, mai ai un pic de loc?

Noi, asa si asa...am fost in priza, cum sotul nu a fost prea in forma, ramasesem mult in urma la taskuri menajere, asa ca zilele astea a recuperat incet incet, eu am spalat haine, am facut ordine in dulapurile noastre. Maine mai am la copil, sa-i reclasez hainele, creste de nu-mi vad oki, parca nu demult triasem haine, si iar gasesc haine mici

si de miercuri avem proiectul bb, ieri am cumparat comoda de haine, sa spal hainutele si sa le pun in dulapior, saa facem patul....

am fost in wk la un atelier de argila, ne-am amuzat cu copilul, am facut o gramada de animalute in argila....afara a nins pt 30 min, dar asa o ninsoare bogata, ca erau 2 cm de zapada cand am iesit afara, nu-mi venea a crede

sunt cam luata de ganduri zilele astea, ca sotul cum nu mai merge la scoala, nu avem inca nici un raspuns de cine, cum si cat va primi ca si banuti, si care binentele pica exact cand imi fac declaratia de maternity si si bani aia o sa intarzie un timp....nu stiu de ce, dar tot timpul de sarbatori este ceva, si asta de 5 ani incoace, credeam ca anul asta scapam ca vine bb, dar vad ca 'traditia' continua....vestea buna e ca Bb e bine, glicemia o tzin relativ sub control, si ca de la servici tocmai am aflat ca am un + la ce imi da statul, pt primele 21 de saptamani...nu-i rau, apoi oi mai vedea, probabil fac cererea de CSST pt alaptat

copilul al mare s-a mai cumintit, avem calendarul cu puncte verzi pt vizita la muzeul de stiintele naturii, si i-am zis ca primeste puncte pt lucruri cerute si facute, gen ii cer sa-si faca ordine in camera....Mos Niculae i-a adus si o scrisorica in care ii spune ca ordinea la ea in camera, v-a trebui sa o faca singura, asa ca pt moment merge, azi nu a plans/ strigat decat odata, si in wk a fost tare cumintica si harnicutza

Si steph avea din astea ca daca ceva nu era cum trebuie plangea de-tzi rupea sufletul.....ultima a fost cand am trecut prin fostul cartier ca ea vrea sa intre sa vada fostul apartament, si s-a pus pe un plans de-tzi rupea inima....la filme nu a prea plans, in schimb daca ii miscam ceva in camera daca ei nu-i convine face taraboi, o vad tare repezita cateodata, si plange din orice nu-i iese

la noi la filme in schimb rade si e tare exuberanta....trebuie sa-i spunem de fiecare data sa fie mai calma ca avem si vecini

Mihaela am primit cartea, mersi, nu am mai apucat sa-tzi scriu

ce-as veni si eu la terapie vineri, dar nu stiu cum sa ma teleportez la Montreal, mai ales ca de miercuri ninge pana sambata...dar las ca vedeti voi cand oi castiga la loto, imi i-au sofer sa ma duca si aduca si aduca de la intalniri

sigur mai aveam de zis ceva, dar am cam uitat ce-am citit, revin maine

pupici tuturor

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput